Komsinica Jaca

Sve je pocelo slucajno ali na moje veliko zadovoljstvo, Jaca je moja komsinica na koju sam kao klinac drkao kurac mnogo puta, bila je starija od mene nekih desetak godina i sa dvadeset i pet se udala za komsiju. Danas Jaca ima cetrdeset sest godina, dvoje odrasle dece, a jos uvek je dobra picka koju bi svako voleo da nabije na kurac pa i ja bez obzira sto sam i ja ozenjen i imam lap brak, dobru zenu koja mi redovno daje picke. Jacin muz se u zadnjih desetak godina poprilicno zapustio kad je ostao bez posla, a skoro svaki dan je bio pijan pa je verovatno zapustio i svoju zenu koja je sad morala da radi kao frizer da bi bar nesto imali, svaki dan je putovala za grad.

Opasno

Pozvala sam ga unutra da mu dam novac. Dok sam isla ka torbi, prosla mi je misao kroz glavu,sto da ne! Sad je vreme da ostvarim svoje mastarije. Zensko ko zensko, pocela sam da se uvijam, zadizem haljinu dok sam ceprkala po tasni. U medjuvremenu sam cula da se upalio tus u kupatilu. Pomislih, sad ili nikad! Prisla sam decku, sa nekom tremom, i sapnula mu na uho : “da li bi mi ispunio zivotnu zelju” “kazite” “zelim da me jebes, odmah sad!” Mislim da je prvo pomislio da sam luda, drogirana, pijana… Ali kada je video da sam skinula haljinu i ostala gola, shvatio je da se ne salim. Stojala sam ispred njega i cekala… Progovorio je: “ali cujem tus u kupatilu! ” ” moj verenik. Ne brini nece on jos bar 10ak min. ” Zatim sam ga povukla za sorc i dovela do kreveta. Legla sam na ledja i rekla: ” ako me zelis izvoli” i rasirila sam noge. Poceo je da

Gazdarica Ljilja

Nabijala sam ga u svoja usta pokusavajuci da ga progutam celog, ali mi se u jednom trenutku to ucinilo nemogucim, bio je preveliki. Imala sam osecaj da cu da se ugusim. Zamiclite da stavite ogroman komad mesa u usta I pokusate da ga sazvacete. E, to je takav osecaj.

Tagovi:

Moja draga i majstori

Ja sam uvek voleo da devojkama svršavam u usta i da gutaju spermu jer me ta slika jako palila i osećao sam se moram priznati dominantan u svakom pogledu, a one su mi delovale ponizno. Nije htela ali sam je odveo u sobu i pustio snimak sa računara. Kada sam joj pokazao snimak i kada je videla samo što nije pala u nesvest i počela se pravdati kako je to bio njen trenutak slabosti i da se to desilo samo tad i kako su je privukli mladi momci sa lepim i znojnim telima i da me moli da joj oprostim i kako ne želi da se razvedemo. Nikad joj nisam prebacio za to i ako sam mislio ranije da to nikad ne bih oprostio.

Aleks

I dalje me mazio glavicem. Ludela sam i uvijala se. Svrsila sam. Zatim sam osetila kako glavicem razdvaja zidove moje mace. Ulazio je polako do pola a zatim ga naglo celog ugurao. Vrisnula sam jako i uhvatila ga za ruku. Osetila sam da sam se konacno oslobodila himena. Osetila sam tu slatku bol. Nabijao me sve jace i zesce, drzajuci me jednom rukom za bokove.

Teasing na plazi

Mesio mi je guzu dobrih 5 minuta i pricao koje kakve gluposti dok nije rukom presao preko moje ribice. Iako preko kupaceg osetio je koliko sam ovlazila i koliko sam vrela te je poceo nezno da je mazi. Pocela sam da uzdahujem i pogledala sam muza koji je i dalje gledao i pravio se lud. Nije bilo mnogo ljudi oko nas i on je iskusno seo na moje butine tako da se nije jasno videlo sta radi.

Tagovi:

Kinky party

Ponovo sam prekrstila noge i posmatrala polugola tela oko mene kako se uvijaju uz trens muziku, gole sise i kite su skakutale u ritmu. Okrenula se ka bini koja se ponovo osvetlila, ovog puta ljubičastim svetlom. S plafona su visili lanci s kožnim povezima na krajevima, mršava devojka je naglavačke visila razapeta raširenih ruku i nogu. Na bradavicama je imala štipaljke povezane lancem. Iz mraka je došetala ona ista Domina s ljubičastom pičkom. Povukla je lanac između bradavica tegleći ih u

Tagovi:

U vozu

Bila sam njegova. Jebao me je kao neku raspomamljenu kucku.Razvaljivao je moju picu sa tim tvrdim i velikim kurcem. Osecala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove kare i njegovih jaja.

Tagovi:

Moja žena, moja jebulja

Mira je bila van sebe, ali je glasom isprekidanim uzdasima i jecajima tražila još. Ivan je zastao na ternutak, ne vadeći kurac iz nje, uhvatio je za kosu i povukao prema gore, pritiskajući je drugom rukom da savije kičmu ne bi li više isturila guzu. Ponovo je počeo da je zabija u nju. Sada sam mogao da je gledam u facu, jer je vukao za kosu prema sebi i rasturao je otpozadi. Bila je sva zajapurena, i polako je njeno dahtanje prelazilo u glasno režanje. Prišao sam i nabio joj kurac u usta, tako da sam mogao da osetim silinu Ivanovg jebanja koji je prosto svojim naletima zakucavao Miru na moj kurac. Osetio sam da se Mira grči i da se bliži vrhuncu i bio sam u pravu. Počela je da drhti i da se uvija. Odgurnula me rukama tako da joj je kurac ispao iz usta i začulo se jedno dugo „aaaaaaaaaaaaaaa“. Svršavala je, ali naš gost nije mnogo mario za to i dalje je kurčio moju ženu.

Divna noć

Skinuo mi je i pantalone i zavukao prste u moje gaćice. Prst mu je potpuno skliznuo u mene, i ja više nisam mogla da ostanem tiha. Uzdahnula sam duboko. Želela sam ga tako jako u sebi, a istovremeno se plašila, kao da mi je prvi put. Najzad je skinuo i poslednju prepreku, a ja sam mu svukla pantalone i bokserice. Sedeći je prebacio moju nogu preko sebe. Bila sam mu u krilu, a on je sedeo. Moja omiljena poza. Namestio je kurac na ulaz u moju vrelu, užarenu pičkicu i počeo. Ulazio je jako teško, jer ja nisam imala sex skoro godinu dana, a i njegova veličina je bila pozamašna. Bio je nežan, išao je mic po mic, ali kada je ušao do pola, zabio se u mene svom silinom do kraja!