Vroča lepotica

Se še spomnite moje prve zaresne punce Marine, ki je po meni ugotovila, da ima pravzaprav raje punce in me peljala v Ganimeda? No, zgodba se tam ni končala… Marina je sicer šla po svoje, a popeljala me je v svet, v katerega si sam morda ne bi upal. No, pa se vrnimo v klub Ganimed…

V Ganimedu se vrti glasba, ki je sicer ne poslušam in mi gre kmalu skozi ušesa. Nekdo prinese neke tabletke, vsak vzame po eno, tudi jaz. Konture se zmehčajo, podobe ljudi se toplo utapljajo vame. Tako kot njihove roke, predvsem deške, fantovske in le tu in tam kaka moška. Belo oprijeto srajco mi odpnejo, predrzno drsijo po mojem (za knjižničarja) kar lepo mišičastem torzu, tu in tam se kdo ustavi na bradavički, a vse je zelo elegantno, prijetno in rahlo vzburljivo. Neki večji moški se postavi za mano, pleševa v svojem ritmu, njegova nabreklina je vse bolj pritisnjena ob mojo rit v tesnih kavbojkah. Zanimiv občutek, vendar to ni to. Oziram se po plesišču, da bi našel Marino in z njo vred izgovor, da grem proč od tega tipa.
Ponudi pa mi ga lastnica poševnih oči, njene vitke roke, oblečene v rokavice iz tankega umetnega usnja se graciozno ovijejo okoli mojega vratu in za sabo ne čutim več nabreklega tiča. Z gladkim licem se azijska lepotica podrgne ob moje strnišče in mi z nizkim glasom reče: “Greva k meni”. Sledim ji, nevedoč, ali je ženska ali nežen fant, oblečen v črno lakasto obleko in profesionalno naličen. Breskvasta ritka se pod umetnim usnjem zapeljivo boči in preliva med hojo, lepše noge bi težko našel in krivulja vratu je zares graciozna. Ramena so sicer nekoliko koščena, a nežna in ponosna. “Kako ti je ime?” vprašam, ko se zasopla prebijeva na ulico. “Kliči me Metis,” reče z resnim obrazom. Kmalu prideva do zanikrne hiše, kjer si Metis meni nič tebi nič zaviha oprijeto krilo in se zavihti čez ograjo. Sledim ji in si pri tem strgam hlače. Vstopiva v hišo. Metis prižge plinsko svetilko. Povsod je polno smeti, predvsem praznih pločevink barve. “Oprosti za nered,” se nekoliko sramežljivo nasmehne in sede na žimnico na tleh. Z roko pogladi scefrano deko, češ naj prisedem, in prične zvijati džoint. Gledam jo, njene dolge noge v mrežastih nogavicah, ki jih obleka povsem razkriva. Ko prižge smotko, občudujem njene visoke ličnice. Prisedem šele, ko mi ponudi dišeči zvitek.

Kadiva v tišini. Zadnji dim mi poda iz ust v usta. Moj obraz drži med dlanmi in me nekaj trenutkov gleda v oči. Potem njen pogled pade k ustnicam, zapre veke in se me lahno dotakne z ustnicami. Poljub previdno vračam, jo spodbujam. Njen jezik je vse bolj odločen. Nenadoma prekine poljub in mi nastavi hrbet. Odprem zadrgo tesne oblekice in jo počasi izluščim iz nje. Dvomi o njenem spolu se razblinijo. Z modrčkom ji slečem tudi joške in pod leopardjimi tangicami zaznam utesnjeno nabreklino. Za kratek trenutek me oblije rdečica, a nerodnost v hipu zamenja poželenje, ko me Metis porine na ležišče in mi odpne kavbojke. Tiča se najprej loti skozi bokserice. Stiska ga z ustnicami, mu da čutiti tudi zobe. Ko že glasno stokam, se z jezikom splazi preko mojega trebuha in bradavičk do mojih ustnic. Prisesa se nanje. Njen penis je tik ob mojem, oba še skrita v tkanino. S tičem se drgne obme in me spravlja ob pamet. Hočem več! Poznavalsko me sleče, jaz pa z rokami zdrsnem na njeno gladko breskvasto ritko in počasi slečem leopardje tangice. Njen tič je tanek, a dolg. Primem ga v dlan. Občutek je zelo znan, a hkrati čisto tuj. Metis sune z glavo nazaj, da se ji dolgi črni lasje zlijejo na hrbet. Polne ustnice ima razprte in glasno sope. Z eno roko obdelujem njenega tiča, z drugo božam njeno vitko deško telo, ki je povsem brez dlak. Med palec in kazalec ujamem njeno malo bradavičko in jo zavrtim. Telo se ji napne kot struna in Metis se spusti k mojemu kemblju. Nos zakoplje v moje skodrane dlake, me ovohava, nato v usta posesa moja jajca. Z jezikom jih premetava po ustih in z orokavičeno roko drsi po mojem kemblju gor in dol. Tik preden mi pride, se ustavi s premetenim nasmehom.

Sleče rokavice in od nekod privleče lubrikant, si dobro navlaži roke in mi ga ponudi. Natakne mi kondom in ga navlaži s svojimi dlanmi, začne drseti po mojem kurcu. Potem mi nastavi svojo malo, breskvasto ritko. Gnete jo z navlaženimi dlanmi in razpira ritnice, razkazuje svojo temno špranjico, drsi po njej s tankimi prsti z dolgimi rdeče nalakiranimi nohti. Navlažim si roke in oponašam njene gibe, dražim njeno odprtino, da jo preplavijo trzljaji. Sama si prične ljubkovati tiča, jaz pa jo preizkušam s prsti, da se ozka špranjica sprosti in pripravi na moj kembelj. “Hočem tvoj kurac,” mi reče skozi zobe.
Rad jo ubogam. Ko prodrem vanjo z glavico, zastoka od bolečine. Malo počakam, da se umiri, nato jo pričnem fukat, z vsakim vbodom globlje. Z eno roko se zadovoljuje, z drugo mečka rjuhe. Sklonim se naprej, božam njen ravni, gladki torzo. Njenega tiča vzamem v svojo dlan, pri tem pa ves čas poskušam najti pravšnji kot fukanja. Ko ga najdem, je potrebnih le še par potegov z roko in ji pride. V izdatnih belih curkih se izprazni na scefrano deko.