Službena pot

slocluMorala sem na službeno pot in večer prej sem v slovo poljubila moža in sina, saj sem imela zgodaj zjutraj letalo. Iskreno sem komaj čakala, da se to zgodila, saj bom videla svoje prijatelje iz faksa. Veselim se tudi srečanja z bivšim fantom, s katerim sva imela vsa ta leta sila čuden odnos, brez pogovorov in komuniciranja. Pred pol leta sva si začela dopisovati. Vsak dan vse pogosteje in bolj sproščeno. Nakar so sledili razgovori obarvani s seks tematiko in igricah, kdo ima kaj rad in kako si želiva biti poseksana. Kje, zakaj, kako in s kom… tako je veliko izvedel o meni, pa čeprav me je poznal dobro in je vedel stvari tudi od prej, saj sva seksala na različnih krajih. To zelo pogrešam odkar sem v zakonu. Vse sem mu podrobno opisovala, kje bi se fukala, kdo bi me in kaj bi nosila. Kmalu je on postal glavni igralec vseh mojih fantazij. Potovanje naj bi trajalo dva dni, pa sem ga obvestila, da prihajam in naj si vzame nekaj časa zame, da greva na kosilo in kavo.

Takoj po seminarju sem ga obvestila da sem frej. Poklical me je ko je končal s službo. Slišala sem zvoniti telefon med tem ko sem se tuširala in glasno sem razmišljala, če bi se sploh dobila z njim. Ker vem, da me nekaj noro vleče k njemu, le kaj bi se potem takem zgodilo, ko bi bila v njegovi bližini? Zvečer sem se dogovorila v mestu, z njim in prijateljem iz osnovne šole, ki ga nisem videla že 20 let.
Na dogovorjeno mesto sem prišla v družbi bivšega sošolca. Spoznala sem ga z bivšim, nakar smo malo poklepetali, večer pa sem nadaljevala sama z nekdanjim jebačem. Šla sva na drink. Gledal me je in mi rekel, da krasno izgledam. Le kako ne bi, ko pa sem se celo popoldne urejala za ta trenutek? Sedela in klepetala sva dve uri, čebljala o vsakdanjih stvareh, se spominjala študentskih dni, norosti, mladosti, skupnih prijateljih, brezbrižnosti. Nakar mu je zazvonil telefon. Javil se je na klic in prekinil. Vprašal me je, če bi šla z njim na žur. Pristala sem, saj sem želela biti čim dlje v njegovi družbi. Z njegovim avtom sva se odpeljala na žur. Seveda tam nisem nikogar poznala in strah me je bilo, da me bo zanemaril zaradi družbe. A bilo je obratno. Posvečal se mi je, šel po pijačo in mi razložil, da pozna malo ljudi. Odšel je po novo pijačo in izgubila sem ga iz vidnega kroga. A sem ves ta čas čutila njegovo prisotnost v prostoru. Ogovoril me je nek nov obraz in padla sva v debato. Z vsakim požirkom sem postajala vse bolj pijana. V glavi se mi je vrtelo in čutila sem nemoč. Na obrazu sem imela blesav nasmeh pijane ženske. Ko sem se odpravila na wc, da se malo osvežim in popravim šminko, pridem k sebi, je novi kolega šel za menoj. Prijel me je za rit in me stisnil k steni. Bila sem proti, čeprav zlagano. Pravzaprav mi je godla pozornost tujega moškega. Grobo me je prijel za joške in mi jih gnetel. Sprostila sem se in pustila rokam neznanca, da me spoznajo. Celo popoldne sem sanjarila kako se bom pofukala z bivšim in zdaj me napada tujec. Nima veze, si mislim, želim si le porcijo dobrega fuka.
Lical mi je obraz, jaz pa sem mu brez sramu odpenjala hlače in z rokami grabila njegovo bogatstvo. Odpela sem hlače in vzela pol nabrekli kurac. Počepnila sem in s tičem me je našeškal okoli ust. Vzela sem ga v roke, navlekla kožico in ga porinila v usta. Še vedno sem sanjarila o bivšem in njegovem kurcu. Ta je bil precej manjši, tanjši… čuden je bil. A je bil tič in trenutno mi ni nič drugega važno. Kleče sem ga fafala in si dražila klitoris. Po nekaj minutah me je zgrabil za lase in me nabijal v usta. Vsakič ko me je nabil malo močneje sem se z glavo zabila v zid. Nikoli nisem bila proti grobemu seksu. Povlekel me je k sebi, mi razširil noge in mi s prsti dražil pičko. Dražil me je preko spodnjic, grobo me je drgnil. Žvalila sva se kot nora, slinasta in neumna. Nakar sem zaslišala, da me nekdo kliče. Ko sem se obrnila sem zagledala bivšega in njegovega kolega. Gledal me je, kot da me prvič vidi. Kar je tudi res. Prvič me je videl kako zalizujem drugega tipa. Poredni izraz na obrazu je izdal to bi lahko bil ti in nasmehnila sem si. Odlepila sem se od mojega novega prijatelja in končno odšla na wc. Slišala sem bivšega kako trka na vrata, a mu nisem takoj odprla.

Po nekaj minutnem čakanju, sem ga spustila k sebi in nadaljevala s šminkanjem. Gledala sem ga v ogledalu, obrnjena s hrbtom proti njemu. Ni vedel kaj storiti, kaj naj reče. Obrnila sem se k njemu, se vsedla na banjo, razširila noge in ga poklicala k sebi. Približal se mi je in začela sem ga šlatati čez hlače, ki sem jih sčasoma odpela. Prijel je moje lase, da me bolje vidi in njegov kurac sem porinila v usta. Strastno sem ga fafala. Bil je tako trd in čvrst. Velik in debel. Lizala sem glavico, posesala jajčka in ga močno porinila v usta. Gledal me je in opazovala, jaz pa sem nesramno goltala njegov kurac. Pasalo mu je. Ponavljal je kako dobro ga fafam. Vse kar sem mislila je tisti trenutek je, da sem prasica in da bo sanjal o meni do konca življenja. Prijel me je grobo in me tako tudi nabijal v usta. Z rokami sem grabila njegova jajčka. Slišala sem kako globoko diha. Vedela sem, da mu bo kmalu prišlo po mojem obrazu. Še bolj sem razširila noge in ga držala za rit.
Celega sem natrpala v usta. Za nekaj trenutkov je ostal brez zraka. “Prišlo mi bo, a me slišiš,” je rekel pohotno. Še parkrat sem se nabila do grla in začutila kako mu teče sperma po mojem grlu. Prišlo mu je, kot da ni fukal leto in pol. Mastna in gosta sperma je polzela po mojem grlu. Stal je in me gleda. Vprašala sem ga: “Ti misliš, da sva že končala” in si slekla hlačke. Obrnila sem se, mu nastavila ritko in slonela z rokami na banji. Nabijal me je od zadaj in glasno stokal. V kopalnico je vstopil tudi moj novi znanec, si slekel hlače in si ga drkal med tem ko naju je gledal. Obrnila sem se z obrazu proti znancu in mu sesala jajčka, dokler me je bivši nabijal v rit. Nato se je novinec ulegel na tla. V pičko sem porinila njegovega tiča, bivši pa me je fukal v rit.

Oh kako noro je pasalo. Počutila sem se kot prasička. Kmalu je obema prišlo. Očedila sem se, umila obraz, popila whiskey in odšla objeta z bivšim. Cel naslednji dan sva se žgala. Zvečer me je pospremil do letala. Nekaj časa se nisva slišala. Vse dokler ni vrnil obiska v mojem mestu.