LJUBLJANA

Moja roka se znajde na njenih hlačkah, čutim kako je mokra, hlačke dam na stran in moja mrzla roka povzroči da Lana nežno zavzdihne. Njene sramne ustnice so tako lepo oblikovane, pobrite, njen ščegetavček pa tako zelo majhen. Začnem ga s prstkom nežno pritiskati sem in tja. Medtem se Lanina roka znajde pod mojo majco in masira mojo joško. Obe neizmerno uživama vendar jaz prekinem akcijo in greva žurat. V lokalu se tipi kar lepijo na naju, vendar imava obe isti načrt, komaj čakava kdaj bova spet doma pri njej.

Juanitine seksualne čarovnije

Iz kaktusa, ki je bil poln na gosto posejanih bodic, je nato izpulila še štiri in jih prav tako zapičila v njegovo glavico. Nenadoma se je začelo dogajati nekaj presunljivega, Igorjev mlahavec je pred njunimi očmi vidno rasel. Zdelo se je, da se kar ne bo ustavil. Juanita, ki je bila drugače vajena takšnih in drugačnih strank, je bila vidno vzhičena in priznati je treba, tudi nekoliko vzburjena. Prav tako pa je bil presenečen tudi Igor sam, saj se mu je, kljub temu, da se je zavedal, da je njegovo premoženje v nabreklem stanju ogromno, zdelo, da tako gromozanski še ni bil nikoli. Na vrhu njegove priramide pa je zmagoslavno kraljevala glavica, za katero se je zdelo, da je po masi vsaj tolikšna, kolikor je bil ves preostali del uda.

Jutranja pohota

V stokih obrnem glavo k njemu in brez odlašanja me poljubi, dolgo, toplo, a rahlo raskavo. “Kavni piškot,” zamrmra v moje ustnice, in me prične poljubljati po vratu. Ko se začnem izgubljati v nežnosti me nekoliko grobo porine k pultu in mi razkreči noge. Ko se zavem, da bom končno v sebi začutila njegov lepi, debeli ud se v trenutku navlažim in kolena se mi zašibijo pod težo sladkega pričakovanja.

V DVIGALU

Želela si je, da bi lahko čas zavrtela nazaj, da bi predvidela, kaj se bo v dvigalu zgodilo in da bi bolje izrabila njegova dejanja, še bolj uživala trenutek in….dvigalo ustavila?! Ja, ustavila bi ga….in ustavila čas v njem….in da bi nadaljeval z dejanji….ji strgal mrežaste nogavičke na pički, razmaknil vlažne modre hlačke in z jezikom krožil najprej po zunanjosti vrtnice… ji polizal vlažost ki bi se ji cedila že po stegnih, potem ščegetavček. S konico jezika bi krožil po njem tako da bi si ona prikrivala usta z dlanmi, da ne bi kričala.

JANJA

Tokrat je Ivan čisto brez zadržkov izvlekel svojga kurca in ga, še mehkega, začel počasi drkati. Vprašal je Janjo, če jo mogoče moti, a seveda je ni. Povedala mu je, da ji je celo všeč, če si ga drka ob pogledu na njo. S tem je vklopila sesalec in začela sesati njegovo stanovanje. Tudi, ko je šla v druge prostore, je vedela, da ji Ivan sledi s pogledom in da že komaj čaka, da pride spet ven. In zato je te prostore veliko hitreje pospravila in se tako poskušala čimveč zadrževati v dnevni sobi in se nastavljati drkajočemu starčku. Kaj kmalu si je odprla že vse gumbe na srajci in je lahko Ivan že strmel v njene velike, debele joške

Fuk v avtu

Potreben sem bil kot sahara vode in sem kar planil po njej. Narahlo me je odrinila in mi spustila sedež nazaj. Pomagala mi je sleči majico in lepo z občutkom odpela moje hlače. Bil sem že zelo napet. Barbi je predla in me božala med nogami. Končno ji je uspelo, da mi osvobodi kurca, ki je bil že zelo vroč in trd. Z usti se je približala glavici, jo poljubila in potem z ustki slastno pogoltnila. Fak, mislil sem, da bom kar eksplodiral. Z eno roko mi je nežno drkala kurca, z drugo roko mi je masirala jajčka, z vročimi usti in z jezikom pa mi ga je nežno lizala in fafala. Barbi obvlada, je pravi profi. Noro dobro. Ker sem se komaj zadrževal, da ji ne pride v njene ustka sem jo nežno odrinil in se je lotil. V trenutku sem ji dvignil krilce, na hitro pogledal samostoječke, kar me je še bolj narajcalo, jo obrnil pod sebe in ji ga zasadil v vročo, potrebno pičkico. Bila je mastna in vroča. Popustile so mi vse zavore. Fukal sem jo na hard. Ječala je in uživala.

TISTA PLAŽA

Bradavice je imela tako napete in ko je krožil s prstom po njih je rdečelaska glasno vzdihovala. Z levo in desno dlanjo ju je zagrabil in z jezikom potoval od ene bradavice do druge. Iz njenih ust je bilo slišati glasen Aaaa, ki je dosegal vedno višje tone. Kmalu, kmalu, kmalu, bo dosegla takšen vrhunec, da bo preglasila vse okrog sebe. Za sabo je slišala erotičen moški glas. Zaprla je oči, poslušala in se prepustila toku.

Divji seks z raznašalcem pic

Pico imam najraje vročo, da se sir vleče od ust do roke, toda tisti dan sva jo jedla že precej hladno. Pa je bila ravno tako okusna kot vroča. Kako tudi ne bi bila, ko pa sem lepotca zvlekla v spalnico in ga dobesedno vrgla na posteljo. Ves čas je imel od ušesa do ušesa razvlečen nasmeh in se mi povsem prepustil. Z dolgimi krempeljci sem grebla po njegovi napeti koži, mu slekla majico, ga poljubljala na mišičaste prsi in mu oblizovala bradavičko.

Vroče počitnice

Nadaljevala sta v vedno hitrejšem ritmu, še zadnji vbodljaj in združila sta se v vrhuncu naslade. Obležala je na njem, on jo je objel in poljubil. Zdrsnila je z njega in tiho, a umirjeno obležala ob njem. Soba pa je dišala po strasti. Pred kaminom, objeta drug poleg drugega sta zaspala. Sončni žarki so posvetili skozi okno in ju prebudili. S hrbtom je bila obrnjena priti njemu, on jo je objemal okoli pasu. Od zadaj jo je poljubil na vrat, jo nato začel poljubljati po hrbtu vse do pasu … Obrnila se je priti njemu, naslednji poljub je prista na njenem hribčku, nato vse nižje, do …

ROJSTNI DAN

Ta prizor je bil dokaj nenavaden in ko sem ga opazovala,je tudi mene začelo kuhati med nogami.Nagonsko sem se obrnila proti Vojku in mu potegnila kurca iz hlač,ki je bil že trd.Verjetno je že komaj čakal,da ga primem v roke.Sklonila sem se in mu ga začela sesati,istočasno pa sem opazovala Uroša.Že v nekaj sekundah je začel sopihati in se tresti.Potem je njegova vroča in gosta sperma špricnila iz kurca in poškropila Jasno po pički in stegnih v več brizgih.Ko si je jajca dodobra izpraznil,se je zazrl vame.