Foot fetiš

Po nekaj minutah intezivnega fafanja, vzame najlonke in se obleče. Tako sedaj pa akcija in z stopali objame moj trd kurac rdeč od šminke. Počasi začne z najlokami drgniti kurac gor in dol, nor footjob, po mojem najboljši do sedaj, ubčutek najlonk na mojem trdem kurcu je bil nepopisen. Skloni se nad njim ter ga z obema rokama prime. Čutil sem stopala in roke hkrati, kako obdelujejo moj kurac. Bil sem tako zrajcan, vendar sem si želel da tudi ona začne uživati. Z roko sem se zmuznil do njene pizde, medtem ko je ona opravljala svoje delo, ter ji z prsti začel močno masirati ščegi. Daj me ahaaa daj šeee šeee, je vreščala vse do močnega orgazma, očitno jo je pogled na moj kurac, ter glasni kriki iz porničov na televiziji tako zrajcali da ji je neverjetno hitro prišlo.

PRVA NAJSTNIŠKA SIMPATIJA

Celo telo drhti in kriči po še bolj intenzivnem občutku, vsa potna nadaljujeva in njegov “car” kot poimenujeva njegov penis, počasi in z občutkom drsi v mojo Carico. Res vso telo obleti rahla mrzlica vse ostalo je nepomembno tu sva le midva in najin svet.

Morski mačo si privošči voljno porednico

Nato je stopila pod tuš in se namilila, ter z roko nežno podrgnila po muci, katero je še posebej skrbno umila, Lojze pa je ob tem večkrat dobil povsem trdi kurac in je začel težko sopsti, saj je hrepenel, da bi jo nekoč lahko zagrabil. Nekega dne je šel še korak dlje, saj jo je zasledoval do samotne obale, kjer je gola, mokra in vroča slonela na skali, na glavi je imela slamnik s širokimi krajci ter je sproščeno brala knjigo. Pogled na njeno čvrsto ritko mu je zmešal glavo, od zmedenosti pa se je spotaknil za grmovjem. Šok, videla ga je!

EROTIČNO JUTRO

Vedno bolj grobo me je nabijal, vedno bolj vzburjen je tudi sam prehajal v ekstazo. Čakal me je, vendar me je prehitel. Eksplodiral je vame, medtem, ko sem ga prosila naj ne neha. Fukal me je še in še… Kljub svojem orgazmu. Ujela sem njegov konec in se zvila v orgazem medtem, ko me je še vedno grobo vzburjal… Zlila sva se v eno.

QUICKY

Vtakne mi ga noter. Še prej z glavico malce podrgne po moji mokri muci. Veva, da se mudi. Sva v službi. Zato brez ovinkarjenja. K stvari. Mene čaka članek za dokončat. Globoko vzdihujem in izdihujem, ko mi ga vtika noter in ven. Kako dober občutek je to. Noro dobro. Izgubim občutek za prostor in čas. Ne razmišljam o tem kje sem. Samo še dogaja se. Sem v trenutku. Čutim njega. Njegov vonj, dotik. Popolnoma sem prisotna v trenutku. Samo še to vem, da moram paziti da ne diham preglasno.

VIJOLIČASTA

Hladnokrvno je odšla in ga od daleč opazovala. Spet je stopila do njega, ga zategnila in ko je pokončno stal, je odvila samostoječo, vendar jo pustila zavezano okrog jajc in se nanj usedla. Sklonila se je k njemu in rekla: »Liži mi joške, prasec!« Ubogal je. Počasi se je premikala in stiskala pičko, globoko dihala in ponavljala: »Tako, jaaaa, takoooo, aaaaa, bodi, bodi grob!«

Službena pot

Lical mi je obraz, jaz pa sem mu brez sramu odpenjala hlače in z rokami grabila njegovo bogatstvo. Odpela sem hlače in vzela pol nabrekli kurac. Počepnila sem in s tičem me je našeškal okoli ust. Vzela sem ga v roke, navlekla kožico in ga porinila v usta. Še vedno sem sanjarila o bivšem in njegovem kurcu. Ta je bil precej manjši, tanjši… čuden je bil. A je bil tič in trenutno mi ni nič drugega važno. Kleče sem ga fafala in si dražila klitoris. Po nekaj minutah me je zgrabil za lase in me nabijal v usta. Vsakič ko me je nabil malo močneje sem se z glavo zabila v zid. Nikoli nisem bila proti grobemu seksu. Povlekel me je k sebi, mi razširil noge in mi s prsti dražil pičko. Dražil me je preko spodnjic, grobo me je drgnil.

Punca moje hčerke

Njena roka je zašla pod moje krilo in počasi drsela po mojem desnem stegnu navzgor proti mojim tangicam,ki so bile že tako namočene kot da sem se polulala.Ko je z prsti zašla pod njimi in začutila moje sramne dlačice obrezane v lepo frizurico me je grobo potegnila za njih in rekla,naslednjič hočem da si obrita in gladka kot dojenček. Ponižno sem ji obljubila,da bom od zdaj naprej vsak dan brila mojo muco.To poniževanje me je še bolj vzburilo tako da so njeni prsti v trenutku izginili v moji luknji in sem doživela silovit orgazem.Simona je potegnila prste iz moje muce in jih povohala nato pa jih začela brisati v moj obraz.

Grški bog spozna Aniko

Nato ga predrzno pogledam v oči. Prične pripravljati moj koktajl, a pogleda ne umakne. Vame vrta s svojimi neverjetno zelenimi očmi, da postanem vsa mehka, voljna in vlažna. Ko je pripravljen, mi ga z hipnotičnim pogledom poda in pomigne k našemu natakarju od prej. Koktajl spijem na dušek, on pa me ves čas gleda. Ko njegov sodelavec ubogljivo pride nazaj, se grški bog prikaže na drugi strani šanka, me prime za roko in z mano odločno odmaršira

POHOTA

Začela ga je daviti in drkati, ker sem videl, da mi bo kmalo prišlo, sem ji ga vzel iz rok, jo obrnil in njene roke položil na ograjo, dvignil krilo in orjaka porinil v njeno vlažno pičko. Vse gladkeje in hitreje sem ga porival in vlekel iz njene čedalje bolj mokre pičke. Oklepala se je ograje in z vso močjo suvala nazaj, da je z svojimi ritnicami tolkla po mojih polnih jajčkih.