Dao sam mu broj

gajerZar nećeš da se javiš? – upitao me je nasmešeno. Počeo je da oblači usku crnu majicu na kratke rukave. Uzeo sam mobilni iz torbe i javio se. – E, planiraš li ti uskoro da dođeš? O’ladiše nam se špagete. – Ma da, sad smo završili, samo da se istuširam i tu sam. Marko je prestao da se oblači i gledao me zainteresovano. Osetio sam da crvenim. – ‘Ajde, neću da te smaram, završi pa dođi. Volim te. – I ja tebe. – uzvratio sam nelagodno. Prekinuo sam vezu. – Nikola? – upitao me je Marko. Hteo sam da lažem ali je pročitao na mom licu odgovor pre nego što sam otvorio usta. Osmehnuo se. – Ladno si pričao sa dečkom lica balavog od spermetine drugog muškarca? – upitao me je. Kita je ponovo počela da mi se diže. – Iznenađuješ me, Aleksa. – rekao je i stavio torbu na rame. – Daj mi svoj broj. – Zašto? – Da te pozovem ako budem hteo ovo ponovo. ‘Ajde. Rekao sam mu i upisao ga je. Okrenuo se i izašao iz svlačionice, ostavivši vrata širom otvorena. Sačekao sam par sekundi a onda ustao i zatvorio ih. Skinuo sam bokse i stao pod tuš. Razmišljao sam šta da kažem Nikoli dok sam trljao Markovu svršotinu sa kože….

Napolju je bilo dovoljno vruće da nisam morao da se brinem što izlazim potpuno mokre kose. Nosio sam je kratko podšišanu i znao sam da će se brzo osušiti. Prošao sam pored neke grupe klinaca koji su provodili leto između srednje i faksa opijajući se po kraju. Kita mi se zgrčila kada sam shvatio da želim da se jebem sa njima. Ubrzao sam korak. Na trafici kod stanice sam kupio žvake i jednu onu malu flašicu votke. Ignorisao sam pogled žene koja je tu radila i požurio da uhvatim autobus. U njemu sam je ispio celu, mućkajući je po ustima i progutao. Strpao sam žvaku u usta, nadajući se da Nikola neće ništa izvaliti.
Nije da sam nešto visoko cenio monogamiju ili da me je bilo briga šta će drugi misliti o meni. Samo, stvarno, stvarno nisam želeo da povredim Nikolu jer sam ga baš voleo. Dobre dve godine mi je bio najvažnija osoba u životu, još od kada smo se sreli na letovanju u Grčkoj. Mnogo mi se svideo, onako lep, jedva malo viši od mene i preplanule, suncem obljubljene kože. On nije imao problem sa tim što je peder, ali i pored toga smo obojica bili nevini kada smo se upoznali. Prvi put smo se kresnuli jedne noći na zabačenoj plaži Skiatosa. Samo sećanje na to me je ispunilo stidom jer se toliko razlikovalo od ovoga sa Markom. Bili smo glupi, zaljubljeni i trapavi, i zaista smo želeli da usrećimo jedan drugog. Ni sanjao nisam da ću se dve godine kasnije vraćati uveče ulicom u naš studentski stančić, paranoičan da će izvaliti da sam ga prevario.
Ušao sam u hol zgrade, ne želeći da vidim ikoga od komšija. Lift ponovo nije radio. Opsovao sam u sebi, pljunuo žvaku u obližnju kantu i potrčao stepenicama. Stigao sam za manje od pet minuta i pozvonio. Otvorio mi je vrata i nasmejao se. – Nisi morao baš da trčiš, evo tek sam stavio da ih podgrejem. Jebene špagete. – Ma ja to onako. Što si ti samo u boksericama? – Bilo mi vruće. Nisam uspeo da popravim ventilator, izgleda da ćemo morati da kupimo novi. – I ti kao studiraš na ETF-u. – provocirao sam ga. Udario me je lagano pesnicom u rame i nasmejao se. Otišao je u kuhinju. – Sad ću da dođem. – doviknuo sam mu i otišao u kupatilo. Oprao sam zube na brzinu i umio se. Pregledao sam lice još jednom. Nije mi se činilo kao da je nešto ostalo. Zatvorio sam slavinu i obrisao lice peškirom. Otišao sam kod njega, ne želeći da posumnja nešto. Stajao je kod šporeta i mešao hranu u šerpi da ne zagori. Prišao sam mu sa leđa. Zagrlio sam ga oko struka i poljubio iza desnog uveta jer sam znao da to voli. Nasmešio se. – Cela nedelja na Kopaoniku ti nije bila dovoljna? – upitao je. – Šta? – Tu me ljubiš samo kada hoćeš da se karamo. – rekao je. – A i prislonio si mi kitu o bok, osećam da se malo digla. – A jebiga. – Životinjo. – rekao je i nasmejao se. Krenuo je da me poljubi ali sam se uzmakao. – Šta je bilo? – Ništa, samo, ne ljubi mi se.
Pogledao me je radoznalo. Približio je lice mom i njušnuo. – Mislio si da neću izvaliti. – Šta? – upitao sam uplašeno. – Pa pio si. I onda prao zube da ne izvalim. – Mogao si da mi kažeš, kao da bih ti nešto rekao zbog toga. – Ma nisam znao kako, zbog špageta i to. Nasmejao se i isključio ringlu. Počeo je da me ljubi po vratu. Spustio sam se i počeo da mu mesim bulju, prelazeći rukom preko čmara. Pogledao me je zabavljeno. – Ti mene? – upitao je. – Aha. – Daj mi pet minuta da je operem. – rekao je i poljubio me u obraz. Otišao je u kupatilo a ja sam našao kurtone i lubrikant. Pogasio sam svetla da bude polumrak i seo na kauč da ga sačekam. Imao je lepu, čvrstu bulju i baš mi je bilo potrebno da ga čestito izjebem. Razmišljao sam o tome kako mu se grči dok ga prima i zapitao se da li je isto i sa Markovom. Kurac me je zaboleo koliko se naglo digao od te pomisli. Bio sam siguran da bi, baš zbog toga što je nevina. Nisam mogao da zamislim da bi on dopustio nekom tipu da ga jebe i znao sam koliko onda mora da mu je tesna. Želeo sam da mu je razdevičim i nateram ga da mi svršava na kurčini. Toliko me je palila ta ideja da u prvi mah nisam ni primetio da se Nikola vratio. Zaleteo se da mi gurne jezik u usta ali sam pomerio glavu i krenuo da mu ljubim vrat. Želeo sam samo jebačinu, previše me je nagrizala krivica od svakog ljubavisanja. Uhvatio sam ga za bulju i krenuo da je mesim. Uhvatio me je za bradu i poljubio u usta. Iznenada, osetio sam najsnažniji nalet mržnje u životu. Nisam mogao da podnesem njegovu nežnost i mrzeo sam što je toliko čedan. On meni tako nešto nikada ne bi uradio i činio je da se gadim sebe. Gurnuo sam ga sa kauča na pod i krenuo da mu sisam jezik dok se grčio pod mojim telom. Podigao sam mu ruke i ugrizao ga za vrat. Zastenjao je. Uzeo sam kurton sa kreveta i stavio ga na kitu. – Okreni se. – rekao sam mu. Učinio je to, malčice nerado. Namazao sam levicu i krenuo da mu obrađujem čmar. Nikada mi nije dao da mu ga ližem jer mu se to gadilo. Gurnuo sam mu srednjak do kraja. Lagano je ušao, pa sam dodao još jedan prst. Pa još jedan. Za tri prsta je bilo stvarno tesno i znao sam da ga malo boli. Počeo sam da ga karam prstima dok je sve više podizao bulju i izvijao se od zadovoljstva. Polio sam još dosta lubrikanta na karu i prislonio mu glavić na čmar. Video sam kako se grči i opušta i krenuo da ga guram. Zatvorio sam oči i prepustio osećaju Nikoline tesne, vruće bulje dok je polako klizio do korena.

Pred očima su mi uporno izlazile slike sa treninga. Marko kako se isteže, Markova čvrsta bulja, Markov pogled kada je prvi put osetio moj jezik na glaviću. Nisam to želeo, ali počeo sam da zamišljam kako karam njega pred svima sa treninga. Uhvatio sam Nikolu za ramena i počeo da hvatam ritam. Do pre par godina je trenirao rukomet i imao je lepa, mišićava leđa ali u tom trenutku nisam želeo ništa više nego da su Markova. Čuo sam kako stenje. Uhvatio sam ga za bokove i krenuo snažno da nabijam, ližući mu znoj sa leđa. Počeo sam da zamišljam da tako jebem Marka, vezanog lancima i golog dok dahće kao kerina i preklinje me da mu dozvolim da svrši. To me je ludački palilo i ubrzao sam ritam. – Lakše. – čuo sam Nikolin glas ali nisam mario. Stavio sam mu ruku na vrat i pribio mu lice uz tepih dok sam mu zabadao kurac do kraja i izvlačio ga. Svaki put sve brže i brže. Počeo je da drka svoj kurac i znao sam da će uskoro da svrši. Nisam prestajao. Jebao sam ga divljački, bez obzira i bez milosti. Uhvatio sam ga za bradavice i počeo da ih stiskam želeći da ga nateram da prospe svoje seme dok ima moju kurčinu u bulji. Počeo je da se bori za dah i video sam kako mu se mišići opuštaju i stežu. Počeo je da svršava. Grčenje njegove bulje je ipak bilo previše. Osetio sam snažan orgazam kako mi se širi preponama i penje uz leđa i nabio sam ga do korena. Isvršavao sam se kao nenormalan još uvek u njemu i izvadio ga napolje. Skinuo sam kurton i vezao ga. Okrenuo se i čvrsto me zagrlio. Poljubio me je i uhvatio za jaja. Zabolela su me. – Da više nikad nisi pokušao ovako grubo da me karaš, je l’ jasno? – rekao je meko. – Jasno. – uzvratio sam isprazno. Nasmešio se i krenuo da me ljubi po obrazu.
Napaljenost me je sasvim prošla i sva težina sramote se obrušila na mene. Osećao sam se užasno, hiljadu kilometara udaljeno od Nikole. Nije me više bilo briga za Marka i nisam želeo ponovo da me pozove. Činilo mi se da sam ga ponovo prevario i krivica me je izjedala. Nikada ništa nismo krili jedan od drugog, a sada sam ležao u njegovom čvrstom zagrljaju svestan koliko sam sranje napravio. I to ne zbog ljubavi već zbog neke bolesne perverzije. – ‘Ajde stavi ti hranu da se podgreje dok se istuširam pa onda obrnuto da možemo zajedno da večeramo. Gladan sam kao vuk. – šapnuo mi je na uvo. – Važi. – rekao sam promuklo. Ustao je i otišao u kupatilo, ponevši kurton da ga usput baci. Ja sam za to vreme dobro oprao ruke, upalio ringlu i krenuo da mešam špagete, trudeći se da ne pokažem šta stvarno osećam.
Jeli smo na brzinu i legli. Osećao sam se mnogo bolje i prvi napad krivice me je prošao, ali sam i dalje bio rešen da nemam ništa sa Markom. Pribio sam se bliže uz Nikolu i zaspao. Sanjao sam da se nalazim u nekom prostranom, prljavom muškom veceu, potpuno go. Nije bilo nikoga osim mene tu i bilo mi je stvarno potrebno da se dobro ispišam. Stao sam kod jednog pisoara i uhvatio kitu. Nisam mogao da počnem. Iznenada, čuo sam korake i u vece je ušao Marko. U stomaku me je nešto preseklo i krenuo sam da krijem kitu ali mi se nasmejao. I on je bio go, i kretao se ka sredini prostorije. – Koji ti je kurac Aleksa, opusti se i pišaj. – rekao je i počeo on da piša. Prskalo je na sve strane po veceu ali ga nije bilo briga. Video sam ogromno uživanje na njegovom licu. Osetio sam da bešika više ne može da mi izdrži i počeo i sam da pišam. Nagli nalet olakšanja i zadovoljstva me je preplavio dok sam šarao svuda kitom, po sebi i po njemu. Okrenuo se i zapišavao i on mene, smejući se. Pao sam na kolena i krenuo da uživam boreći se da budem sve mokriji i prljaviji, grčeći se dok me zapišava. Nagli, snažni orgazam me je probudio iz sna i osetio sam kako svršavam u bokserice. Spustio sam glavu na jastuk, ubrzano dišući. Nije bilo šanse da ga se oslobodim. Nisam želeo ni da pomislim šta će biti kada me pozove.

NAPOMENA:

Želim samo da razjasnim da ponašanje glavnog lika nije u kom slučaju dobar primer prosečnog pedera, cela ideja je i bila da Aleksa bude poremećeni perveznjak da bih kroz priču mogao da opišem najrazličitije fetiše i perverzije. Po vodećoj teoriji u psihologiji, fetiši/perverzije i jesu mane u ličnosti koje se ispoljavaju kroz seksualnost (na primer, devojka koja uvek mora da bude u centru pažnje drka pičku na ideju da je više muškaraca zadovoljava, lik koga stalno pljuju i maltretiraju želi da bude rob i slično) gde ta osoba kroz karačinu stekne bar neku kontrolu nad posledicama tih mana i uživa u njima. Osnovni motiv Aleksine izopačenosti je sramota (koja se definiše kao strah od odbacivanja grupe ljudi do koje nam je stalo) i po priči, ta perverzija je proizašla iz činjenice da su ga ceo život voljeni ljudi ubeđivali da je izopačen zbog onoga što mu dođe prirodno i na kraju odbacili zbog njegove ”sramote”.
Ili, za one koje bole kurac da čitaju gornji pasus: Većina pedera nisu kao Aleksa koji je bolestan, ne zbog toga što mu se diže na muškarce, već zbog toga što je internalizovao homofobiju i pederi/lezbače kad porastu će biti onakvi kako društvo uči gej decu da pederi/lezbače moraju da budu.