Ni ga čez užitek

Potem sva bila dolgo tiho. Gledala sva se v oči. Čakal je, da so besede počasi kapljale v mojo notranjost. To, kar je govoril, je bilo proti vsem mojim pričakovanjem. Bila sem čisto zmedena. Da bi lahko pri nekom, s katerim sem prišla samo fukat, vzbudila takšne besede?! Oblila me je vročina in na dušek sem izpraznila kozarec. Natočil mi je novega in še vedno sva molčala. Pila sem. Začela sem globoko dihati. Nisem ga mogla več gledati. “Vstani Sandra…izpij še ta kozarec…tako…zdaj vstani!” Noge so se mi tresle, stala sem na mestu in nisem se upala premakniti. “Bi rada odšla?”

Juanitine seksualne čarovnije

Iz kaktusa, ki je bil poln na gosto posejanih bodic, je nato izpulila še štiri in jih prav tako zapičila v njegovo glavico. Nenadoma se je začelo dogajati nekaj presunljivega, Igorjev mlahavec je pred njunimi očmi vidno rasel. Zdelo se je, da se kar ne bo ustavil. Juanita, ki je bila drugače vajena takšnih in drugačnih strank, je bila vidno vzhičena in priznati je treba, tudi nekoliko vzburjena. Prav tako pa je bil presenečen tudi Igor sam, saj se mu je, kljub temu, da se je zavedal, da je njegovo premoženje v nabreklem stanju ogromno, zdelo, da tako gromozanski še ni bil nikoli. Na vrhu njegove priramide pa je zmagoslavno kraljevala glavica, za katero se je zdelo, da je po masi vsaj tolikšna, kolikor je bil ves preostali del uda.

Anika in nenasitno

Ko mi hihitajoče opiše svojo nezgodico, se nasloni nazaj in previdno dvigne svojo poškodovano nogo in jo nasloni na moje koleno. Božam svileno, rahlo potno kožo vitke noge, kot bi jo hotela potolažiti. Ne da bi se zavedela, se moja roka pomika že nad koleno po notranji strani svilnato gladke nožice. Saška ima zaprte oči, njene polne ustnice pa so rahlo priprte in ko se moja roka dvigne nad koleno, se ji izvije vzdih.

Nevaren trikotnik

Po nekaj kozarcih vina in novicah o čustvenih turbulencah na vseh straneh, jima potožim o zadnji avanturi: “Rekel je, da imam joške štiridesetletnice!” Borisov topel pogled nejeverno zdrsne v smeri prsi v oprijetem sinjem puliju in se nasladno počasi vrne v ravnino mojega: “Meni se zdijo zelo privlačne. Morda mi jih boš pa kdaj pokazala?”
Sramežljivo se zasmejim, Ariana pa značilno temperamentno pritegne Borisu: “Nikar ne nasedaj temu mulcu, ki ne ve, kaj hoče!” Potem se nagne k meni, da ji rdeči lasje padejo na obraz, diši po mandljih, tako toplo, in z nižjim glasom zaupljivo zaprede: “Meni se zdiš lepa.” In doda še tiše: “Pravzaprav zelo lepa,” in me nežno poljubi na usta. Njene tople ustnice so sladke od muškata, ko nežno drsi po mojih vročičnih, roka ji zdrsi z mojega ramena na dojko, poigra se z že povsem otrdelo bradavičko, da zaječim in začutim, kako sem naenkrat vsa vlažna.

Njena ritka je ustvarjena za analni seks

Anika je bila še vedno videti kot naravna lepotička in ne kot potrebna kurbica, kar je očitno bila. Dobro je skrivala svojo pravo naravo in bil sem vesel, da jo je pokazala prav meni. Glede na njeno strastno fafanje in predrznost sem celo upal, da bi ji lahko končal v usta.

V objemu strasti

Zabava se zaključi v zgodnjih jutranjih urah in z Robertom se v tišini voziva proti mojemu stanovanju. Dogodki med nama me morijo, saj o njih ne spregovoriva niti besede. Kot da ne bi bilo nič. Sram me je, da sem podlegla alkoholu. Kriva sva oba, a on je tako brezbrižen, kot bi bil tega že vajen. “Adijo. Se vidiva.” Za seboj zaprem vrata in odidem v stanovanje, kjer še dolge ure razmišljam o nama. Ah Emily, v kaj se zapletaš. Ti nisi takšna.
V ponedeljek, natanko mesec pozneje, se urini kazalci že cel dan premikajo veliko prepočasi za moj okus. Tudi delo mi ne gre od rok, kajti zaradi pokvarjene klimatske naprave je prevroče za karkoli, še posebej za popravljanje in pregledovanje napak. Janine Roy, novopečena pisateljica, mi je zaupala skrb za izdajo svoje druge knjige, kar je moj prvi samostojni projekt. Delo, ki me že od nekdaj veseli, je danes mukotrpno. Kuham se na svojem vrtljivem stolu in čakam, da mine. Še eden izmed motečih dejavnikov je tišina. Včasih bi ubijala za njo, v zadnjih tednih pa sem se navadila na stalni direndaj in zvonjenje telefonov.

Grški bog spozna Aniko

Nato ga predrzno pogledam v oči. Prične pripravljati moj koktajl, a pogleda ne umakne. Vame vrta s svojimi neverjetno zelenimi očmi, da postanem vsa mehka, voljna in vlažna. Ko je pripravljen, mi ga z hipnotičnim pogledom poda in pomigne k našemu natakarju od prej. Koktajl spijem na dušek, on pa me ves čas gleda. Ko njegov sodelavec ubogljivo pride nazaj, se grški bog prikaže na drugi strani šanka, me prime za roko in z mano odločno odmaršira

Seks v šolskem stranišču

Nenadoma me je potegnila k sebi in me potisnila skozi vrata stranišča. Usedel sem se na školjko, ona pa name, a še nisem vstopil vanjo. Iz hlač je izbrskala kondom in ga odprla. Počasi ga je nataknila name in se nato dvignila ter se nasadila name.
Stisnila je mojo glavo na svoje prsi in začela premikati medenico. Čutil sem, kako se toplota razliva po mojem telesu in slišal njene pritajene krike, ki so odmevali po praznem stranišču.

Študentska zabava

Maja se je nato s hrbtom ulegla na mizico. Njeni močni nogi sem stisnil na svojih ramenih in nežno vstopil v njeno ozko luknjico. Močno mi je prihajalo, Maja pa je kljub orgazmu še vedno glasno stokala. Močno sem prodiral vanjo. Vsi predmeti z mize so popadali na tla. Majo pa sem z mizo vred potiskal v kot kuhinje in čutil sem, da se bliža mesečni izbruh. Njeni nogi sem še močneje stiskal na svojih ramenih. Stisnil sem tudi zobe in oči, tako da sem pod vekami videl samo še belo svetlobo. Vražička sem zadnji hip potegnil iz ozke nožnice in tiho ter v kratkih sunkih končal na njenem velikem zakladu in trebuhu.

PRVA NAJSTNIŠKA SIMPATIJA

Celo telo drhti in kriči po še bolj intenzivnem občutku, vsa potna nadaljujeva in njegov “car” kot poimenujeva njegov penis, počasi in z občutkom drsi v mojo Carico. Res vso telo obleti rahla mrzlica vse ostalo je nepomembno tu sva le midva in najin svet.