Dvije mame i dva sina

Raskvašena bluza pala je na pod otkrivajući ustreptale teške grudi poduprte crnim čipkastim grudnjakom. Stavila je ruku iza leđa i otkopčala suknju. Nagnula se i počela ju spuštati niz bedra tako da su se teške sise opasno zanjihale. Ante je osjetio nesvjesticu. Kurac mu je ponovo gladno zadrhtavši poskočio i zalijepio se na trbuh. Sad je Jasna stajala pred njim samo u rublju. Nikada nije bila previše stidljiva tako da je već znao da je dobar komad. Ali nikad se sa time nije bavio. Do sad. Duboko je disala tako da su se velike sise hipnotizirajući ga nadizale i spuštale iznad ravnog glatkog trbuha. Nosila je i crne čipkaste gaćice ispod kojih su se nazirali rubovi nabreklih velikih usmina. Ante nije mogao vjerovati: stara je brijala picu! Na njegovom dlakavom trbuhu se ispod ljubičastog sjajnog glavića već stvorila lokvica viskozne prozirne tekućine koju je cijelo vrijeme izbacivao. Nesvjesno je, ne mičući pogled sa mame, spustio ruku i počeo polako drkati. -Nemoj to raditi!- rekla strogo. -To je majčin posao. Ante je klimnuo glavom i stavio obje ruke iza vrata. -Dobar dečko. Hoćeš da ti mama pokaže sise?

Tagovi:

Probala je cigana

Malac ga izvadi iz usta I krene joj svrsavat po licu, sto se njoj svidjelo I jezikom poliza spermu.
Stariji je sad uhvatio ludi ritam jebao ju je nevidjenm tehnikom I brzinom. Osjecala je da ce svrsit I velikom silinom se zabi u nju, da je mislila da ce joj probit u stomak, njihova stenjanja I urlikanja su se izmjenjivali dok joj ga nije zabio do kraja toliko da ju je pomaknuo naprijed silinom kite.

Foto zabava

Iduća dva sata, svaka slika je pažljivo pregledana. Naši gosti su bili uzbuđeni baš kao ja i Ivan. Nas šestero smo stvarno bili dobri prijatelji i nelagoda zbog slika je brzo nestala, kako se seksualno uzbuđenje u sobi povećavalo.
Gordana je pronašla fotografiju na kojoj je Ivan obučen u satenski ogrtač, a njegova se erekcija fino vidjela. Gordana je ostala zapanjena. Sljedeća slika ga je pokazivala u tom istom ogrtaču, gdje leži na krevetu do mene, sa erekcijom a ja sam imala orgazmički izgled. Još uvijek mi je živo sjećanje na taj trenutak kad je slika snimljena.
Gordana je upitala bismo li mi htjeli slikati nju i Tomislava. Ja sam bila oduševljena tom idejom, ali Tomislav baš nije bio siguran u to. Gordana je bila razočarana svojim suprugom i pitala je Ivana hoće li se on pozirati s njom. Ivan je to sa veseljem prihvatio.

Glasni zvuci tišina Hrvatskih željeznica

U tom trenutku, kroz glavni ulaz je ušao on. U kristalno čistim trapericama i elegantnoj vesti, htio je da bude najsjajnija zvijezda među „prostim pukom“. Taman kada ju je ugledao, zgrabio ju je divljački za ruku i povukao u zahod. Nije ni čekao da izvadi alatku iz gaća, počeo ju je drkati po međunožju. Ona nije ispustila ni zvuka, samo je osjećala kako joj vrat vibrira gore – dolje. Počeo je pjevati Hello darkness my old friend kada se sagnuo da joj cmokne dlakavu pičku kroz tanko donje rublje. Penetrirao je jezikom u njezinu unutrašnjost i nastavio pjevušiti (I’ve come to talk with you again). Zana je stala tresti sise rukama kako bi joj dao poljubac u bradavice, ali on je samo nastavio kopati po malim usnama. Sline su joj počele teći nekontrolirano, te ih je Bernard počeo razmazivati oko njenih oblina (And touched the sound of silence).

Tagovi:

Sisata susjeda

Ja sam sjeo u dnevni ona je tamo bila u sobi htijela je otvoriti kofer, nije mogla, mene je zvala iz sobe da dodem i da joj pomognem. Kada sam ušao u sobu vidio sam da se muči oko kofera saginjala se da ga otvori ja sam onako zastao i rekao sada je to taj trenutak, došao do nje, črvrsto je uhvatio za struk, kurcem trljao od njenu guzicu samo se na trenutak opirala podigao sam njezinu haljinu i vidio sam na njoj one roze gaćice šta sam ih ja spermom zalio.

Tagovi:

Jebanje tatine prijateljice

Ja sam onako ostao zatečen ona je bila u ogrtaču rekao sam da je tata nešto spremio njoj jebač je otišao sa svojim poslom a mene je zamolila da stavim to unutra u hodinika jer je pomalo teško. Kada sam stavio, videli smo se i smeškao sam se, ona je odmah odgovorila čuo si sigurno, klimnuo sam glavom. Prišao sam njoj skroz pogledao je na dvi sekunde a onda odozdo zavukao ruku ispod ogrtača počeo joj mazit picu preko gačica dok sam drugom rukom nežno je držao za bradu i lagano ljubio je usta i po vratu.

Tagovi:

Neočekivani seks u uredu

Brzo smo se skontali, a kako sam ja bio neoženjen, kao i Barbara, stalno smo imali neke dvosmislene razgovore u uredu, gdje bi sve frcalo od seksualnih aluzija. Sve je to trpila Anja, friško udata, ali još bez djece, pa nam je znala reći da bi se prestali zajebavati kad bi se konačno oboje skrasili. Tu bi Barbara i ja prsnuli u smijeh, a i ona bi nam se priključila. Doduše, Barbara je imala nekog dečka, ali je stalno govorila da nije ništa ozbiljno, te da traži još uvijek onog pravog. Ja sam pak imao stalno neku vezicu, ali sve je to bilo više manje neki seksualni đir, ništa ozbiljno. I tako su nam prolazili dani, sve do tog dana kad se dosta toga promjenilo.

Rješenje za uživanje

Osjećaj je bio fenomenalan. Noge su mi popustile, guza se sama raširila, leđa su je prčila koliko su mogla, a sfinkteri su slali valove užitka kroz moje tijelo… Malo po malo počeo je ubrzavati tempo usmjeravajući svoju kitu tako da mi je svakih ubodom masirala prostatu, dok konačno nisam procurila… Svakim ubodom nova količina tekućine (sperme) istjecala je iz mog piše na krevet i na pod… Konačno je jako ubrzao svoje pokrete i onda se nabio do jaja štrcajući svoje sjeme u moju utrobu… Bilo je toplo, osjećaj divan… U tom trenutku mi nije palo napamet da ima kondom i da ne bih trebala osjetiti njegovo sjeme u sebi. Kad se ispraznio, polako je izvukao debeljka i rekao: „Shit. Sorry. Kondom je pukao!“

Neverna u mislima

Odjednom su me preplavili osjecaji kao da ulaze dva penisa u mene. Pocela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mackicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru

Tagovi: