Lezbična avantura pohotne Kim

Najprej sem si morala privoščiti en hiter pogled na njeno nestrpno pičko, nato pa sem se po njej predano sprehodila z jezikom od luknjice, mimo sramnih ustnic pa vse do ščegetavčka. Zavzdihnila je tako globoko, kot bi ji pravkar nekdo vanjo zarinil debelega kurca. Skoraj že pozabim, da je to moja prva lezbična izkušnja, saj bolj kot temu pozornost podarjam njej. Čutim, kako se vedno bolj topi na mojem jeziku, zraven pa z rokami obdelujem njene bohotne joške. Njeno stokanje “aahh”, “oooo, jaaaa”, “uuufff, fakkk” mi odmeva v ušesih in me vodi v ekstazo. V zanesenem soparnem vzdušju si jo zaželim obdelati še z vibratorjem. Ko jo pustim samo za minutko, mi nameni hiter pogled razočaranja in z njim skorajda roti, naj se vrnem.”Samo malo…,” ji zašepetam.

Nimfomanka sem in kaj potem?!

Čakala sem ga v najini najeti sobi in za trenutek sem že pomislila, da ga ne bo. Zamujanje ni bilo v njegovi navadi. Po celotnem telesu me je ščemelo, roka mi je uhajala k mednožju in že sem si predstavljala kako jezdim na njegovem vedno pripravljenem kurcu. Oblečena sem bila v najbolj erotično perilo kar […]

UMETNOST LIZANJA

Orgazem z dolgimi cukri sperme je kronal njun sladostrasten trud. Čeprav je obilno končal, je partnerko v grehu vzel v nanorčje, jo položil na ležalnik, ki je čudežno preživel orkane strasti. Razprl ji je noge, razširil sramne ustnice in z jezikom končal, kar si je zastavil. Poigraval se je z njenim ščegetavčkom in kmalu je sledil še en nepopisan krik užitka. Nato jo je za finale obdelal še od zadaj, kar mu je neskončno ugajalo.

Sex z debeluško

Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse.

V objemu strasti

Zabava se zaključi v zgodnjih jutranjih urah in z Robertom se v tišini voziva proti mojemu stanovanju. Dogodki med nama me morijo, saj o njih ne spregovoriva niti besede. Kot da ne bi bilo nič. Sram me je, da sem podlegla alkoholu. Kriva sva oba, a on je tako brezbrižen, kot bi bil tega že vajen. “Adijo. Se vidiva.” Za seboj zaprem vrata in odidem v stanovanje, kjer še dolge ure razmišljam o nama. Ah Emily, v kaj se zapletaš. Ti nisi takšna.
V ponedeljek, natanko mesec pozneje, se urini kazalci že cel dan premikajo veliko prepočasi za moj okus. Tudi delo mi ne gre od rok, kajti zaradi pokvarjene klimatske naprave je prevroče za karkoli, še posebej za popravljanje in pregledovanje napak. Janine Roy, novopečena pisateljica, mi je zaupala skrb za izdajo svoje druge knjige, kar je moj prvi samostojni projekt. Delo, ki me že od nekdaj veseli, je danes mukotrpno. Kuham se na svojem vrtljivem stolu in čakam, da mine. Še eden izmed motečih dejavnikov je tišina. Včasih bi ubijala za njo, v zadnjih tednih pa sem se navadila na stalni direndaj in zvonjenje telefonov.

Vroče igre v knjižnici

Naslednji dan je knjižnica odprta popoldne. Kljub vročini se veselim odhoda v službo. Na vratih me pozdravi Mihelin širok nasmeh. Lase ima spete, razkazuje svoj vrat, pretemen, da bi ga poimenoval labodji. Ko hodi, se ziba v bokih in pometa po tleh s dolgim rumenim krilom. Hrbet ima skoraj povsem gol, če ne štejemo dveh trakcev, ki povezujeta majčko. Kot da ni že dovolj vroče…V prostorni knjižnici se nama uspe večkrat podrgniti drug ob drugega, hote, kot da se ne bi mogla izogniti drug drugemu. Ko zapreva in pospraviva, se sesedem na stol in se hlastno odžejam z borovničevim sokom. Nekoliko preveč hlastno, tako da se pri tem polijem po srajci.

Poseksala ga je v hostlu

Z jezikom sem preiskoval njene sramne ustnice in okušal njeno bistvo ter se prebil do ščegetavčka. Sedaj sem imel že dovolj izkušenj, da sem vedel kaj početi – približno. Vzdržal sem se želje, da bi brezglavo in brez ritma igral na njen gumbek, temveč sem se lepo osredotočil. Pritisnil sem dovolj močno, a ne preveč, ter začel krožiti po ščegetavčku.

TAŠČINO ZADOVOLJSTVO

Zajahala me je na stolu, ga prijela z levico in se silovito nabila nanj. Bila je spolzka. Nekontrolirano se je naglo nasajala. Morda desetkrat? Nato se je začela nabijati v kratkih sunkih, sopsti kot tekačica na sto metrov ter izpuščati sladostrastni šepetajoči: To, to, toooo. Za tem se je nasadila do konca in za nekaj trenutkov obmirovala. Prvič sva se poiskala z ustnicami.

Anika in nenasitno

Ko mi hihitajoče opiše svojo nezgodico, se nasloni nazaj in previdno dvigne svojo poškodovano nogo in jo nasloni na moje koleno. Božam svileno, rahlo potno kožo vitke noge, kot bi jo hotela potolažiti. Ne da bi se zavedela, se moja roka pomika že nad koleno po notranji strani svilnato gladke nožice. Saška ima zaprte oči, njene polne ustnice pa so rahlo priprte in ko se moja roka dvigne nad koleno, se ji izvije vzdih.

POPOLNOMA ZADET SE JE UDELEŽIL ORGIJE

Nato ji je šla s prstom pod popek in se začela igrati z njenim ščegetavčkom, medtem ko se je sama v čedalje hitrejšem ritmu premikala po meni. Jaz sem nekako z jezikom našel ščegetavček dekleta, ki je sedelo na mojem obrazu in naslonila se je nekoliko naprej. Poljubila je ljubimko na prsi in iz grla se ji je izvil krik.