Grški bog spozna Aniko

Na spoznavnem večeru ni treba kaj veliko početi, po nekaj trapastih igricah prepustim študente samim sebi in krožim od ene skupine do druge, ker ne vem, kaj početi. V nobeni skupini se ne počutim posebej prijetno, zato se odpravim kar za šank. Če me bodo potrebovali, me bodo že poklicali. “Mojito in vodo, pol litra” naročim po pameti. Voda me rešuje pred tem, da bi se opijanila, še bolj pa pred mačkom. “Dobra izbira,” mi natakar nameni širok, očarljiv nasmeh. “Voda je na račun hiše,” mi pomežikne. Pričneva klepetati o turistih in recesiji, vmes pa Ioanes pripravlja koktajle. Poleg njega so v lokalu še trije natakarji, tako da si to zlahka privošči.

Na drugem koncu šanka zagledam mladca v rožnati črtasti polo majici in belih oprijetih hlačah. Tesno prilegajoča se majica poudarja njegov izklesan torzo in olivno polt. “Grški bog,” slišim vzdihniti kratkolaso lepotičko na levi. Njene tri ljubke prijateljice se zahihitajo. “Ines, ti bi res lahko šla do njega, edina samska si,” jo bodri in zbada temnolaska. Ines odvrne nekaj z nekoliko ciničnim tonom, česar pa ne slišim, ker jih popade razburjenje. Grški bog pride k našemu delu točilnega pulta in se prične nekaj pogovarjati z natakarjem s čudovitim nasmehom. Ta pokima in odide drugam. Naš novi natakar nas pogleda s svojimi žareče zelenimi očmi in vpraša, kaj bomo spile. Dekleta na moji levi zategnjeno naročajo pijače, zardela in v poskušanju zadrževanja smeha. Sama uporabim poceni trik, neodločno gledam v cenik pijač in si navijam pramen las okoli kazalca. Potem pokažem na cenik, da se grški bog skloni k meni in mu na uho dahnem ime koktajla: “Jaz bi en orgazem, prosim.” Nato ga predrzno pogledam v oči. Prične pripravljati moj koktajl, a pogleda ne umakne. Vame vrta s svojimi neverjetno zelenimi očmi, da postanem vsa mehka, voljna in vlažna. Ko je pripravljen, mi ga z hipnotičnim pogledom poda in pomigne k našemu natakarju od prej. Koktajl spijem na dušek, on pa me ves čas gleda. Ko njegov sodelavec ubogljivo pride nazaj, se grški bog prikaže na drugi strani šanka, me prime za roko in z mano odločno odmaršira v skladišče. “Ugrabil me je,” pomislim in se hihitam navznoter. Potisne me na nek hladen pult in mi dvigne majčko. Njegova odločnost me neskončno vzburja. Prične me nežno božati in lizati po joškah, njegove dlani z občutkom drsijo po mojem golem telesu.

Močno me prime za pokončno joškico in s prsti druge roke drsi po bradavički, cda se zvijem od užitka. Kljub temu, da se mu mudi nazaj na delo, si vzame čas za moje joškice, gnete jih in se jih peresno dotika obenem, nora kombinacija. Čutim, kako se moja muca spet izdatno vlaži. Kdaj se je bo vendar dotaknil? Ah, končno mi razširi noge, a ne prav zelo, saj imam ozko krilo iz džinsa. Ravno dovolj, da s svojo široko dlanjo pridrsi do moje vroče, vlažne špranjice. Ko ugotovi, da ni potrebno umakniti hlačk, da bi se mi zakopal v mednožje, me strmo pogleda in z eno roko dvigne mojo ritko s pulta, da mi lahko z drugo priviha krilo. Noge mi na široko razkreči in si dobro ogleda svetlikajočo se pičkico. Ne zapodi se na ščegetavček in ne napade moje željne luknjice. Namesto tega se lahno dotakne mojih sramnih ustnic s temnimi robovi in se poigrava z njimi. Posesa jih v usta jih premetava z jezikom. Nenavadni valovi vzburjenja švigajo od sramnih ustnic do ščegetavčka in v notranjost. Tako rekoč fafa moje male sramne ustnice, pomislim in se mu prepustim. Razdražena vzdraženost me sili, da migam z rito, v želji da me napolni realen kurac. Grški bog usliši mojo neizrečeno prošnjo in sleče bele hlače ter bokserke. Njegov ud je bogovski, ravno prav velik, precej debel in žilav. Namoči ga v moje sokove, da se že zdrznem v pričakovanju prodiranja te debele, temne zverine v mojo rožnato špranjico, a mi ga še ne da. Z glavico prične šariti po mojih vzdraženih sramnih ustnicah in nabreklem ščegetavčku, ki se že vidi izpod njih. Zgrabim njegovo izklesano rit in ga pritisnem nase, da zdrsne vame.
Nekajkrat se stresem, ko me tako izdatno polni, ko pa se prične zibati noter in ven, pa samo še ječim, naj vendar ne preneha in o, ja, takole. Fuka me globoko in temeljito, jezik mi potiska v usta in ga prepleta z mojim, nazadnje pa me dvigne s pulta in me s svojimi močnimi rokami v hipnotičnem ritmu natika na svoj kamnito trdi ud. Moje ritnice razpira z rokami in me natika vse do korena svojega božanskega kurca.

Ko se prične moja pičkica krčiti okoli njega, me odloži na pult in počaka, da se umirim, nato pa me povleče na tla in mi potisne glavo na svoj temni žilavi ud, svetlikajoč se od mojih sokov. Z užitkom ga zbašem v usta in poskušam spraviti vse do grla. Nazadnje mu pustim, da mi okrasi obraz. Adijo make-up za nocoj…