Prijatelja za tris

slossBil mi je dolgčas. In tudi seks bi mi pasal. Zato sem k sebi povabila prijatelja Roka, ki je zraven pripeljal svojega prijatelja Andreja. Malo smo klepetali in se smejali.

Vsekakor je bilo veliko govora o seksu. In kar naenkrat smo si bili bliže in se začeli šlatati. Z Rokom sva že večkrat seksala. Zato sem šla takoj v akcijo. Njegovega tiča sem prijela v roke. Oh, moja pička se vsa navlaži, ko se mu vstane. Takrat si ga zelo zaželim in že ga imam v ustih. Mmm … kako rada mu ga pofafam . Ga dam celega v usta da ga začutim v grlu. Dovoli mi da sem glavna. Se mi prepusti da ga obdelam celega.
Andrej je bil malce sramežljiv, ampak se je kar hitro sprostil in že je lizal moje joške. Oh, kako to pašee! Vsa sem se razvnela zaželela sem si ju naenkrat da me pripeljeta fo vrhunca. Andrej je tak skriti žrebec. Kar hitro je pokazal svojo divjo plat, mi porinil prst v pičko in mi ga porival not in ven. Mmm, zelo sem uživala. Dražil me je po G-točki. Priznam obvlada situacijo. Rok ga je umaknil in mi zarinil svojega tiča v mojo pičko. Aaaaa, včasih kar pozabim, kakšnega korenjaka ima. Andrejevega tiča sem fafala in mu s prstom dražila ritko. Mmmm, kako smo se razrajcali. Andrej je svojo ritko zelo sprostil. In ugotovil namig, da si tudi jaz želim v rit.

Hitro se je situacija obrnila in že sem imela Andrejevega tiča v ritki. Oooh, kako me je nabijal in takrat sem prevzela jaz. Vsedla sem se nanj in ga zajahala. Rok se nama je pridružil. In kar zraven porinil še svojega tiča. OMG! Prvič sem imela kar dva naenkrati. Moram priznati, da je bilo malce čudno, ampak je postalo fantastično.
Fantoma nisem ostala dolžna in sem prevzela situacijo. Oooo, fak, kako je to pasalo, ko sta kar dva dražila mojo G-točko. Prišlo mi je duplo. Bila sem čist paf. Moja pička več ni zmogla. Tudi ona dva sta bila že pri vrhuncu. Dala sta mi ju v usta da opravim tak kot se spodobi, ker sta bila čist pri koncu nisem rabla dosti. Prijela sem ju malo bolj in že je sperma špricala po mojih ustih in joških.
Ja. In tako smo lepo zaključili naše druženje. Bilo je nepozabno. In vem, da ni bilo zadnjič. 😉