Majstor Sima

repar.

Majstor Simi Sara od ranije nije ostala u lepom secanju zbog svog nadmenog i snobovskog ponasanja. Ustvari, on je znao da je ona jedna obicna bezoblicna masa, stvorena samo za kurac, sminkanje i shoping. Topovsko meso za bitangu kakav je bio on. Odluka je pala, ako bude sama u stanu izpraznice svoja muda u nju.

Avgust kod muževljeve rodbine

zkzku

Borisavka nije odmah pristala. Opirala se pravdajući se poslovima ali konačno je popustila kad je i Jovan počeo da je preklinje. Dugo su se pakovali, Sanja je to vreme ležala u sobi nestrpljivo grizući usne. Bila je napaljena a prizori od prethodnog dana nisu joj izbijali iz glave.
Konačno su otišli, nešto iza sedamnaest časova. Čim je zvuk auta zamro u daljini, Sanja napusti krevet. Otišla je u kupatilo i istuširala se posebnu pažnju posvetivši nabubreloj pički koja nije prestajala da vlaži. Namazala se mlekom za telo a onda tako golišava vratila u krevet gde se prekrila čaršavom.
Isčekivala je ali ništa se nije dešavalo, iz dvorišta se čuo zvuk testere, lupa čekića i prigušen razgovor dvojice majstora. Minuti su prolazili, pola sata, konačno sat i Sanja oseti razočarenje koje je preraslo u bes.

Tagovi:

Ja i mama na prvoj pomoci

jai mama

Njegova desna ruka je bila na mojim ramenima, a njegova leva ruka je bila na mom desnom ramenu. Moje ruke su isprva ostale uz mene, ali nakon toga, ja sam stavila moju levu ruku oko njegovog vrata. Dok me je ljubio, dopustila sam mu da mi zavuče jezik. Palacao je po mojoj usnoj duplji u potrazi za mojim jezikom. Odgovorila sam mu na način koji je očekivao pa smo pomešali jezike. Ljubili smo se u usta oko pet minuta. Moj sin me je privukao bliže sebi. Moje grudi su bile pritisnute uz njegove. Moj sin je počeo da me okreće sve dok nisam sedela u njegovom krilu licem okrenuta ka njemu.

Zrela žena

mlgg

Jednog ponedeljka nisam otišao na posao. Mali Sale je došao kod mene da odigra svoju partiju video igrica dok sam ja čitao neku knjigu i razrađivao ideju o pisanju nekog romana. Posle dva sata komšinica Mira je zakucala. „Komšija, došla sam po Saleta, trebalo bi da spava. Haj’te da ga ja spakujem u krevet, pa kad zaspi vi dođite na kafu, hoću da vam se odužim za sve što činite za Saleta.” Posle posla sata, Mira je ponovo kucnula i rekla da je voda proključala. Sedeli smo, pili kafu, ćaskali o njenom mužu koji je otišao da obiđe familiju u Crnu Goru, deci, o letovanjima, o Kosovu, jer je ona rođena tamo. Pričala mi je o svemu i svačemu. U jednom momentu mi se izvinila jer je morala do WC-a. Primetio sam da su joj creva krčala i da je verovatno kafa učinila svoje.

Opasno

zugtf

Pozvala sam ga unutra da mu dam novac. Dok sam isla ka torbi, prosla mi je misao kroz glavu,sto da ne! Sad je vreme da ostvarim svoje mastarije. Zensko ko zensko, pocela sam da se uvijam, zadizem haljinu dok sam ceprkala po tasni. U medjuvremenu sam cula da se upalio tus u kupatilu. Pomislih, sad ili nikad! Prisla sam decku, sa nekom tremom, i sapnula mu na uho : “da li bi mi ispunio zivotnu zelju” “kazite” “zelim da me jebes, odmah sad!” Mislim da je prvo pomislio da sam luda, drogirana, pijana… Ali kada je video da sam skinula haljinu i ostala gola, shvatio je da se ne salim. Stojala sam ispred njega i cekala… Progovorio je: “ali cujem tus u kupatilu! ” ” moj verenik. Ne brini nece on jos bar 10ak min. ” Zatim sam ga povukla za sorc i dovela do kreveta. Legla sam na ledja i rekla: ” ako me zelis izvoli” i rasirila sam noge. Poceo je da

Potpuna predaja, cetiri orgazma

srb

Kako sam napaljena, nije mi dosta! Guras mi prst u picu i kruzis, a jezikom prelazis po njoj… Noge mi se grce, ludim! Kruzis jezikom po mom klitorisu polako, pa sve brze i brze… Sise su mi nabrekle, pica pulsira, drhtim… Guras prst sve dublje, lizes sve brze… Silovito svrsavam! Jos sam van sebe od uzitka… “Hocu da te jebem odpozadi!” Poturam ti svoju vlaznu picku koja jos pulsira od divljeg orgazma. Nabijas ga u mene… Kako je tvrd, kako je duboko! Jebes me sve brze i jace… Vuces me za kosu i nabijas mi ga tako duboko brzo da mislim da ce mi picka puci! Drugom rukom mi trljas picku…

Najbolji sok

ssesu

Trudio sam se da joj ispunim zelju. Stvarno sam se trudio. Sto vise vremena provedem u ovoj pici to ce i meni biti duzi osecaj raja. Raja u koji me je direktno odnela njena pica. Ali nisam mogao vise da izdrzim. «Pri kraju sam», zaurlah. Jelena se vesto okrenu i uze ponovo moj kurac u usta. Imala je tek toliko vremena da oseti moju vrelu spermu. Svrsavao sam obilno. Progutala je svaku kap. «Najbolji sok koji sam popila ove godine», reče kada proguta i zadnju kap.

Gresi moje majke

milffssd

Izlazila bi negde oko 22h, lepo doterana sa puno šminke i zanosnom mirisom koji bi dugo nakon nje i dalje ispunjavao kuću, a vraćala se negde pred zoru pod vidnim dejstvom alkohola. Par puta sam čak u kanti za đubre našao njene pocepane gaćice, koje bi verovatno bacila nakon bančenja prethodne noći. Nije mi bilo jasno o čemu se radi. Pa sam onda opet nakon samo par dana prosipajući pepeljaru u kantu, naišao na sklupčane svilene čarape. Izvadio sam ih iz kante, odmotao ih i video da su napred skroz bile iscepane, kao da fali ceo jedan deo. Stvari su se pogoršavale, bilo je kada se uopšte ujutru ne bi pojavila kući, a ja sam se tresao misleći da joj se nešto dogodilo. Za svo to vreme sam polako izgladio stvari sa svojom ženom, čak je i pristala da se vrati, ali ja sam je odvratio od toga rekavši joj da prvo moram da sredim stvari sa majkom, da vidim šta joj se dešava.

Dao sam mu broj

gajer

Čuo sam kako stenje. Uhvatio sam ga za bokove i krenuo snažno da nabijam, ližući mu znoj sa leđa. Počeo sam da zamišljam da tako jebem Marka, vezanog lancima i golog dok dahće kao kerina i preklinje me da mu dozvolim da svrši. To me je ludački palilo i ubrzao sam ritam. – Lakše. – čuo sam Nikolin glas ali nisam mario. Stavio sam mu ruku na vrat i pribio mu lice uz tepih dok sam mu zabadao kurac do kraja i izvlačio ga. Svaki put sve brže i brže. Počeo je da drka svoj kurac i znao sam da će uskoro da svrši. Nisam prestajao. Jebao sam ga divljački, bez obzira i bez milosti. Uhvatio sam ga za bradavice i počeo

Tagovi: