Študentska zabava

slotinedzIzredno natrpan učni program mi vzame veliko prostega časa, saj sem se namenil, da fakulteto končam v rednem času. V mesecu spoznavanja s sošolci in profesorji so mi bile divje študentske zabave in nova spoznanja izven okvirov fakultete tuja. Kako me življenje prehiteva po levi in desni sem opazil šele, ko se po mesecu dni učenja nisem udeležil niti enega spoznavnega večera in si nisem privoščil niti ene avanturice, dokler …

V hladnem in jasnem jesenskem jutru sem se odpravil v center prestolnice kupit mikroskop, ki sem ga potreboval za opravljanje seminarskih nalog. Ravno ko sem stopil iz avtobusa, sem srečal Simona in njegovo dekle oz. Svojo sosedo Cvetko, ki sem jo nazadnje videl, ko sva se predajala užitkom na mojem motorju. Zajedljivi Simon, precej starejši in poln samega sebe ni nikoli izvedel, da sem mu še kot ne dvajsetletni mulec nataknil roge in Cvetko popeljal do nepozabnih užitkov na najbolj romantično-ljubezenskem prostoru v naravi v našem malem mestecu. Po nekaj izmenjanih besedah sta me povabila na spoznavno študentsko zabavo v bližini njenega študentskega doma. Nisem bil ravno navdušen, a je misel na nova spoznanja, nove avanture in pritisk med nogami pretehtalo mojo neodločenost. »O.K., pridem,« sem ji obljubil, globoko zazrt v njene lepe rjave oči z dolgimi trepalnicami, z mislimi pa sem še enkrat doživljal najino poletno romanco. »Če mi ne bo všeč, grem lahko še vedno domov,« sem še dodal. Še slepec bi videl, da med nama obstaja neka tiha, nevidna in z erotiko prepojena vez, ki je izžarevala iz najinih oči. Simon pa se je ves čas samo bedasto smejal in za vsako malenkost zmerjal svoje simpatično dekle. »Le pridi, ne verjamem, da ti bo dolgčas. Te bom popeljala v svet študentskih zabav in razvrata in ti predstavila svojo najboljšo prijateljico,« odgovori leto starejša in zato bolj izkušena študentka Cvetka. »A Majo, tisto malo joškarco,« je bil ne prav posrečeno duhovit Simon.
Ta dan mi je delovna vnema dodobra padla, na predavanjih sem bil z mislimi čisto drugje, ker sem se že videl v divjem galopu s kakšno radoživo študentko. Bolj se je bližal spoznavni večer, bolj sem bil nestrpen in počasneje je tekla ura. Ravno ko se je mrak prevešal v noč, sem se pripeljal pred vhod plesne dvorane, kjer me je že čakala Cvetka s svojim zoprnežem in malo prijateljico Majo, ki mi jo je predstavila. Videl sem, da je Simon že pošteno nadelan, saj se je v trenutku skregal z redarji na stopnišču ob vhodu v prekrasno dvorano, bolj namenjeni sprejemu pomembnejših in uglajenih gostov, ne pa podivjanim in pijanim študentom. Simon se ni umiril niti za mizo, kjer smo sedeli, zato sem dekleti povabil za točilni pult. »Z veseljem sprejmem povabilo,« je rekla Maja, medtem ko je Cvetka raje ostala pri svojemu tečnem pijančku.
Z Majo sva padla v prijetno sproščeno debato in sploh ni izgledalo, da sva se spoznala pred slabo urico. S svojo odkritostjo, sproščenostjo in energijo, ki jo je oddajala, je name naredila izjemno močan vtis. Kljub temu, da Maja ni fatalna lepotica, sta jo pozitivna energija in simpatičnost naredili izredno ljubko. Povabil sem jo na ples, ki ga je z velikim veseljem in iskricami v očeh sprejela, tam sva pogovor šepetaje nadaljevala. Zaradi razlike v velikosti sva na plesišču izgledala precej smešno, vendar si s tem nisem belil glave. Po dolgem času sem spet vonjal čudoviti vonj ženske.

Pogovor je bil vse tišji in besede vse bolj redke. Majino nekoliko močnejše in malo telo sem vse močneje stiskal k sebi. Nekje na trebuhu sem čutil njene ogromne prsi, katere so mi poganjale testosteron. Nisem se brzdal in z desnico sem ji med romantičnim in počasnim plesom nežno božal čokat hrbet in okroglo zadnjico. Bolj ko sva se stiskala in plesala v nežni predstavi luči in glasbe, bolj me je zanimalo, kaj se skriva pod svetlo ozko srajčko, ki je še poudarjala njeno bujno oprsje. Ansambel je najavil premor in zelo nerada sva se vrnila k mizi in zardeli Maji sem gentlemansko ponudil stol. S počasnimi zapeljivimi gibi se je usedla, medtem pa me je poželjivo in zaljubljeno požirala z očmi. Opazil sem, da se je napetost med pijanim Simonom in Cvetko vse bolj stopnjevala in dosegla vrhunec. Strah, da bo Simon pokvaril prijetno zabavo, je bil upravičen. Cvetka naju je prosila, naj ji pomagava spraviti pijanega fanta v bližnji študentski dom. Seveda sva z Majo, čeprav nerada, ugodila njeni prošnji. Vendar pa sem bil pošteno jezen. Samo zaradi njega smo se zgodaj odpravili domov. Svež mrzel zrak je Simona malce streznil in je svojo jezo in gnev do prihoda v dom ohladil. Ko smo stopili v majhno kuhinjo s štirimi stoli in mizico v sredini, sem se spomnil svojih dijaških let in igranja kart. Ker nisem želel poslušati že tisočkrat slišane Simonove zgodbe o lastnem egu, sem predlagal partijo pokra. »Kje pa naj dobimo denar. Smo le študentje in res ne bi rada zapravila denarja za igranje kart,« je rekla Cvetka med prižiganjem majhne dišeče svečke, katere svetloba je naredila prav romantično vzdušje. »Saj ne rabimo denarja, igrajmo za oblačila, bo bolj zanimivo,« sem odgovoril, mojemu predlogu pa je na veliko presenečenje prikimaval Simon, ki se je že prebil do nove steklenice piva. »Jaz sem takoj za,« je veselo zaklicala Maja, ki se mi je že ves večer zapeljivo nasmihala in se me nežno dotikala.
Igra se je pričela. Na začetku igre smo za vsak kos slečenega oblačila zardevali. Večkrat sem pogledal Majo. Njen okrogel mlad obrazek z zavihanim noskom in ljubke polne ustnice. Njene nagajive, kot svetlo morje, modre oči so poželjivo švigale po mračni kuhinji ter lovile moje izgubljene poglede. Mežike in zapeljive poglede sem ji vsakokrat vrnil. Na svoji levici sem lahko opazoval mlado telo z ogromnim oprsjem, skritim samo še za velikim tesnim modrčkom, na moji desnici, prav tako že v samem modrčku, pa je sedela drobna Cvetka s seksi malim oprsjem, ki je vse manj časa posvečala svojemu fantu in pod mizo iskala dotikov z mano in mojimi nogami. Prepustil sem se njeni igri in vse več čutnih rahlih dotikov sem ji vračal. Vražiček se je vedno bolj prebujal z vsakim novim dotikom gladkih Cvetkinih nog. Podobno čutno igro sem ponudil tudi Maji. Z levo nogo sem jo pod mizo nežno božal po gladki desnici. Maja ni izgubljala časa in mi je svojo močnejšo kratko nogo položila na bedra, ki sem jih počasi zibal. Gledal sem vse bolj pijanega Simona, njegov veliki pivski trebuh ter poraščene joške, ki se jih po velikosti ne bi branila nobena ženska, kako je vse manj sodeloval pri igri. Ko je spil še zadnje pivo, je vstal in z zapletajočim jezikom rekel: »Ne grem se več!«Simon je nenadoma nerodno vstal, da so noge stola glasno zaškripale na gladkih kuhinjskih tleh. Mehak, kot da bi imel telečje noge, se je prikopical do Cvetke in jo grobo odvlekel v spalnico. Cvetkin žalostni pogled in prestrašeni obraz sta gledala vame, kot bi hotela reči, reši me. Nisem se hotel vtikati v njuno čudno razmerje, ki se mi je vedno zdelo polno poniževanj in trpljenja, punca je pa tudi dovolj stara in zrela, da konča razmerje oz. se sama odloči, kdaj bo zapahnila vrata pred njim. Mislim in tudi sem upal, da se bo to zgodilo po najini poletni romanci, vendar sem se uštel. »Izgleda, da bova ostala sama. A igrava naprej?« sem vprašal Majo, prizadet zaradi izpada samovšečnega in zapitega Simona. »John, ne ženi si k srcu, jutri bo vse po starem. Igrajva dalje!« mi je odgovorila simpatična debeluška.

Njena gladka noga je še vedno počivala in lezla vse višje po mojih stegnih. Odigrala sva še eno partijo, ki pa jo je izgubila. Z odprtimi usti sem nestrpno pričakoval zapeljivo slačenje in razkritje njenega bogatega zaklada.
»Raje vidim, da mi naložiš kazen, saj ne mislim modrca odvreči po prvem porazu,« je prosila Maja.
»V redu. Sama zahtevaš druga pravila. Zapri oči,« sem ji odgovoril z nagajivim izrazom na obrazu. Stopil sem do nje in jo prijel za nežne, nekoliko bolj polne roke in njene dlani položil na trdo izboklino na svojih boksaricah. Brez besed je prijela velikega, trdega in vročega vražička, ki se je bohotil pred njenimi usti.
Mimogrede sem vlekel na ušesa tudi pogovor iz spalnice. Poslušal sem idiota, ki se je jezil na plaho Cvetko in ji očital nesposobnost pri vstajanju njegovega veličanstva. Stokrat sem poslušal njegove zgodbe, kako lahko pijan seksa celo noč, ne da bi doživel orgazem. S takimi in podobnimi samohvalami o sebi je zastrupljal sebe in okolico, še posebej radi pa so mu prisluhnili njegovi enako zapiti prijatelji. Sedaj sem se na lastna ušesa prepričal, kako dober ljubimec je, kadar ga ima nekaj vrčkov v riti. Zagotovo bi dejal, da tudi trezen ne zna zadovoljiti ženske, saj ne spoštuje niti žensk niti njihovega razmišljanja in ne njihovih čarobnih teles. Maja je spretno rešila trdega vražička, ki je takoj spusti solzico veselja in radosti, ter ga počasi drkala. Zaprl sem oči in se prepustil užitku njenih blagih dlani. Nežno sem ji božal do pasu segajoče svetle lase. Počepnil sem pred njeno majhno, nekoliko močnejšo postavo in jo z obema rokama nežno objel okoli vratu in jo strastno poljubil na majhna vlažna usta. Najina jezika sta se igrala kot dva mlada kužka, svež okus njene sline pa me je še močneje vzburil. Vse težje sem kontroliral svoje potrpljenje. Prijel sem jo okoli zalitega pasu ter jo počasi posadil na malo kvadratno jedilno mizo. Utripajoča svetloba prižganih svečk je na najini telesi metala nežno oranžno svetlobo, ki je še polepšala barvo kože in pripravila še bolj poželjivo vzdušje. Stopil sem med njeni nogi, ki sta nagajivo brcali …
V nočni tišini se je za priprtimi vrati sosednje sobe že slišalo glasno smrčanje utrujenega in pijanega Simona. »Hudi ljubimci, te Casanove, ni kaj! Pravi loterijski dobitki za svoja dekleta in žene. Sploh se ne čudim, da se njihova dekleta ponudijo tudi drugim fantom,« me je prešinilo.
Še naprej sva se strastno poljubljala, Maja pa je ponovno pričela masirati korenjaka, tokrat nekoliko hitreje in bolj grobo. Tudi pri njej je potreba zamenjala razsodnost. S počasnimi nežnimi gibi sem jo božal po hrbtu ter se vse pogosteje dotikal zaponke na velikem, kaj velikem, ogromnem nedrčku. Njeni dlani sta stoječega vražička že usmerili na bele hlačke, skozi katere sem ji s počasnimi gibi dražil ustnice in ščegetavček …
Nisem se mogel več zadrževati. Odpel sem okroglo zaponko na nedrčku. Neučakano sem opazoval, kaj se bo zgodilo. Ogromno, presenetljivo čvrsto oprsje se je zazibalo pred menoj in se povesilo na trebuhu skoraj do njenega popka.
