Šefica i ja, nenadano

Uhvatio sam je za struk i počeli smo polako da se njišemo u ritmu. Ona se obema rukama uhvatila oko mog vrata. Morao sam malo da se sagnem s’obzirom da sam dosta viši od nje. Pribili smo se jedno uz drugo. Opio me je njen jak miris. Samo sam se držao za nju i pomerao noge levo desno. Pogledi svih koji su se nalazili u prostoriji su bili upereni na nas dvoje. Iznenada mi je postalo tesno u gaćama. Imao sam osećaj da kurac hoće da probije kroz pantalone. Morao sam malo da se savijem, da je odaljim od sebe da ne bi osetila. Već sam bio crven u licu od alkohola tako da me ovo crvenilo koje me je sada napalo nije odalo. Ona se malo odvojila u istom trenutku kad i ja. Skamenio sam se, posumnjao da ga je osetila i uhvatila me neka panika.

Veliki bebac i babac

Grudi su se nazirali ispod majice. Uhvatio sam je za levu sisu i istog trenutka dobio samar. Ne diraj dok ti ne dam. U meni se povecao revolt ali neka pokazacu joj ja da se znam i ja pretvarati i glumiti. Istog trenutka sam se upisao na njen skupi tepih kroz sorc. Preko me je pogledala i povela do kauca. Skinula me i zacas prebacila preko kreveta. Dobro mi je tur isprasila i naredila da ostanem na krevetu. Donela je nesto u sobu. Video sam Pavlovicevu mast i pelene. Navukla mi je pelene i obukla pidzamu. Sada ides da spavas. Rekao sam ej ja sam odrastao i nije mi bila namera da budem….

Tagovi:

Black beauty

Pridigao sam se i legao ceo na krevet. Lisa i Zoća su legli pored mene tako da su im glave bile u nivou moje kite. Lisa sa desne a Zoća sa moje leve strane. Prvo je Lisa uzela stvar u svoje ruke i desnom rukom mesila moja jaja dok je levom nadrkavala i pušila moju kitu. Zoća je gledao sve to i mazio me po nozi. Oblizivao je usne čekaući svoj red. Lisa je videla nestrpljenje u njegovim očima i predala mu moj kurac. Zoća je navalio baš kao i Lisa na početku svega ovoga da što više kurca ugura u svoja usta. Lisa mu je pomagala bodreći ga i gurajući mu glavu na moju kitu. Zoća je stenjao dok mu je Lisa govorila prljave stvari. Lisa je zatim otela moju kitu iz Zoćinih usta i počela da je puši. Zoća je počeo da mi liže jaja dok je lisa dudlala moju kitu.

Tagovi:

Trofej na reveru

Ustao je, pružio mi ruku i zajedno smo izašli napolje. Kolena su mi klecala, pička gorela, jedva sam stojala. Podigao me je na haubu i raširio noge do maksimuma. Zabio se u mene i jebao. Letnja žega mi je pekla oči, a suze koje su klizile niz obraze su zapravo bile vrele. Sva sam gorela. Povukla sam ga za kragnu i približio se, osećala sam njegov vreli dah i doživela još jedan orgazam. Vrisnula sam. – Jel te boli pičkica? – pitao me je podrugljivo. – Ooh boli! – E tek će da te boli jebuljo jedna, ne prestajem dok

Tagovi:

BDSM – samo za ljude koji ne osudjuju!

Znala sam da cu opet osecati veliku bol, dok mi svojim velikim, mocnim kurcem bude udarao u zid materice, kada me bude jebao u pickicu. I osecala sam taj bol, molila ga, vikala, plakala (ovaj put zaista od bola). Rekao mi je da moram da svrsim, ali sam mu odlucno rekla da to nikako necu moci, da osecam previse boli i da ce mi biti nemoguce da svrsim dok me tako jebe. Nisam mu verovala kada je rekao da cu moci. I, naravno, ko je bio u pravu? Gospodin – podrazumeva se. On zna sve. Prstima sam pocela da drkam klitoris a onda sam dozivela tako jak orgazam da sam izbecila oci, dok mi je Gospodinova ruka bila preko usta. Jebao me je jako i doveo me do orgazma, onda kada sam ga najmanje ocekivala. Moj je Gospodin zaista mocan. Nakon toga, dobila sam samare, jer nisam verovala u njegove reci i jer sam bila odlucna u tome da necu svrsiti. A onda me je polozio na kolena (takodje na krevetu) i naredio da ruke ispruzim ispred sebe. Zatim ih je konopcem privezao za radijator koji je bio odmah pored kreveta – ispred mene.

Tagovi:

Buca Marija

Sedeli smo gore onako naslonjeni i cirkali pivo, pricali prazne price. Niti je meni padalo na pamet da imam bilo kakav seks sa bucom Majom niti sam mislio da je ona htela da se jebe tek interesovalo me a i bilo je dosadno pa sam pomenuo: ”Jel si nevina Marija?” Ko iz topa: ”Ne, a ti?” “Nisam” odgovorio sam iskreno. Hteo sam da znam skim se ona trpala, a ne bi ovako pricao sa njom ali sam znao da ce biti iskrena, zato sam joj rekao o mom skromnom iskustvu. Nisam joj pricao o svega dve devojke sa kojma sam imao seks, koji nije bio nista posebno zahvaljujuci nijhovom i mom ne iskustvu, ali sam joj rekao da se cice skoli vise brinu za svoju reputaciju u skoli nego u kraju ili kad izlaze. “Kako koja” rece i doda mi trece pivo koje smo delili. “Sad smo se poljubili preko flase pa mozemo i stvarno”, kad je to rekla i krenula da mi gurne jezik bilo mi je jasno koliko je sati. Napravio sam glupi izgovor i pitao je za njeno iskustvo. “Bila sam sa jednim starijim likom vozac, htela sam da probam ali

Tagovi:

Majstor Sima

Majstor Simi Sara od ranije nije ostala u lepom secanju zbog svog nadmenog i snobovskog ponasanja. Ustvari, on je znao da je ona jedna obicna bezoblicna masa, stvorena samo za kurac, sminkanje i shoping. Topovsko meso za bitangu kakav je bio on. Odluka je pala, ako bude sama u stanu izpraznice svoja muda u nju.

Sasvim obična priča

Tako sam je silno tucao da je sve pucalo, i ona se njihala napred-nazad u ritmu mojih naleta. Onda sam osetio da je stvarno gotovo pa sam resio da malo olabavim. Usporim ritam pa ga izvadim a ona se cudi sta je sad i ja uzmem malo ponovo da joj lizem narajcanu picku. Da dobijem na vremenu jer me bilo strah da ne svrsim i ona da ostane ne zadovoljena pa da se obrukam. Da je bila neka klinka do sad bi je nacisto rasturio, ali iskusna komsinica u zrelim godinama se nije pokoravala tako lako. U tom lizanju pocnem i da je nadrazujem sa dva prsta a ona mi uzvrati jacim pokretima karlice i znao sam da joj prija. Prsti mi ulepljeni od sokova iz njenih dubina, ona stenje sve jace I mesa i ubrzo svrsava pod mojim jezikom i prstima. Tad je bila gotova, ali ja na srecu nisam jos. Kurac i dalje nabreko, muda otecana, glavic modar kao da je sva krv u njemu. U polu spustenom stanju, kap prozirne sperme se presijava na vrhu glavica i spreman je ponovo za akciju.

Trudnica

Jebem se žestoko, pička šljapće, dupe mi mokro, sise poskakuju ispod haljine, udaraju o stomak i odskaču ka mojoj bradi. Stenjem, mešam, lupetam ( puna kurca sikćem o njemu, o karini, o drvenjeku, o jebcu nad jebcima, o sreći) i taman da počnem da glasno arlaučem primam Ivicin kurac u usta, do krajnika, krkljam, balim, on ga vadi, jedva hvatam vazduh, pljuvačka mi lije i opet mi ga nabija do kraja, udaram nosom o njegove dlake iznad kurca, gušim se, otvaram se potpuno i natičem na ceo Vasketov buzdovan.

Tagovi: