NORO LJUBLJENJE

ljubljenjePoželjivo je še naprej igrala svojo sramežljivost, čeprav se je že skorajda čisto vklopila v igro in je ni bilo več sram. Tako je še bolj izpopolnila svojo vlogo. Pogledala ga je z viška in se ugriznila v ustnico, medtem pa se je z vročo in vlažno mucko podrgnila ob njegovega nabreklega tiča. Tim je zavzdihnil in nagnil glavo nazaj. To je njegovo punco še bolj podžgalo, saj je oboževala njegov vrat. Opogumila se je in se še bolj prižela k njegovemu vročemu telesu. Objel jo je okrog pasu in jo pritisnil še bliže svoji batini.

Sklonila se je še bližje k njemu in zakopala njegov obraz v svoje čvrste joške. Njena nežna koža in nov parfum sta ga še bolj razvnela. Zamolklo je zaječal iz njenega oprsja. Odločno je premaknil glavo in ji začel lizati satenasto kožo. Z eno roko je premaknil prozoren modrček, tako da je na plano pokukala otrdela bradavička. Rahlo jo je ugriznil vanjo, zaradi česar je tiho zastokala.

Ko jo je vso razgreto še tesneje pritisnil k svoji erekciji, je znorel. Modrček je kratkomalo strgal z nje in ji začel lizati, poljubljati, sesati in grizti božansko oprsje. Medtem je z desnico umaknil hlačke, z levico pa je v vročo mucko usmeril svoj otrdeli ud. Ko je začutila trdoto v svoji mali, se je nežno premaknila nazaj in potisnila ogromnega kurca globoko vanjo.

Za nekaj trenutkov je obstala, da se je privadlia na batino, ki ji je napolnila pičko. “Tako ja, mala, noro me boš pofukala, drugače te bom odpustil,” ji je strastno dejal Tim in z obema rokama čvrsto zagrabil njeni ritnici. Nato je v istem trenutku z vso silo porinil kurca navzgor, kolikor je šlo. Takoj ga je začela jahati, medtem, ko mu je zasadila lično urejene nohte v natrenirane prsi.

“Tako ja, prasička mala, pofukaj me močno!” je kričal Tim, medtem, ko se je izurjeno premikala gor in dol po tiču s tesno mucko. Spet se je sklonila nad njim in skrila njegov obraz v njenih dišečih nedrih. Ob tem se je kurac še bolj drgnil ob njeno g-točko in ko so se ji začele noge rahlo tresti, je vedela, da bo kmalu prišla.

Izravnala se je, tako da je celotna dolžina Timovega tiča zasedla vso mucko. Nagnila se je nazaj in Tim je z lahkoto opazoval svojega kurca v njeni mali Pohoti. Presenečeno je opazil, da ji iz pičkice že pošteno teče in z vsakim ponovnim premikom njegove batine je zaslišal poseben zvok mokre pizde, v kateri je pohoten kurac. Totalno je bila v elementu. Videl je, kako je zardela v svojih strastnih gibih. Ujela sta se s pogledi in s tem še bolj razvnela drug drugega. Brez besed sta se dogovorila, da se do orgazma ne izpustita z oči.

Tim je opazil, da se je iz sramežljive gospodične spremenila v vročo in pohotno malo damo, ki ga je hotela nategniti do nezavesti. Ujel je ritem njenih gibov in vedno hitreje sta fukala. Hitro za tem je začutil, kako so se njena stegna skrčila in topla tekočina je oblila njegovega tiča. Tiho je zastokala in padla v njegov objem. Po njenem globokem dihanju in drhtenju je vedel, da ji je močno prišlo. Svojo batino je porinil vanjo kolikor globoko se je dalo in izpraznil svoja jajca vanjo.

Ko je učinek njunih močnih orgazmov malo ponehal, se je ulegla poleg njega in naslonila svojo glavo na njegova ramena. Vedel je, da bo spet sramželjiva in da jo bo sram zaradi svojega kostumčka. Začutil je neizmerljivo ljubezen do nje in vesel je bil, da sta svoj lep odnos podpirala z neverjetnim seksom. Trdno se je je oklenil z rokami in jo poljubil.