Prsata tajnica valerija

Valerija je res bila keš pička, vendar tega nikoli ni obžalovala, temveč je bila celo ponosna na to, da se lahko preživlja z greha vrednim teleščkom. V glavni pisarni jo je pričakal sivolasi Jože, direktor podjetja, ki jo je poklical na letni razgovor. Prvi del pogovora je bil povsem klasičen, preostala urica pa je bila tajna za preostali svet, saj je bila začinjena s posebnimi igricami. Jože si je Valerijo rad privoščil na različne načine, največkrat pa je uporabil bič, zavezal njene dlani ter jo nataknil kar na pisalni mizi. Plavolasa seks bomba je Jožetovega korenjaka rada vzela med bujne melone, med katere mu je večkrat na tiho prišlo, medtem ko so bili ostali sodelavci na kosilu, ali pa so se muzali, češ da Valerija in Jože zagotovo seksata.

USODNO SRECANJE

.Za sekundo sem prenehala in ga spustila iz usta, zgrabil si me za lase me dvignil in neverjetno strastno zalizal. Oba naju je rajcala misel da naju lahko nekdo odkrije..saj sva bila sredi mesta. Premaknila sva se malo naprej kjer je bila betonska ograja..taka siroka in dovolj nizka..usedla sm se na njo in se oprla na roke, takoj si dal roke pod moje krilo in zacutil vlazno toploto…

Morski mačo si privošči voljno porednico

Nato je stopila pod tuš in se namilila, ter z roko nežno podrgnila po muci, katero je še posebej skrbno umila, Lojze pa je ob tem večkrat dobil povsem trdi kurac in je začel težko sopsti, saj je hrepenel, da bi jo nekoč lahko zagrabil. Nekega dne je šel še korak dlje, saj jo je zasledoval do samotne obale, kjer je gola, mokra in vroča slonela na skali, na glavi je imela slamnik s širokimi krajci ter je sproščeno brala knjigo. Pogled na njeno čvrsto ritko mu je zmešal glavo, od zmedenosti pa se je spotaknil za grmovjem. Šok, videla ga je!

Mirjam in učenec

Z nogo, še vedno obuto v seksi salonar, ga nežno odrinem na stol, na katerem sem prej sedela, zelo udoben moderen gugalnik. “Sleci se” rečem ukazovalno. Uboga brez zamika. Nekajkrat se z dlanjo sprehodim po njegovi dolžini, nato ga zajaham in popeljem njegov najstniško željni ud v svojo vlažno muco. Pri tem ignoriram njegov vdani občudujoči pogled, ampak se raje osredotočam na lasten užitek ob prodiranju vročega tiča v mojo pohotnico. Ne zadržujem glasnih vzdihov. Tako kot v njegovih fantazijah se ne utrudim ježe na njem, stol, ki se rahlo ziba, mi je pa še v pomoč.

KMEČKA DEKLINA

Ugasnil sem luč in medla mesečna svetloba je obsvetila najino zasilno ležišče. Ležal sem na njenih kolenih in s konicami prstov božal njene nežne roke in dišeče telo. Moje božanje je postalo vse bolj vneto in predrzno. Pokleknem pred njo in božanje nadaljujem pod njeno majico. Čutim, kako se ji ježi koža. Odpnem ji nedrček in njeno bujno oprsje poskoči v nežni mesečini. Utihnila je. Sedaj pogovor teče po mojem planu. Roka mi zdrsne na velike mehke prsi. Z nežnimi gibi božam to bogastvo.

DOSTAVA NA DOM

Z jezikom sem prodiral vanjo, ji grizljal ustnice in sesal nagajivi klitoris. Medtem ko je njeno telo razvratno drhtelo, me je grobo odrinila in položila glavo na hrbet. Z bliskovito naglico me je začela slačiti, najprej pa mi je osvobodila tiča, ki je v oprijetih hlačah že komaj dihal. Kri je že silovito bušnila vanj in ob Matejini asistenci sem bil priča erekciji kakršne ne pomnim. Korenjaka mi je objela z rokama in ga pričela hlastno drkati. Vroči, zašiljeni jezik je medtem strokovno obdeloval glavico in igrivo silil v odprtino na vrhu.

SEKSAL JE KOT JAMES BOND

Takoj me z roko pograbila za penis in ga drkala nekam proti svojemu..trebuhu. Avtomatično sem se premaknil višje. Želel sem se z njim dotakniti njenih prsi. Pogledala me je z lačnim pogledom in še pospešila. Čutil sem, kako se z glavico dotikam njene bradavičke, medtem ko je vlekla kožico preko glavice in spet navzdol.

Usposabljanje vročega delavca

Bolečina je bila neznosna a zadovoljstvo moje muce tudi, ko sem čutila vsak poriv sem želela priti znova in znova. Potem je on izbrigal se vame. Čutila sem njegovo toplo spermo, kako je napolnila moje telo. Še vedno potrebna sem šla v dnevno sobo, kjer sem našla moža, kako “spi” na kavču. Ker sem vedela, da se pretvarja, sem rekla: “Vem da ne spiš, ti je bilo všeč?”, odpela sem mu hlače in pričela lizati njegov kurac in s prsti masirala njegovo prostato, medtem ko sem fafala. Sedaj je bil povsem trd, zato sem ga zajahala in začela jahati njegov kurac, moji sokovi so omogočili kurcu, da je preprosto zdrsnil noter, v mojo lačno muco, ki ji ni bilo dovolj.

Tagovi:

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

OBISKI

Imela je lepo pobrito muco, kateri je za okras uredila ljubko črtico, nato pa je ušla iz mojega vidnega polja. Pohotno je sedla nanj in ob tem globoko ter glasno zavzdihnila. Všeč ji je bil tako po dolžini kot obsegu in to je znala med divjim naskakovanjem mojega lepotca še večkrat povedati.