Moj zlocesti decko

Vristala sam a on ga je nabijo sve dublje u mene. Izvadio ga je van i poljubio mackicu. Polako mi je mazio guzu i zabio svoj kurac u nju. Vrisnula sam jos glasnije. Nije mi dao da mrdnem. Jebao me zestoko. Bila sam na izmaku snage samo sam bespomocno stenjala. Nije htio jos svrsiti. Odvezao me i odnio u svoju velike tus kadu. Upalio je tus na najace i podesio vodu. Lezala sam u kadi a on mi je klitoris prskao s tusem pod jakim pritiskom. Osjecaj je bio savrsen, osjecala sam kao da cu svrsit ali svaki put kad sam bila blizu on bi stao. Noge su mi se tresle i htjela sam svrsiti. On mi nije dao. Mucio me i izludivao.

Zubarica Svetlana

Popaljen time okrenuh je i zguza joj uvalih jezik duboko u picu sišući te sokove i jebajući je jezikom – još je više sva zadovoljna izbacila guzu unatrag raširivši još više noge, tražila je još … Primih je za bokove i ubacih nabrekli kurac nabijajući je snažno – stenjala je i vrištala.

Letimo u Milano

Pohvalio me da mu se sviđa moja spontanost i da mu kod svih žena to nedostaje. Ja mu na to samo rekoh: -“Muškarac koji ne budi ženu u ženi, ne može ju ni vidjeti spontanu, a žena koja ne budi muškarca u muškarcu ne može ga vidjeti spontanoga. Ja ti mogu samo reći da mi je sad ugodno… Tu. S tobom.”-pri tome sam prešutjela da me uzbudjuje. -“U pravu si o ovome za žene i muškarce, ali ta tvoja izjava ne zvuči kao da si tako mlada… Bojim se da se zaljubljujem, iako nisam sklon tome. Jesam, ali ne na prvi pogled.” -ustručavajuci se to mi je odgovorio na moje opažanje o muško – ženskoj spontanosti. -“Aiden, ja sam sklona zaljubljivanju na visoku inteligenciju, a ti me privlačiš, no ja bih se prepustila sad samo jednoj čari putovanja pa putujmo.” -“Jesi li za kavu?”- ljubazno me pitao. “Aiden, liqueur de chocolat bih radije, moj provjereni afrodizijak.“ Zatražio je vitku i bokovima mašeću stjuardesu, koja je ubrzo servirala Mozartgold.

Ostvarenje svih fantazija

Čim je pristala doći, bilo mi je jasno što se sprema i približio sam joj se i poljubio je. Te pune usne na mojima bile su toliko napaljujuće da sam mislio da će mi kurac eksplodirati. Odmah sam se bacio na sise i komentirao: “O ovim bombama sanjam svaki dan, ne mogu prestati buljiti u njih!” na što je Zvončica uz osmijeh odgovorila “Znam napaljeno moje, zar stvarno misliš da ja to nisam primijetila?” Kurvi takve stvari ne promiču. Izvukao sam joj sisu iz tunike i krenuo manijakalno lizati, grickati ljubiti ispupčene bradavice što je poticalo duboke uzdahe. Njenu ruku sam lagano spustio na svoje hlače koje je ona lagano skinula sa

Tagovi:

Iznenađenje stoljeća

Nisam mogao odoljeti, a da ne pogledavam u to savršeno tijelo što je Sonjči ubrzo shvatila i bila na rubu da se naljuti. Ispričao sam se na tome i objasnio da ne mogu vjerovati kako super izgleda i da joj ovaj stil odlično pristaje. Nekako je Sonjči popustila i nasmješila se pa je objašnjavala kako traži mjesto gdje bi se mogla opustiti i upucati par slika. Dugo je zamišljala kako bi se htjela ….

Tagovi:

Moj stari Fiat

Vec sam pomalo zaboravio na Marijanu kad iznenada osjetim kako mi neko petlja oko gumbica na trapericama. Pokusao sam vidjeti sto se zbiva, ali Vesna mi nije dala doci do zraka. Uskoro sam osjetio kako mi je kurac oslobodjen iz ropstva i kako je lagano ulazi u nesto toplo i vlazno. Bila su to Marijanina usta. Uhhhhhh, bilo je to tako dobro. Pusila ga je jako polako, jako duboko i jako slinavo. Bas onako kako volim. Malo bi mi lizala jaja, te lickala jezikom ispod jaja prema supku, pa ponovo pusenje…..strasno dobro.

Uzbudljivo

Miješala sam guzom, nabijala se sve jače i spremala se na još jedan orgazam. Spustila sam tijelo prema njegovim nogama; sada sam mu se naprčila otvorenije nego ikada i ševila ga brzo i snažno. Guzovi su mi se tresli, sisama sam udarala po mramoru između njegovih nogu, a klitorisom se trljala o njegova jaja. Znala sam da mu se sviđa pogled na moju stražnjicu i da uživa u trljanju. Požestila sam gibanje i ponovno doživjela poznate potrese. Šetala sam lagano dugim stazama groblja, okružena spomenicima i ugrijanim mramorom, na ranojesenjem blagom suncu.

Divlja redaljka na parkingu

Ljudi su ulazili i izlazili iz kluba. Polako sam se pridigla, pokupila svoju razbacanu odjecu. Koljena su mi bila crvena, ostrugana od asfalta. Guza mi je bridjela od udaraca. Pickica mi je bila potpuno iziritirana i pekla me. Tad sam ugledala Vesnu kako sjedi na zidicu, pedesetak metara daleko, glavom spustenom na rukama, ocito svjesna cijelog dogadjaja. Obukla sam se. Haljina mi je bila potpuno zamrljana i mokra, ali nisam imala izbora. Barem su gacice bile koliko-toliko suhe.

Tagovi: