Pored Tise

Čini mi se da su joj sise bile malo veće a dupe malo okruglije. Uhvatila me je za kurac i počela drkati,a zatim je prešla na pušenje.Spustili smo se na pesak ja sam seo na pesak a ona se nasadila na moj kurac, skakala je a njeno mekano dupe je bilo kao amortizer.

Tagovi:

BDSM – samo za ljude koji ne osudjuju!

Znala sam da cu opet osecati veliku bol, dok mi svojim velikim, mocnim kurcem bude udarao u zid materice, kada me bude jebao u pickicu. I osecala sam taj bol, molila ga, vikala, plakala (ovaj put zaista od bola). Rekao mi je da moram da svrsim, ali sam mu odlucno rekla da to nikako necu moci, da osecam previse boli i da ce mi biti nemoguce da svrsim dok me tako jebe. Nisam mu verovala kada je rekao da cu moci. I, naravno, ko je bio u pravu? Gospodin – podrazumeva se. On zna sve. Prstima sam pocela da drkam klitoris a onda sam dozivela tako jak orgazam da sam izbecila oci, dok mi je Gospodinova ruka bila preko usta. Jebao me je jako i doveo me do orgazma, onda kada sam ga najmanje ocekivala. Moj je Gospodin zaista mocan. Nakon toga, dobila sam samare, jer nisam verovala u njegove reci i jer sam bila odlucna u tome da necu svrsiti. A onda me je polozio na kolena (takodje na krevetu) i naredio da ruke ispruzim ispred sebe. Zatim ih je konopcem privezao za radijator koji je bio odmah pored kreveta – ispred mene.

Tagovi:

Moj stariji komšija

Umesto odgovora uradio je nešto što nisam očekivala. Obuhvatio je usnama moju bradavicu preko majice i počeo da je liže. Reakcija je bila trenutna. Bradavice su mi se ukrutile i postale još šiljatije, a između nogu sam osetila toplotu. Zagrlila sam ga i počela da ga ljubim po vratu. On mi je skinuo majicu i počeo da mi liže i gricka bradavice. Htela sam da poludim. Preko trenerke sam mu mazila i stezala kurac. Skinuo mi je helanke i tange i nežno poljubio klitoris. Potom je počeo da liže moju osetljivu tačku, pa da mi sisa usmine. Kada mi je stavio prst u ribicu osetila sam da vrhunac dolazi. Sokovi su mi potekli i nekontrolisano sam dahtala, a on nije prekidao da me liže. Tako zadovoljenu povukao me je da ustanem.

Dešavanja u butiku

Garderoba je bila u cosku butika, levo od njenog stola, napravljena od one neprovidne zavese na istom principu kao zavesa na tus kabini, kao i u vecini malih butika. Usao sam, navukao zavesu, i obukao majicu. -Mislim da mi je ok. -Da vidim. Otvorio sam zavesu sa te strane gde se nalazila, prisla je, i malo mi namestila kragnu. -Super, bas ti lepo stoji. -Koliko treba? -1600 dinara. -Izvoli. -Hvala. -Cao, vidimo se. -Cao. Naravno, ovaj put sam izdrkao 2 puta za redom cim sam stigao kuci. To vece mi je poslala poruku na face. -Jel ti ok majica? -Naravno, extra je. -Bas mi je drago da si zadovoljan. -Jesam, jesam… Vidim, imas i boxerice tamo? -Imam, ali ko jos nosi gace po ovoj vrucini. 😉 Kurac mi se digao te sekunde… Bio sam hipnotisan, bez zdravog razuma…

Tagovi:

Kinky party

Ponovo sam prekrstila noge i posmatrala polugola tela oko mene kako se uvijaju uz trens muziku, gole sise i kite su skakutale u ritmu. Okrenula se ka bini koja se ponovo osvetlila, ovog puta ljubičastim svetlom. S plafona su visili lanci s kožnim povezima na krajevima, mršava devojka je naglavačke visila razapeta raširenih ruku i nogu. Na bradavicama je imala štipaljke povezane lancem. Iz mraka je došetala ona ista Domina s ljubičastom pičkom. Povukla je lanac između bradavica tegleći ih u

Tagovi:

Kaznio me je za flert sa drugima

Ponižena i uplakana, ćutke sam poslušala naredbu. Čim sam ušla u našu spavaću sobu, svukla sam suknju, majicu i brus. Nije bilo svrhe boriti se. Nisam ni želela. Samo mi je bilo žao što sam mu uništila veče, što sam ga razočarala i razbesnela, makar i nenamerno. Iz ormana pored kreveta izvadila sam prut. Bio je dug oko metar, izuzetno elastičan i potpuno gladak. Od kada smo ga doneli, pre godinu dana, jedina namena mu je bila šibanje mog tela. Dobro sam ga upoznala. Stajala sam gola na sredini sobe sa prutom u ruci, bez ideje šta da radim. Samo sam čekala, kao u transu. Strah mi je otupeo osećanja. Zatim sam legla na krevet, pokorno i stavila prut između guzova. Želela sam da zna da prihvatam kaznu. Nisam dugo čekala da dođe. Stao je pored kreveta i posmatrao me nekoliko trenutaka. – Znači, slažeš se da treba da te išibam. – konstatovao je.

Samo jednom u životu

Ljubio me je vlaznim pohotnim poljupcima skidajuci me mrmljajuci kako si lijepa ili vec sta …Lozilo ga je sto sam bila skroz gola na njegovom trosedu a on obucen. Lizao mi je bradavice ali ruku na srce nije bio neki maher u tome ali kada se spustio do moje 3 meseca netaknute muskom rukom pice, kada je poceo oralno da me obradjuje vristala sam, batrgala se mesajuci kukovima, nabijajuci mu glavu sve dublje. Lizao je iskusno predobro ma najbolji lizac koga sam ikad imala. Drugi put sam svrsila bio je sam ulepljen u faci od mojih sokova ali mu na pamet nije padalo da se skine i predje na drugi deo price.

Vedrana ponovo jaše

Posle nekih pola sata jebači su poskidali kondome i počeli bukvalno tuširanje svojih partnerki. Bile su kao okupane. Ja sam mislio da je tome kraj. Vidio sam po njima da su popadali na stolice iscrpljeni, samo časak posle toga. Jana je ustala, ja sam mislio da se obuče ,ali ona je prišla Peri i uhvatila ga za veliki kurac i počela da drka, Vedrana je to isto učinila Milovanu kao i Dara Marku.

Tagovi:

Tri kurca iz podruma

Darko je ustao u ugurao svoj kurac u moja usta. Morala sam da mu pušim. Posle su se promenili; Darko me je jebao, a Ivanu sam pušila sve do momenta kad me je Ivan odneo u njihov podrum koji je bio pun stvari za vežbanje. Pozvao je brata i rekao mu da mi ga stavi u pizdu, a on je svoj uterao u dupe i tako su nastavili da me rasturaju. Svršila sam ne znam koliko puta. Darko je izvadio svoj kurac i svršio po mom stomaku, ali je Ivan napunio moje dupe jer nije hteo da ga izvadi. Kad smo završili Ivan mi je rekao da sam sad platila čišćenje podruma i kad hoću može opet. On je za.

Tagovi:

Moja fantazija

Po mojim sisama videlo se da su mi bradavice krute. Dragan mi je prišao već go, sa svojim debelim kurcem malo kraćim nego što moj Nikola ima. – Mala, uživaj… gledam te. Kako je to rekao, ja sam prišla i strasno ga poljubila, Jelena je opet hvatala vazduh, i dobacila – ti mala baš ga pališ… Nasmejala sam se i sela na krevet. Dragan se spustio na kolena i krenuo da mi liže pičkicu, a ja sam se polako opuštala, i gledala se sa Nikolom… Jel dobra dušo? Aaa ne kao ti mala, odvratio mi je. Uživaš li da… aaaa stenjala sam, Dragan je to radio profi. Lizao mi raširenu pičku, gurao jezik u nju, dirao usmine… Nikola se zadovoljio pušenjem, rekao je Jeleni – ustani, mala, jebaću je jako… bacio je sa druge strane kreveta, licem u lice sa mnom, i krenuo da je nabada kurcem. Uživala je očigledno, a mene je palilo da ih gledam, svršila sam.