Pivska prireditev

Prenehava z jošk-seksom. Anita se obrne tako, da zdaj stoji z zadnjo platjo, obrnjena proti meni, z rokami pa se naslanja na kotliček. “Lahko se igraš z mojo muco, samo prosim te, ne vtakni mi ga vanjo,” me prosi. Postavim se za njo, z riti ji potegnem in slečem krilce ter pokleknem. Roki drsita čez visoke škornje do njenih napetih beder. Počasi se jima pridruži jezik. Vseskozi opazujem njeno obrazno mimiko. Vidim, da miži in uživa. S prsti se približam njenim lepim sramnim ustnicam in jih nežno razprem. Njena muca je že povsem mokra. Rahlo pihnem v njeno češpljo. Z prsti ji vzburjam ščegetavček in nožnico. Od zadaj jo pod bedri primem za pas in se z jezikom prisesam na njeno pohotnico. Od presenečenja Anita glasno zastoka. Z jezikom ližem in prodiram v njeno ozko vlažno nožnico.

Tagovi:

POHOTA

Začela ga je daviti in drkati, ker sem videl, da mi bo kmalo prišlo, sem ji ga vzel iz rok, jo obrnil in njene roke položil na ograjo, dvignil krilo in orjaka porinil v njeno vlažno pičko. Vse gladkeje in hitreje sem ga porival in vlekel iz njene čedalje bolj mokre pičke. Oklepala se je ograje in z vso močjo suvala nazaj, da je z svojimi ritnicami tolkla po mojih polnih jajčkih.

Dvojno presenečenje

Jaz ga grabim za lase in se drgnem ob njegovo nabreklo mednožje, ujeto v tesne hlače. Ko se končno nekoliko ustavim in ga počasi pobožam z roko po nabreklem kurcu, se strese kot bi doživel električni šok in me dvigne v naročje. Malo se skušam otepati, da bi nadaljevala igro ponorele strasti, a sva že v dnevni sobi s plejerjem na pavzi in vibratorjem na klubski mizici. Nisem ga še utegnila uporabiti. “Kaj si to gledala?” me vpraša ob pogledu na kader, ki razkazuje Donatelino zagorelo ritko in kodrasto grivo, zakopano med njeni ritnici. Pomenljivo me pogleda in doda: “Porednica.” Preden karkoli odgovorim, me namesti v kopijo položaja na ekranu, oblekico samo malo odmakne in zavzdihne ob pogledu na mojo nastavljeno zadnjico. Nekajkrat me poboža in mi čisto počasi sleče tangice. Vztrepetam, ko mi tangice drsijo po nogah.

Pričakala ga je v seksi perilu

Bil je ves prežet z željo po njej, zato se ji je hipoma približal in se napol grobo začel dotikati njenega bujnega oprsja. Zelo hitro je, s potrebo novorojenčka, pričel cuzati njeno desno bradavičko, kar je Tjašo kar nekoliko presenetilo. V trenutku se je njen smeh transformiral v uživaško vzdihovanje, kar je Luki dalo še dodaten zagon. Tjašini joški so bili do te mere prožni, da jih je Luka z rokama lahko stisnil skupaj in obe njeni bradavički cuzal istočasno. Zdelo se je, kot da se oba potapljata v brezno brezčasne naslade, ko ni obstajalo ničesar več, razen njunega brezmejnega užitka. Luko je medtem že pošteno začelo ščemeti med nogami, kar je začutila tudi Tjaša in ga pomirila že z dotikom svoje roke. Prepričan je bil, da ga zna tako božansko prijeti zgolj

NEBESA OB REKI

Lep, postaven tridesetletnik temnejše polti stoji na plaži, nekaj korakov stran od mene. Čedne noge ima, ravno prav poraščene in lepo oblikovane. Obraz ima temen, lase tudi. Njegove oči so svetle, pogled prijazen. Takoj vidim, da ni eden tistih, ki si pridejo ogledovat naga telesa, čutim, da je izkušen in da ima za seboj kar nekaj spolnih dogodivščin. Zadeva med njegovimi nogami ni ne velika ne majhna, lepo okrogla jajca obetajo obilje ljubezenskega soka.

OBISKI

Imela je lepo pobrito muco, kateri je za okras uredila ljubko črtico, nato pa je ušla iz mojega vidnega polja. Pohotno je sedla nanj in ob tem globoko ter glasno zavzdihnila. Všeč ji je bil tako po dolžini kot obsegu in to je znala med divjim naskakovanjem mojega lepotca še večkrat povedati.

Na plazi je potešil voljno turistko

Nič je ni skrbelo, saj je uživala z zanimivim neznancem, ter se z užitkom drgnila ob njegovo telo in mu plesala v objemu. Zavedala se je, da je pijana, vendar so jo njegovi poljubi po vratu in roka, ki je zdrsnila na njeno zadnjico s tangicami, vzburili. Napredovala sta do božanja in končno do hlastnega zalizovanja, nato pa ji je zadihano šepnil, da bi z njo rad pobegnil na zaliv. Prijel jo je za roko in stekla sta do stranske poti, ki je vodila do divje plaže…

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

Mirjam in učenec

Z nogo, še vedno obuto v seksi salonar, ga nežno odrinem na stol, na katerem sem prej sedela, zelo udoben moderen gugalnik. “Sleci se” rečem ukazovalno. Uboga brez zamika. Nekajkrat se z dlanjo sprehodim po njegovi dolžini, nato ga zajaham in popeljem njegov najstniško željni ud v svojo vlažno muco. Pri tem ignoriram njegov vdani občudujoči pogled, ampak se raje osredotočam na lasten užitek ob prodiranju vročega tiča v mojo pohotnico. Ne zadržujem glasnih vzdihov. Tako kot v njegovih fantazijah se ne utrudim ježe na njem, stol, ki se rahlo ziba, mi je pa še v pomoč.

Veronikino nepozabno predajanje v savni

Drobna temnolaska je uživala v svojem ekshibicionističnem hrepenenju, ki ga je najlažje potešila na plaži ter v savni, kamor je zahajala tudi zaradi lepih teles. Svojemu fantu ni skrivala, da je biseksualka, on pa jo je ves čas vzburjeno nagovarjal, kdaj bo dovolila, da se jima v postelji pridruži še kakšno dekle. Veronika se je […]