»O kako lepo,« sem ji šepnil. Pogleda s tega zaklada nisem mogel usmeriti drugam. »Kaj tako buliš, nisi še nikoli videl jošk,« je vprašala nekoliko užaljeno, medtem pa je še vedno rinila vražička skozi spodnje hlače v svojo češpljo. Sploh nisem vedel, kako naj se lotim tega ogromnega zaklada, ki se je razbohotil pred mano. Vse svoje misli sem usmeril v njene joške. In njeno vprašanje, kaj me je na njej najbolj pritegnilo in kaj sem najprej opazil, je bilo čisto odveč. Tisto sem ravnokar gledal z odprtimi usti in očmi. Pričel sem božati obilen zaklad. Grizljal sem mali bradavički, ki sta se na lepem oprsju čisto izgubili. Slekel sem ji mokre hlačke, pod katerimi me je že čakala mokra in v mali srček obrita češplja. Zaradi lažjega božanja jošk sem Majo obrnil tako, da je pokleknila na rob mize, s hrbtom obrnjena proti meni.
Njena vroča mala pohotnica je sočna pričakala mojega vražička. Grizljal sem jo po vratu in hrbtu, kjer mi niso napoto delali njeni dolgi lasje, z rokama pa sem božal in masiral njen zaklad, ki se mi je na vsak način želel izmuzniti iz dlani. Trdega vražička sem počasi usmeril in nežno porinil v njeno ozko češpljo. Nežno je zastokala. Postopoma sem vse hitreje porival v njeno razgreto mačko, Maja pa je vse glasneje stokala. Močno sem stiskal opletajoče oprsje, kar je v meni budilo še dodatno pohoto. Mojima rokama se je pridružila še njena in pomagala pri stiskanju in masiranju, z drugo pa je božala češpljo in vražička ter z njo spremljala vedno bolj intenzivno nabijanje. Vse glasnejše stokanje in vse močnejši stiski njenih rok so napovedovali njen orgazem. Miza v kuhinji je vse močneje škripala. Z nekaj sunkovitimi gibi po vražičku je glasno končala in njen krik se je razlezel po celem nadstropju. Maja se je nato s hrbtom ulegla na mizico. Njeni močni nogi sem stisnil na svojih ramenih in nežno vstopil v njeno ozko luknjico. Močno mi je prihajalo, Maja pa je kljub orgazmu še vedno glasno stokala. Močno sem prodiral vanjo. Vsi predmeti z mize so popadali na tla. Majo pa sem z mizo vred potiskal v kot kuhinje in čutil sem, da se bliža mesečni izbruh. Njeni nogi sem še močneje stiskal na svojih ramenih. Stisnil sem tudi zobe in oči, tako da sem pod vekami videl samo še belo svetlobo. Vražička sem zadnji hip potegnil iz ozke nožnice in tiho ter v kratkih sunkih končal na njenem velikem zakladu in trebuhu.

Počasi sva prišla k sebi. Zazrl sem se v razdejano okolico. Miza je pristala čisto na drugem koncu kuhinje, karte in plastični kozarčki pa so bili razmetani po celi kuhinji. Počasi sva se oblekla in pospravila razdejanje.Iz sosednje sobe se je še vedno slišalo glasno smrčanje, ki ga ni zbudilo niti najino razgrajanje. Iz vljudnosti sem Majo povabil k sebi, čeprav mi je bilo v tistem trenutku prav vseeno, ali jo še kdaj vidim.Potešen sem se vrnil v svojo najemniško sobico. O Maji, bogati z oblinami, nisem več razmišljal, saj sem svoj namen dosegel, če pa bo prišla na obisk, pa tudi prav. Pritisk v meni je popustil, na vrsti je bilo zopet nadležno učenje.