Zgodna žena

Uvela sam neke promjene stilu oblačenja ljeto je bilo kao stvoreno za to, malo izazovnije lagane haljinice koje daju naslutiti sve što se ispod njih nalazi. Darko mi je samo davao komplimente i podršku u tome što činim. Kada se obučem izazovno znao bi reći… -Maco izgledaš božanstveno seksi i napaljivo tako sam sretan što si moja. Pogotovo zadnjih dana, ništa nije pitao zašto odjednom to ili to osmjeh od uha do uha i uvjek komentar koji me dizao da se

Tagovi:

Hot line i žestoki ubodi

Povukla sam mu glavu prema mojim preponama, zabadajući njegovo lice u moju rupu, koja se od same pomisli grčila od užitka. Osjećaj je bio fenomenalan. I sad osjetim ježurce kada se toga sjetim. Njegov jezik kružio je po mojoj rupici, koja se već kupala u vlastitim sokovima. Bušio me jezikom u potrazi za mošusnim mirisima, nasrtao na moj procjep grozničavom upornošću nastojao je dotaknuti što je moguće veću površinu i dubinu razjapljene pičkice.

Letimo u Milano

Pohvalio me da mu se sviđa moja spontanost i da mu kod svih žena to nedostaje. Ja mu na to samo rekoh: -“Muškarac koji ne budi ženu u ženi, ne može ju ni vidjeti spontanu, a žena koja ne budi muškarca u muškarcu ne može ga vidjeti spontanoga. Ja ti mogu samo reći da mi je sad ugodno… Tu. S tobom.”-pri tome sam prešutjela da me uzbudjuje. -“U pravu si o ovome za žene i muškarce, ali ta tvoja izjava ne zvuči kao da si tako mlada… Bojim se da se zaljubljujem, iako nisam sklon tome. Jesam, ali ne na prvi pogled.” -ustručavajuci se to mi je odgovorio na moje opažanje o muško – ženskoj spontanosti. -“Aiden, ja sam sklona zaljubljivanju na visoku inteligenciju, a ti me privlačiš, no ja bih se prepustila sad samo jednoj čari putovanja pa putujmo.” -“Jesi li za kavu?”- ljubazno me pitao. “Aiden, liqueur de chocolat bih radije, moj provjereni afrodizijak.“ Zatražio je vitku i bokovima mašeću stjuardesu, koja je ubrzo servirala Mozartgold.

Vrelo svitanje

Ošamućena alkoholom istog trena sam zaspala. Nakon nekog vremena sam se probudila. Kroz prozor su se nazirale prve zrake sunca. Goran je bio u krevetu. Nisam čula kad je stigao, ali bilo je očito da nije dugo tu. Baš kad sam mu se htjela obratiti primjetila sam da je zauzet. Naime, igrao se sa svojom kitom. Jasno sam vidjela kako se dodiruje i kako je uživljen. Njegova kita stajala je uspravno i rasla sa svakim pokretom ruke. Pomislila sam kako je idealne veličine i …

Tagovi:

Silva

Ljubio sam joj bedra i polako mazio picku preko crnih svilenih tangi. Kada vise nisam mogao izdrzati, rasirio sam joj noge i polako odmaknuo spagicu od tangi. Stavio sam jezik na njezin klitoris i polako njezno se igrao sa njim. Stavio sam prst u nju i polako ju jebao prstima i jezikom. Drugom rukom sam ju cvrsto primio za bedro i lizao ju . Izludjivao sam se okusom njene picke. Svidjalo mi se kako je micala bokovima dok ju lizem. Podigao sam njene noge na ramena, savila ih je prema sebi i ja sam je lizao sa zadnje strane. Svidjalo mi se kako uziva u mom lizanju. Stavio sam i drugi prst u njenu picku i polako joj lizao guzu. Svidjalo joj se dok jezikom mazim njen analni otvor. Rekla je: Hocu te u ustima dok me lizes.

Ljeto sa blizankama

Po povratku sa plaže otišli smo u svoje sobe i kad sam ušao u tuš kabinu, tamo je već bila Lara, pa sam joj se samo pridružio i s leđa joj masirao sise, a kurcem se trljao o njenu guzu. Naslonila se na zid tuš kabine, a ja sam joj gurnuo kurac između nogu, a ona ga je prstima namjestila na ulaz u picu, pa kad sam ga gurnuo samo je kliznuo u nju uz njen lagani uzdah. Brzo sam ju jebao i nakon pet minuta sam svršio u njenu pičkicu zabijavši joj ga do jaja u rupicu. Ona je samo tiho stenjala dok je svršavala istovremeno kad i ja. Ostali smo malo zagrljeni ispod tuša, pa sam ju poljubio izvukao kurac iz nje i otišao u sobu.

Obuka seksi zaposlenika

Već sam potajno bila napaljena i onda sam mu vidila ogromni kurac, pokušala sam se ne smijati, i odmah pala na koljena i počela mu lizat kurac po svuda, idući s jezikom cijelom duljinom, malo se igrala s glavićem i onda ga stavljala duboko u grlo. Mogla sam osjetit podrhtavanje pičke, bila sam tako mokra da sam mu onda pušila kurac još jače. Moj muž je gledao, izvadio svoj kurac i počeo drkati, jer je uvijek htio gledati me kako jebem nekog drugog.
Nastavila sam mu pušit ogroman kurac postajući sve napaljenija sve dok nisam više mogla to izdržat. Ustala sam se i rekla da ću se završit u spavaćoj sobi.

Hormoni

Ante je oduvijek bio sasvim bezvezan momak. Ne samo da je bio mršav i slabašan, takvih ima i previše, već je bio skroz neprimjetan. Tih i rezerviran uvijek je bio samo promatrač tako da je uspio doći do druge godine faksa kao djevac. No, priroda je nemilosrdna i Ante je, iako totalni bezveznjak, bio uspaljen kao i svi njegovi vršnjaci. Još od kad ju je prvi put vidio na uvodnom predavanju za brucoše bio je opsjednut Sanjom.

Vruce studentice

Imao je fantaziju da mu se Dora i ja obučemo ko školarke i da smo u kazni kod njega. Čak je i imao dvije identične uniforme školarke iz sex shopa i dao nam je da to obučemo. Presvukle smo se, napravile frizure kakve nose skolarke i sjele smo na stolice koje nam je pripremio. U ruci je drzao sibu i rekao nam je da cemo za svaki neposluh dobiti tom sibom po guzi. Izvadio je kurac i naredio Dori da mu ga pocne pusiti, a meni da je gledam dok to radi jer sam ja sljedeca.

Tagovi: