Juanitine seksualne čarovnije

Ječanje iz sobe je postajalo tako silovito, da bi oseba, ki bi se nahajala izven nje z lahkoto pomislila, da je ogroženo kakšno človeško življenje.
“O, fak, fotr je prišel, meni pa prihaja!” je sredi divje ekstaze zasopela Tjaša. Ko je to slišal, je Luki zledenela kri v žilah. S Tjašinim očetom namreč nikoli nista bila v dobrih odnosih. Skupnega jezika nista našla že od samega začetka njunega poznanstva in ker je bil Tjašin oče tudi alkoholik, Luka nikoli ni vedel, kako naj se obrne, da bi bilo prav. Edina stvar, ki ju je pravzaprav povezovala so bili očetovi porniči, ki so bili nespametno postavljeni kar v omarico poleg televizorja, tako, da bi jih lahko našel prav vsakdo. Ko je bil v stanovanju sam, je Luka pogosto masturbiral, vendar je takoj zatem kaseto skrbno previl na isto mesto, kjer je film začel gledati, da stari ne bi kaj posumil. Za očetovo nenaklonjenost in drastično poslabšanje razmer v njunem odnosu pa je bila kriva neka situacija iz preteklosti, ko sta se Luka in Tjaša za nek praznik v njeni sobi napila, Luka pa je, po tem ko je neuspešno hotel prijeti za kljuko od straniščnih vrat, ki so bila direktno nasproti dnevne sobe, v omamljenem stanju iz hodnika vznak skozi vrata padel direktno v njo. Sama situacija ne bi bila še nič posebnega, če ne bi oče na zofi zavzeto masturbiral – v ženskem spodnjem perilu! Luka se je splazil iz sobe, kot da se nič ne bi zgodilo, oče pa je sredi svojega vročičnega dejanja osuplo obstal. Čeprav nista spregovorila niti besedice, sta zelo dobro vedela, da nič več ne bo tako, kot je bilo. Luka omenjene pripetije Tjaši ni povedal nikoli. V danem trenutku je slišala zgolj njegov padec, kar je pomenilo dokaj običajen štos, ki se mu človek občasno z lahkoto nasmeji, to pa je tudi vse.
Do tistega trenutka je Luka Tjašinega očeta namreč častil kot svojega seksualnega vzornika, saj je v dnevni sobi, ki je bila hkrati tudi očetova soba, poleg porničev odkril tudi zelo raznovrstno paleto raznih spolnih pripomočkov. Od izzivalnega ženskega spodnjega perila in usnja za praktično vse predele telesa ter dveh impozantnih bičev, ga je precej pritegnila očetova zavidljiva kolekcija vibratorjev različnih oblik, barv in velikosti. Nikoli pa ni vedel, zakaj je v omari tudi nek miniaturni kaktus. Oče je bil ločenec, ki je pri svojih poznih 50-ih letih in težav z alkoholom, kljub temu premogel toliko osebnega šarma in očitno tudi nadpopvrečne potentnosti, da je vsakih nekaj mesecev brez pretiranega napora menjaval svoje ljubice. Čeprav je šlo za gospe v zrelejših letih, so bile praktično vse razmeroma gajstne in urejenega videza, tako da je še Luka marsikatero izmed njih prav poželjivo opazoval. V svoji fantaziji si je tako ves čas predstavljal, kako pestro in bogato spolno življenje ima ta človek, medtem, ko sam ostaja na ravni nekakšnega nedonošenčka. No, pa incidentu s padcem, je začel Luka resneje dvomiti o tem, komu so vsi tisti pripomočki dejansko namenjeni, vključno s kaktusom. Očetova reakcija pa ga je v njegovem prepričanju le še utrdila. Ker je Tjašine želje oče kljub vsemu nekako spoštoval, je videl svojo priložnost prav v prekinitvi njenega razmerja z Luko, zato je zagrozil, tudi zaradi njene očitne prizadetosti, da »če še kdaj vidi tistega mulca tukaj, mu bo zavil vrat.« Ker je bil človek, ki je le redko govoril tisto, kar ne misli, sta oba zelo dobro vedela, da je situacija zelo resna.

Če se nekoliko povrnemo h kaktusu, se Luki še svitalo ni, čemu je dejansko namenjen. Le kako bi se mu, saj je šlo za specialen kaktus iz neobljudenih predelov Mehike, ki je v sebi skrival neizmerno potentno moč. Oče, po imenu Igor, je bil enkrat tam na nekakšni strokovni ekskurziji, nakar se je tako navdušil, da se je vedno znova vračal v tisto deželo. Tako jo je dodobra spoznal, vključno z vsemi njenimi čari in opojmimi skrivnostmi. Ker mu je alkohol že nekoliko odvzemal potentno moč, je na enem svojih potovanj zavil v poseben bordel z masažnimi uslugami. Uslužbenke v tej hiši naj bi bile nekakšne izvedenke za ročno masažo moškega premoženja. Juanita, ki je bila tistega večera zadolžena za servisiranje Igorjevega, ni mogla verjeti svojim očem, saj njene sicer sila spretne ročice, niti za milimeter niso mogle dvigniti njegovega mlahavega uda. Z mehkim si pač nihče ni mogel pomagati. Preizkusila je že svojo celotno zbirko erotičnih masažnih olj in najrazličenjših zelišč. Nič! Še celo Igorju samemu je bilo nerodno zaradi takšne trdovratne neodzivnosti. Že je hotel pobrati šila in kopita, ko je Juanita iz omare, ki je bila skrbno varovana s ključem, prinesla nek kaktus, ki ni od drugih izstopal prav po ničemer, razen, da je bil nenavadno majhen. “Sedaj se samo malo sprostite, nič ne bo bolelo,” je z mirnim glasom Igorju velela Juanita.
V istem hipu je iz kaktusa izpulila bodico in jo z naglo potezo zapičila direktno na vrh glavice njegovega mehkužca. Ko je Igor že hotel na vse pretege zavpiti, je nenadoma ugotovil, da ni občutil pravzaprav ničesar. “Le kaj za vraga sedaj to pomeni?,” je pomislil sam pri sebi.

Iz kaktusa, ki je bil poln na gosto posejanih bodic, je nato izpulila še štiri in jih prav tako zapičila v njegovo glavico. Nenadoma se je začelo dogajati nekaj presunljivega, Igorjev mlahavec je pred njunimi očmi vidno rasel. Zdelo se je, da se kar ne bo ustavil. Juanita, ki je bila drugače vajena takšnih in drugačnih strank, je bila vidno vzhičena in priznati je treba, tudi nekoliko vzburjena. Prav tako pa je bil presenečen tudi Igor sam, saj se mu je, kljub temu, da se je zavedal, da je njegovo premoženje v nabreklem stanju ogromno, zdelo, da tako gromozanski še ni bil nikoli. Na vrhu njegove priramide pa je zmagoslavno kraljevala glavica, za katero se je zdelo, da je po masi vsaj tolikšna, kolikor je bil ves preostali del uda. Igorjev korenjak je izgledal dobesedno tako, kot kakšna specialna ogromna goba, ki raste samo v Mehiki. Ležal je na leseni mizi in občudoval vrh svojega, kar naenkrat opolnomočenega, korenjaka s petimi zaobednimi kaktusovimi iglami, brez, da bi mu bilo sploh treba dvigniti glavo, katere teme se je prav tako dotikalo mize. Bil je vidno zadovoljen, sploh, ko je zaznal pohoto v Juanitinih očeh. “Želim, da se usedeš nanj,” je dejal mirno, vendar roteče.
Juanita je brez besed iz občudovanja nabreklega tiča pobrala vse igle, splezala na mizo, dvignila krilo, pod katerim ni imela ničesar in se začela počasi spuščati nanj. V ekstazo jo je spravil že prvi dotik z vrhom Igorjeve glavice. Zdelo se je, kot da se sploh ne želi usesti na celega. Trmasto je vztrajala pri masiranju glavice, kar je počela z s celotnim notranjim predelom svoje muce. Igor je zgolj ležal na mizi, opazoval Juanitino akcijo in občudoval njeno vešče gibanje. Ob tem je doživljal naslado brez primere, saj je imel občutek, da se celotna kri iz telesa, nahaja v njegovi kurčevi glavici. S svojim premikanjem mu je Juanita omogočala užitke, ki jih še ni poznal, kljub temu, da je bil izkušen stari maček. V nekem trenutku je Juanita s svojo, že dodobra raztopljeno vulvo, začela počasi drseti po njegovem udu navzdol, kot da bi ga hotela še bolj vzdražiti. Ni prišla še niti čisto do dna, tako da bi se njene ritnice lahko srečale z njegovimi dimljami, že je Igor zahlipal: “Prihaja mi, prihaja mi!” Juanita je v spretnem sunku spolzela z njegovega velikana, v mačjem položaju obstala na robu mize in ga začela drgniti. Ko se je Igorjev slap enkrat sprožil, se ni ustavil kar tako. Njegova gosta življenjska tekočina je jo je vse preplavila. Nekaj nje je končalo tudi na Juanitih našobljenih ustnicah, ki pa niso v celoti vzdržale njegove konjske silovitosti. Po prostoru je špricalo in se cedilo do te mere, da je Juanita dogajanje opazovala z največjim zadoščenjem. Igor pa je od prestanega šoka, zaspal kot dojenček. Šlo je namreč za prvo njegovo srečanje z nenavadno skrivnostjo mehiške puščave, ki je v svojih nedrjih skrivala še vse kaj drugega, kot zgolj pejotl in druga halucinogena zelišča.
Kakorkoli že, Tjaši je že tretjič glasno prihajalo, ravno ko je Igor, njen oče, vstopil v stanovanje. Luka in Tjaša sta ga spoznala po odsekanem kašlju, značilnem za alkoholike.