Gledao sam suprugu…

Odjednom je on izvadio batinu i poceo joj svrsavati po stopalima. Kad je svrsio sa dva prsta lijeve ruke joj je usao u supak i picu, a desnom je udarao po guzu…ona nemocna i zavezama stenjala je i molila ga da prestane. Ubrzo je i ona svrsila. Zatim je on obukao se odvezao zenu i otisao. Ostala je sama…ja sam je gledao i pokusao izaci da me ne primjeti….No kako sam bio van sebe udario sam neku kanticu i ona me ugledala….

Tagovi:

Ljeto na Jadranu

I ove godine otisnuli smo se na more, na naše preljepe otoke. Ja na početku četrdesetih, a žena malo starija, no nitko joj ne bi rekao. Naravno i djeca sa nama, no oni u svojem filmu, a mi svojem-naravno kako se što bolje poševiti. Kad dođemo na more, ko da smo tineđeri, gledamo gdje i […]

Tagovi:

Moj stari Fiat

Vec sam pomalo zaboravio na Marijanu kad iznenada osjetim kako mi neko petlja oko gumbica na trapericama. Pokusao sam vidjeti sto se zbiva, ali Vesna mi nije dala doci do zraka. Uskoro sam osjetio kako mi je kurac oslobodjen iz ropstva i kako je lagano ulazi u nesto toplo i vlazno. Bila su to Marijanina usta. Uhhhhhh, bilo je to tako dobro. Pusila ga je jako polako, jako duboko i jako slinavo. Bas onako kako volim. Malo bi mi lizala jaja, te lickala jezikom ispod jaja prema supku, pa ponovo pusenje…..strasno dobro.

Marina i Ana

Ukazalo se okruglo, jako, onako latino dupe u sivom hulahopu, bez gacica ispod… Okrenula se… Bila je cupava, dlacice uvrnute i pritisnute carapama…negde, u toj sumi je nasla djanu i igrala se njom prstima… Gurnula je obe ruke u carape i pocepala ih napred…

Tagovi:

Noć vještica za pamčenje

Zagrlila me oko struka, a ja nju oko ramena i uskoro smo uz povremena zastajkivanja dok smo se ljubili, došli do njenog stana. Čim smo ušli skinula je sve sa sebe i sad sam gledao njeno golo tijelo koje je obasjavala mjesečina koja je dolazila kroz prozor spavaće sobe. Skinuo sam i ja sve sa sebe i sad su samo naša lica bila maskirana, ali nam nije smetalo. Prišao sam joj i zagrlio ju, te ju poljubio i položio na krevet. Počeo sam joj ljubiti nožne prste i polako krenuo uz noge prema njenoj pici. Ljubio sam ju i malo lizao po nogama dok je ona raširila noge, pa sam se uputio prema njoj koja je bila spremna za mene. Čim sam joj dotakao usmine zadrhtala je, a ja sam imao osjećaj da sam joj dužan dobro lizanje za ono pušenje u wc-u kluba. Bogme sam dao sve od

Tagovi:

Chatter

Prelazio je njime po cmaru, vlazeci ga i pripremajuci ga za neizbjezno. Istovremeno je gurao prste u moju pickicu i lizao sokove sa svojih prstiju da bi presao na nju, lizuci ju strastveno. Nabijao je jezik u rupicu, prelazio njime preko klitorisa, gurao prste unutra, prvo jedan, pa drugi, da bi na kraju cetiri prsta zavrsila unutra. Ostao je lizati moju uzavrelu pickicu, ali su prsti krenuli prema mome cmaru, sireci ga za njegov kurac koji je pulsirao.
Polako je ustao, stavio kurac na moj cmar i poceo ulaziti. Drhtala sam pod svakim milimetrom kurca koji mi je punio cmar. Usao je do kraja i polagano me poceo jebat, dok sam si ja drkala klitoris. Znao je da volim zestoki analni seks, pa me jebao brzim pokretima, nabijajuci mi kurcinu do kraja.

Neočekivani seks u uredu

Brzo smo se skontali, a kako sam ja bio neoženjen, kao i Barbara, stalno smo imali neke dvosmislene razgovore u uredu, gdje bi sve frcalo od seksualnih aluzija. Sve je to trpila Anja, friško udata, ali još bez djece, pa nam je znala reći da bi se prestali zajebavati kad bi se konačno oboje skrasili. Tu bi Barbara i ja prsnuli u smijeh, a i ona bi nam se priključila. Doduše, Barbara je imala nekog dečka, ali je stalno govorila da nije ništa ozbiljno, te da traži još uvijek onog pravog. Ja sam pak imao stalno neku vezicu, ali sve je to bilo više manje neki seksualni đir, ništa ozbiljno. I tako su nam prolazili dani, sve do tog dana kad se dosta toga promjenilo.

Kroz vatru i led

Širiš mi noge tako mogu vidjeti kako je tvoja pička več mokra i spremna, ali još nema onaj osječaj predizjebanosti u sebi, osjecaj iritacije što ga predigra stvara i čini nas još više osjetljivima na slatke nježne podražaje, kad nam je i sama koža, kao i spolovila znatno osjetljivija. Zato ču se ja sada za to pobrinuti. Da tvoja rumena slatka pičkica dobije jednako dobar tretman kao što si ga ti pružila meni. Podižem lagano s dva prsta tvoju sexy spavačicu koja seže do iznad koljena. Ispod mi se smješi pičkica koja jedva čeka da njezin tretman počne. Ne nosiš gačice, pa me sam pogled na nju i miris odmah narajcao do te mjere da te želim pojebati iste sekunde, kao divlja zvijer, da je jebem do iznemoglosti.

Tagovi:

Neverna u mislima

Odjednom su me preplavili osjecaji kao da ulaze dva penisa u mene. Pocela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mackicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru

Tagovi: