Oče in sin

Strgal mi je bluzo in se igral z mojim bujnim oprsjem. Spet mu je vstal. Porinil me je ob zid, na hitro slekel hlače in se totalno napalil. Čutila sem pulz v tiču, kako zelo je napet. Z vso silo ga je nabil vame in mi pokril usta, saj me je zabolelo. Nisem mogla dihati. Grobo me je fukal, brez milosti, kot kakšen manijak. Solze so mi polzele po licu in priznam, da sem ob tem začutila tudi nekaj ugodja. “A te moj fotr tud tko poriva!?” je vprašal… “Povej prasica!” Prišlo mi je in on ni pustil, da se umirim. Povlekel me je do kavča in me prislil da se naguzim. Brez milosti mi ga je zabil v pičko in me vlekel za lase. Snažno me je jebal in meni se je mešalo. “Počasi… ohhh… aaaa… prosim,” sem prosila. Povlekel ga je ven iz pičke, mi razprl ritko in mi ga nabil, pa čeprav sem se poskušala umakniti. Prosila sem naj neha, on pa je kričal utihni kurba. Pljunil je moj anus in me čvrsto držal. Polizal mi je ritko in nenadoma sem začutila parajočo bolečino. “Počasi,” sem se drla! Tako zelo me je bolelo in bolj ko je nabijal, manj sem čutila.

POHOTA

Začela ga je daviti in drkati, ker sem videl, da mi bo kmalo prišlo, sem ji ga vzel iz rok, jo obrnil in njene roke položil na ograjo, dvignil krilo in orjaka porinil v njeno vlažno pičko. Vse gladkeje in hitreje sem ga porival in vlekel iz njene čedalje bolj mokre pičke. Oklepala se je ograje in z vso močjo suvala nazaj, da je z svojimi ritnicami tolkla po mojih polnih jajčkih.

KARAVAN

Odpela mu je zadrgo in kurca potegnila iz hlač. Kožico je vlekla gor in dol, se nagnila do kurca in začela krožiti z jezikom po glavici. Čutila ga je globoko v grlu. Zaprl je oči in se prepustil uživanju. Vsakih nekaj sekund ji je rekel, da odlično fafa. To je vedela, neštetokrat slišala, pa vendar jo je vedno znova podžigalo. Lahko bi mu pustila, da ji špricne v globoko grlo, vendar si je želela, da jo pohotno obdeluje. Saj je med fafanjem čutila, kako se je vlažila.

Vroča lepotica

Nenadoma prekine poljub in mi nastavi hrbet. Odprem zadrgo tesne oblekice in jo počasi izluščim iz nje. Dvomi o njenem spolu se razblinijo. Z modrčkom ji slečem tudi joške in pod leopardjimi tangicami zaznam utesnjeno nabreklino. Za kratek trenutek me oblije rdečica, a nerodnost v hipu zamenja poželenje, ko me Metis porine na ležišče in mi odpne kavbojke. Tiča se najprej loti skozi bokserice. Stiska ga z ustnicami, mu da čutiti tudi zobe. Ko že glasno stokam, se

Sex z debeluško

Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse.

USTNI IZPIT

Pogledam jo v obraz. Ona pa si razpusti lase in strese z glavo. Bila je prava mačka. Odpre mi zadrgo na hlačah. Izpod boksaric mi pokuka tič. Stal je kot steber. V trenutku, ko je rekla, da sem zadnji kandidat in da želi z dela priti utrujena, sem vedel, kam pes taco moli. Začele so se uresničevat moje želje. Kabinet je zaklenila, se sklonila do mojega tiča, ki je trdo gledal izpod boksaric in se ga lotila kar z ustnicami. Njenimi mesnatimi, rdeče namazanimi usti. Kabinet se je pričel vrteti pred mojimi očmi.

DOMIŠLJIJA

Čutim da si razširila svojo luknjico, d ate lahko moj klitoris bolje pofuka. Prepusti se občutkom. Vsakčas mi bo prišlo. Moja pička je mokra, tako mokra, da od nje kar kaplja. Sramni ustnici sta široko razprti, hitreje in močneje, s krožnimi gibi, drgam klitoris. Počniva to skupaj! Drgni se s krožnimi gibi… Sramni ustnici sta široko razprti, zate baby, stojim in premikam boke proti svojim prstom. Drgni si gumbek, hitreje in močneje. Naj ti pride! Prepusti se, tudi meni prihaja.

Bilo je vredno izgube moje nedolžnosti!

Nato me je potegnil za seboj, v prazno sobo. Zaklenil je vrata za nama in me dobesedno vrgel na zakonsko posteljo in naslednji trenutek je bil že ob meni. Spraševala sem se, če se je pripravil na to. Če misli, da me lahko podre z nekaj poljubi. Vendar v naslednjem trenutku sem se prisesala z ustnicami na njegove. Hotela sem ga.

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.