LEPA MIRNA, NEMIRNEGA JEZIKA

Drsela je s svojimi joškami po mojem trebuščku in začela grizljati moje nabrekle bradavičke. Lizala jih je z vlažnim jezikom, najprej nežno, nato vse močneje in to me je spravljalo ob pamet. Pička mi je gorela. Poliži mi ribico, sem ji rekla stokajoče in čakala, da s svojim jezikom zdrsne po mojih sramnih ustnicah. Počasi se je spuščala vse niže do trebuščka. Topla sapa iz njenih ust na mojem telesu je bila čudovita. Hitro in spretno mi je slekla krilce in tangice, in se začela spuščati vse nižje. Lizala me je nežno, pa vse močneje in se pri tem spuščala vse do moje pičkice, iz katere so privreli sokovi naslade.

Poredna Nina v kopalnici

Nejevoljno sem odšla v kopalnico in tam me je pričakal on. Zgrabil me je za rame, me potegnil k sebi in divje, skoraj požrešno poljubil. V glavi se mi je zavrtelo, zgubila sem tla pod nogami in moje telo je preplavila potreba po še. Stopila sem se v njegovem objemu in se mu popolnoma prepustila. Grobo me je začel slačiti in svoje nohte sem mu od užitka in strasti zarila v vrat. Z mano je lahko počel kar je hotel. Sploh se ne spomnim, kdaj sem ga v divjem navalu poželenja slekla, ampak kar naenkrat sem klečala pred njegovim korenjakom, ki je utripajoče čakal, da ga vzamem v svoja usta in se mu posvetim.

Večerni sex

Nežno začnem pomikati prstke navzgor in navzdol, ti me gledaš direktno v oči, tempo narašča, usta odpreš na široko, da bi kriknila, a te istočasno poljubim, sliši se samo glasni mmmmm. Ob ritmičnem porivanju prstkov gor in dol, te začne razmetavati, z nohti bi me najraje razrezala. Vseeno mi je, ko me boli in nadaljujem to tvojo strastno pot do orgazma.

Srečanje v gozdu

Njene mokra muca ga je objela tako močno, da sem čutil kako me objema odprtina njene muce. Bližala sva se vrhuncu ekstaze, in kmalu je iz njene muce začel teči sok naslade v valovih, tudi jaz sem bil že čisto na koncu težko sem zadrževal, nato je butnilo iz mene, polnil sem jo s tekočino poželenja, ona pa je le predla,
ko muca in čeprav sva doživela orgazem je hotela še in še.

Na kmetiji

V šumenju sena se moj jezik utaplja v njeni majhni rožnati mucki. Ližem vse bolj strastno, v glavi čutim odklop. Napadem ščegetavček, ki kot stražar varuje nebeška vrata. Grickam in ližem ga, Alenka pa glasno stoka od naslade in užitka. Vesel sem, da je prišla in da uživa skupaj z mano. Opazil sem, da punca nima veliko izkušenj, saj pobudo prepušča meni, ki pa si prave izkušnje šele nabiram. Slečem si hlače. Vražiček z veliko vijolično glavo kot strumen velikan čaka, da se ga usmili njeno telo. Nanj položim njeno roko. S sunkovitimi gibi, da me že skoraj boli, ga prične drkati.

Seks za eno noc … s crncem

28-letna Mojca je že skoraj tri leta samska, a njeno spolno življenje je bolj divje kot nekoč, ko je imela resne zveze. “Ko sem se razšla s svojim zadnjim resnim fantom, s katerim sva bila skupaj skoraj dve leti, nisem vedela, kako naj se stvari lotim. Hotela sem čas zase. Nisem želela nove zveze, brez […]

STRASTNI JEZIČEK

Naprej sem znala sama, in ko sem končno segla s prsti za rob ter se dokopala do izjemnega tiča, mi je zastal dih. Tako velik se mi je zdel v moji roki in tako čudovito nabrekel, da bi po njem najraje planila z usti. Tega nisem storila, sem ga pa počasi začela drgniti v svoji pesti, se v ustih igrala z njegovim jezikom in mu sesala ustnice. Obrnila sem se povsem k njemu, da sem se lahko z njegovim korenjakom pobožala po nemirni češpljici, in kmalu je bila poplava v mojih spodnjicah še večja.

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

Strastno srečanje z bivšim

Obrneš me na hrbet, ker si želiš biti glavni. Zariješ se med moja stegna in suvaš naprej. Nabijaš me tako močno in tako globoko, da te čutim v trebuhu in zraven glasno stokam od užitka. Nato se ustaviš, kot si to počel včasih… zdaj si nežen in svojega tiča porivaš vame čisto počasi, da začutim vsak njegov

INTERNETNO SPOZNANJE

Drhtim in prosim boga, da ne vidi, kaj mi dela. Erotika puhti iz vsakega dotika. Bolj, kot se prepričujem, da ne smem, bolj ga želim. Kaj naj naredim, da ne izpadem bedak; kako naj se obnašam?? Ne vem. Njegove roke potujejo po mojem telesu. Nasloni se name. Čutim, da mu tič stoji, da se podrsuje na mojo rito. Milo na njegovi roki dela svoje, koža je voljna, spolzka. Končno odpre vodo in me splahne. Ne vem, koliko časa bi še zdržala.