Srečanje v gozdu

Njene mokra muca ga je objela tako močno, da sem čutil kako me objema odprtina njene muce. Bližala sva se vrhuncu ekstaze, in kmalu je iz njene muce začel teči sok naslade v valovih, tudi jaz sem bil že čisto na koncu težko sem zadrževal, nato je butnilo iz mene, polnil sem jo s tekočino poželenja, ona pa je le predla,
ko muca in čeprav sva doživela orgazem je hotela še in še.

Otrdela izboklina

Poleg vsega se je še naprej vztrajno vedla, kot da je situacija popolnoma običajna, kar je Luko le še bolj podkurilo. Ponovno so ga preplavili mešani občutki spolne stimulacije in nelagodja, da si pač želi napičiti Igorjevo ljubico. Medtem, ko je atmosfera že dosegala vrelišče se je v hipu spomnil na najbolj očitno stvar. “Kje pa je Tjaša?,” je dejal s sedaj že vidno vzdraženim glasom. Marta ga je zgolj spogledljivo pogledala in se skrivnostno nasmehnila. Zmeda v Luki je naraščala, vendar po drugi strani se je v njem stopnjevala tudi neopisljiva sla. “A si se le spomnil vprašati kje je Tjaša, navihanček?,” ga je Marta v celoti premerila s pogledom. Luka se ni več mogel zadrževati. V slogu ponorelega žrebca je kar skočil na njo in jo začel v divjem ritmu poljubljati po vratu. Izkazalo se je, da pod plaščem dejansko nima ničesar, saj ji je leva dojka v celoti spolzela na plano. “Kaj pa počneš?,” ga je povsem umirjeno vprašala.

Punca moje hčerke

Njena roka je zašla pod moje krilo in počasi drsela po mojem desnem stegnu navzgor proti mojim tangicam,ki so bile že tako namočene kot da sem se polulala.Ko je z prsti zašla pod njimi in začutila moje sramne dlačice obrezane v lepo frizurico me je grobo potegnila za njih in rekla,naslednjič hočem da si obrita in gladka kot dojenček. Ponižno sem ji obljubila,da bom od zdaj naprej vsak dan brila mojo muco.To poniževanje me je še bolj vzburilo tako da so njeni prsti v trenutku izginili v moji luknji in sem doživela silovit orgazem.Simona je potegnila prste iz moje muce in jih povohala nato pa jih začela brisati v moj obraz.

Divja pot do orgazma

Borisov pogled zavrta v moje oči, da kar čutim, kako bi rad zavrtal vame, in postanem vsa mehka. Dolgo me gleda, da se nazadnje trapasto zasmejim in pogledam ven, v mestne luči, zabrisane v megli. Njegova za spoznanje hrapava dlan me nežno poboža po licu, da se obrnem. Prste zakoplje v moje kratke svetle lase, ki so že vsi skuštrani, in me odločno poljubi. Globoko, počasi, z občutkom, kot bi me hotel v enem poljubu vso použiti.

Divji seks z raznašalcem pic

Pico imam najraje vročo, da se sir vleče od ust do roke, toda tisti dan sva jo jedla že precej hladno. Pa je bila ravno tako okusna kot vroča. Kako tudi ne bi bila, ko pa sem lepotca zvlekla v spalnico in ga dobesedno vrgla na posteljo. Ves čas je imel od ušesa do ušesa razvlečen nasmeh in se mi povsem prepustil. Z dolgimi krempeljci sem grebla po njegovi napeti koži, mu slekla majico, ga poljubljala na mišičaste prsi in mu oblizovala bradavičko.

UMETNOST LIZANJA

Orgazem z dolgimi cukri sperme je kronal njun sladostrasten trud. Čeprav je obilno končal, je partnerko v grehu vzel v nanorčje, jo položil na ležalnik, ki je čudežno preživel orkane strasti. Razprl ji je noge, razširil sramne ustnice in z jezikom končal, kar si je zastavil. Poigraval se je z njenim ščegetavčkom in kmalu je sledil še en nepopisan krik užitka. Nato jo je za finale obdelal še od zadaj, kar mu je neskončno ugajalo.

LEPA MIRNA, NEMIRNEGA JEZIKA

Drsela je s svojimi joškami po mojem trebuščku in začela grizljati moje nabrekle bradavičke. Lizala jih je z vlažnim jezikom, najprej nežno, nato vse močneje in to me je spravljalo ob pamet. Pička mi je gorela. Poliži mi ribico, sem ji rekla stokajoče in čakala, da s svojim jezikom zdrsne po mojih sramnih ustnicah. Počasi se je spuščala vse niže do trebuščka. Topla sapa iz njenih ust na mojem telesu je bila čudovita. Hitro in spretno mi je slekla krilce in tangice, in se začela spuščati vse nižje. Lizala me je nežno, pa vse močneje in se pri tem spuščala vse do moje pičkice, iz katere so privreli sokovi naslade.

Nimfomanka sem in kaj potem?!

Čakala sem ga v najini najeti sobi in za trenutek sem že pomislila, da ga ne bo. Zamujanje ni bilo v njegovi navadi. Po celotnem telesu me je ščemelo, roka mi je uhajala k mednožju in že sem si predstavljala kako jezdim na njegovem vedno pripravljenem kurcu. Oblečena sem bila v najbolj erotično perilo kar […]

Seks v dvigalu

Drsel sem z jezikom po njenih stegnih, se približal, a se vedno znova odmaknil. Ko se mi je zdelo, da me bo začela prositi, naj vendarle začnem, sem potegnil njene hlačke proti gležnjem in z jezikom potoval vanjo. S kazalcem in sredincem sem prekril ščegetavček in medtem ko sem lizal njene sramne ustnice, precej hitro dražil ščegetavček.

Sex z debeluško

Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse.