Dva tipa, eden v meni drugi pa v njem

sloha

Oba skupaj sem spravila v usta in v očeh opazovala njuno navdušenje. Igrala sem se z njunimi jajčki in sesala nabrekli glavici, ki sta kmalu tako močno nabreknili, da skupaj nista več šli v moja usta. Počasi sem vstala in se jima nagajivo nastavila z rokami naslonjena na mokre ploščice.

Prvič v swinger klub

slosssl

Šel mi je z roko po hrbtu, jaz pa sem ga božala po boksarcah, ki so se hitro polnile …. Uhhhh, sem zrajcana sem mu šepnila na uho. Prijel me je za roko … pridi mačka mi je rekel. Odpeljal me je zadaj … dva para sta bila že v polni akciji, nekaj posameznikov in posameznic je samo gledalo …. Že sama misel, kaj se dogaja okoli mene in njegove roke so me spravljale ob pamet Prepustila sem se njegovim rokam, poljubom in izklopila vse okoli sebe samo uživala … noro uživala.

Hudičeva odvetnica

sloupo

Takrat me je potisnil od sebe, da sem s hrbtom legla na tla in ga opazovala kako se s tistim velikim kurcem spušča nadme. Prijel me je za boke in me sunkovito obrnil naokoli, da sem pristala na trebuhu. Potem me je za boke potegnil v zrak in mi hrbet potisnil proti tlom.

Bilo je vredno izgube moje nedolžnosti!

slone

Nato me je potegnil za seboj, v prazno sobo. Zaklenil je vrata za nama in me dobesedno vrgel na zakonsko posteljo in naslednji trenutek je bil že ob meni. Spraševala sem se, če se je pripravil na to. Če misli, da me lahko podre z nekaj poljubi. Vendar v naslednjem trenutku sem se prisesala z ustnicami na njegove. Hotela sem ga.

TISTA PLAŽA

TISTA PLAZA

Bradavice je imela tako napete in ko je krožil s prstom po njih je rdečelaska glasno vzdihovala. Z levo in desno dlanjo ju je zagrabil in z jezikom potoval od ene bradavice do druge. Iz njenih ust je bilo slišati glasen Aaaa, ki je dosegal vedno višje tone. Kmalu, kmalu, kmalu, bo dosegla takšen vrhunec, da bo preglasila vse okrog sebe. Za sabo je slišala erotičen moški glas. Zaprla je oči, poslušala in se prepustila toku.

Severnica

penica

Za usti prideta tvoji sladki, popolni bradavički. Kot neumorna ledolomilca lomita led, krušita zid, odpirata vrata. Ne vem kdo jih je postavil ali zaprl. Pridejo kar sama od sebe, sprejmemo jih, sedeči v svoji celici. In jih začnemo skrbno zapirati. Tvoja ključka drsita po meni. Pred njima odpadajo ključavnice.
Bom zmogel vstati, pustiti temo, odpreti vrata in uživati v vročini nove zvezde,ki jo včasih nosiš s sabo? MI boš pomagala? Mi želiš pomagati? Nasloniš se name. Topla si. Greješ me. Hočem te. Tvoje telo se oblikuje po meni. Sedaj si pri meni, nič več hladna, nič več bela in odmaknjena. Žareča si, željna. Razdalja je izginila, skrivnost je postala nepomembna.

Ema

emaaa

Prvo sem kolebal, kam, k njej ali k meni. Nato pa naju je pot peljala ravno mimo parka, kjer smo se družili kot najstniki in ustavil avto prav tam. Stopila sva iz avta in odšla proti klopci v parku. Prijel sem jo okoli pasu in poljubil na ramo in vrat. Sreči je pustila ruto v avtu in na sebi je imela samo tisto tanko majčko, katere širok ovratnik mi je pustil prost dostop do njene kože. Zastokala je ob mojem poljubu.

V objemu strasti

slozgb

Zabava se zaključi v zgodnjih jutranjih urah in z Robertom se v tišini voziva proti mojemu stanovanju. Dogodki med nama me morijo, saj o njih ne spregovoriva niti besede. Kot da ne bi bilo nič. Sram me je, da sem podlegla alkoholu. Kriva sva oba, a on je tako brezbrižen, kot bi bil tega že vajen. “Adijo. Se vidiva.” Za seboj zaprem vrata in odidem v stanovanje, kjer še dolge ure razmišljam o nama. Ah Emily, v kaj se zapletaš. Ti nisi takšna.
V ponedeljek, natanko mesec pozneje, se urini kazalci že cel dan premikajo veliko prepočasi za moj okus. Tudi delo mi ne gre od rok, kajti zaradi pokvarjene klimatske naprave je prevroče za karkoli, še posebej za popravljanje in pregledovanje napak. Janine Roy, novopečena pisateljica, mi je zaupala skrb za izdajo svoje druge knjige, kar je moj prvi samostojni projekt. Delo, ki me že od nekdaj veseli, je danes mukotrpno. Kuham se na svojem vrtljivem stolu in čakam, da mine. Še eden izmed motečih dejavnikov je tišina. Včasih bi ubijala za njo, v zadnjih tednih pa sem se navadila na stalni direndaj in zvonjenje telefonov.

Divja pot do orgazma

gfd

Borisov pogled zavrta v moje oči, da kar čutim, kako bi rad zavrtal vame, in postanem vsa mehka. Dolgo me gleda, da se nazadnje trapasto zasmejim in pogledam ven, v mestne luči, zabrisane v megli. Njegova za spoznanje hrapava dlan me nežno poboža po licu, da se obrnem. Prste zakoplje v moje kratke svetle lase, ki so že vsi skuštrani, in me odločno poljubi. Globoko, počasi, z občutkom, kot bi me hotel v enem poljubu vso použiti.

Daj; pofukaj me že

sloprica

Cel si se potopil globoko vanjo. Tako strastno, tako zagreto si me imel v obdelavi, da sem po celem telesu čutila mravljince, treslo me je, grizla sem se v ustnico in se vsa v opoju užitka igrala s svojima bradavičkama. Še v pički sem čutila, kako mi bije srce. Nisem več zdržala, zgrabila sem te za razmršene lase, te potegnila nase in te med poljubom vgriznila v čobiko, mislim, da premočno, saj si trznil. Jebat ga, sila in strast delata svoje … Na uho sem ti s tresočim glasom zašepetala: »Daj pofukaj me že pičko materno, tvoje darilo sem, delaj z mano kar želiš …«