PRVA AVANTURA

Položil me je na posteljo in mi ga zaril v mojo že premočeno in kurca željno češpljo. Ni vedel da sem nedolžna zato ni bil nežen, ampak moja češplja je zaobjela kurca in ga posrkala vase kot že izkušena, brez bolečin in neudobja …. zarival ga je divje v mene in me hitro pripeljal do orgazma … kaj takega ufff tega še nisem doživela …. saj sem že sama poskrbela večkrat zase in se pripeljala do vrhunca z roko, ampak to ni bil tak orgazem kot ta, kar stresalo me je.

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

VOŽNJA

Zajaham ga, z obrazom sem obrnjena v smeri vožnje, z rokama se upiram v naslonjali prednjih sedežev, s prsti leve roke se dotikam taksistovih las, ko se sunkovito nabijam na mojega potrebneža. Sleče mi obleko, odpne modrček in vozniku odpre pogled na moje napete prsi, trde bradavičke, s katerima se igra, medtem ko se nasajam nanj. Prihaja mi, grizem si ustnice in lovim voznikov pogled, ko počasi pripelje na parkirišče pred blokom. Ustavi avto, ugasne motor in v vzvratnem ogledalu opazuje zadnje dejanje…

Obdelal je prijateljevo ženo

Jaka in Aleš sta prijateljevala od malega, letos pa sta se odločila za skupni dopust. Že dolga leta se nista videla, Aleš pa je v telefonskih pogovorih pred tem Jaki poročal o spremembah njegovega življenja. Med drugim se je tudi poročil in se Jaki hvalisal, da njegova nevesta ni le baba in pol, saj naj bi imela popolne, jedre dojke in okroglo, sočno ritko, ampak da je tudi v postelji prava mačka.

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

Frizerka

Minute minevajo kot bi mignil, medtem ko mi tamala tako zelo nežno in profesionalno obdeluje glavo. Kdo ve, če je tako spretna tudi pri obdelovanju druge glavice. Prav predstavljam si, kako bi si medtem, ko bi jo zalizoval, odpel hlače in spustil na plan svojega dobro otrdelega tiča. Rekel bi ji, da poskrbi za mojo glavico tako dobro, kot je poskrbela za mojo večjo glavo. Ulegel bi se, zaprl oči in se ji popolnoma prepustil njenemu obdelovanju mojega stojana. Le od časa do časa bi ji rekel kaj naj naredi, da mi bolj še bolj pasalo. Naj mi ga počasi drka. Naj se počasi in nežno igra tudi z mojimi jajčki.

Na kmetiji

V šumenju sena se moj jezik utaplja v njeni majhni rožnati mucki. Ližem vse bolj strastno, v glavi čutim odklop. Napadem ščegetavček, ki kot stražar varuje nebeška vrata. Grickam in ližem ga, Alenka pa glasno stoka od naslade in užitka. Vesel sem, da je prišla in da uživa skupaj z mano. Opazil sem, da punca nima veliko izkušenj, saj pobudo prepušča meni, ki pa si prave izkušnje šele nabiram. Slečem si hlače. Vražiček z veliko vijolično glavo kot strumen velikan čaka, da se ga usmili njeno telo. Nanj položim njeno roko. S sunkovitimi gibi, da me že skoraj boli, ga prične drkati.

Nespodobno povabilo ali vam na uslugo

Presneto, tako ne bo šlo več dolgo. Naenkrat skoraj zarenči, hkrati pa se uspe seksi nasmehniti. Umakne me od sebe, sunkovito vstane ter mi zaukaže, da mu sledim. Jasno mi je, da sva na poti v spalnico. No, pa poglejva, kako pridna si bila …, reče še tik preden vstopiva. Razgleda se po sobi in prične z roko gladiti odejo na postelji. Pridi bližje. Poglej, vidiš? Popravi, odsekano reče, ko opazi eno samo gubo čisto pri vznožju postelje, med tem pa sede na rob. Postavim se tik ob njega ter se lotim popravljanja. Ritko namerno izbočim še bolj, hrbet pa iztegnem daleč naprej. Počutim se tako poredno, ko se mu praktično nastavim… Aa!, mi uide osupel krik, ko me z vso silo udari po ritnici. Pridna ja…, zaprede in takoj zatem vtakne dva prsta v muco. Tako potrebna sem ga, da hrbet usločim še bolj, na prste pa se nasajam kar sama. S prosto roko spretno potegne čepek iz nočne omarice.

Večerni sex

Nežno začnem pomikati prstke navzgor in navzdol, ti me gledaš direktno v oči, tempo narašča, usta odpreš na široko, da bi kriknila, a te istočasno poljubim, sliši se samo glasni mmmmm. Ob ritmičnem porivanju prstkov gor in dol, te začne razmetavati, z nohti bi me najraje razrezala. Vseeno mi je, ko me boli in nadaljujem to tvojo strastno pot do orgazma.

Obrij me nežno

S Heleno sva imela res odprt odnos, kljub temu, da se nikoli nisva dala dol. Brez težav sva hodila drug pred drugim v spodnjem perilu, recimo. “Torej je v kopalnici,” sklenem, ko je ne najdem drugje. Res je, skrita za zaveso. Že se hočem odkašljati, da je ne bi prestrašil, a me prehiti. “Neva, dobro, da si se vrnila, lahko mi malo pomagaš,« reče in odgrne zaveso. Pred mano stoji majhno, zelo vitko dekle z obilico pene na laseh. Po vsem športnem teleščku se lesketajo kapljice, mednožje pa je zavito v gosto peno. Malce je šokirana, a naslednjo sekundo mi že pritisne mokra lica na mojo tridnevno bradico namesto poljubov.