Igra moči

Danes je na vrsti ona. Potem ko sem si jo krepko privoščil pred nekaj dnevi, ima danes ona pravico, da vodi igro…Moja boginja. Črnolasa, seksi bomba s fenomenalno postavo, ravno prav velikimi joški in čudovito, zaobljeno ritko.

Uffff ja, ja… še… še… še mi jo liži… vse okoli ščegija… Ja, ja, še…Z rokami zvezanimi na hrbtu dobim nalogo, da jo oralno zadovoljim samo z uporabo svojega dolgega jezika. Njeno pičko sem poznal bolje kot kdorkoli in prepričan sem bil, da jo lahko spravim do vrhunca samo z usti. Ker pa sem si zaželel malo večjega izziva sem na kavi pred najino fuk-seanso prav nesramno flirtal z nadvse luštno, blond natakarico, ki sem jo imel na očeh že dlje časa. Šeee… daj… šeee… okoli ščegija… Uff ja, malo mi ga pocuzaj, takooo ja…
Želel sem jo jezno, želel sem jo totalno razpizditi. Vedel sem, kako perverzna je lahko moja boginja, in želel sem izkusiti, kakšna je ko je ZARES JEZNA. Pokaži mi, kako bi jo lizal tisti hudi blond pički? Uffff, pokaži mi…. Ja, jaaaa… Navkljub zvezanim rokam mi samo z jezičkom uspe vzburiti njen ščegetavček. Sedaj ko je lepo nabreknil, pa sem ga izmenično oblizoval in nežno sesljal. Uf, kako bi ji sedaj zabil kakšen prstek v njeno češpljico… Si predstavljaš da jo ližeš njej? Kar pokaži mi, kaj bi ji počel… Kaj bi ji delal. Iztegni ta svoj jeziček. Ja, ja, šeeee. Dej me lubi, dobr me dej.

Oh ja, ti moja pohotnica. Bodi poredna, pokaži mi kako si kinky, sem si mislil medtem ko sem ji vedno močneje in močneje obdeloval ščegetavca in si predstavljal kako ji obdelujem njeno češpljo in se igram z njeno rito. Jaaa, kok to paše. Sam tole bova mal prekinila. Dons si zaslužiš bit kaznovan. Oh, ja. To mi deli! Ker si tisto pičko gledal v njeno rit, boš tudi meni zdaj malce polizal ritko. Samo mal čaki, da se ti nastavim.
Obrne se in mi pod nos nastavi svojo ritko. Tu sem že nekajkrat gostoval s svojim tičem, bilo pa je prvič, da je od mene zahtevala naj ji ritko poližem. Popolnoma iztegnem svoj jezik in jo najprej poližem po vsem dolžini predela med njenima ritnicama in nato malo zaokrožim okoli njene ritne odprtinice. Ahhhh, tako jaaaa … Zdej boš pa kar šel malo z jezičkom okol mojega rinčka. Tako da boš drugič bolj pazil, preden boš druge babe pred mano gledal. Danes je njena želja moj ukaz. Z jezičkom se počasi in previdno sprehajam v okolici njenega anusa. Nekajkrat pa grem z jezičkom prav čezenj. To prasički res zapaše. Ohhhh jaaaa. Draži me, draži. Igrej se malo z njooo. ohhh jaaaa. Jaa, dej šeeee. Vedel sem, da ima občutljiv anus. Vsakič ko sem si jo vzel analno, sem moral uporabiti precej lubrikanta preden sem prodrl vanjo. Nikoli pa si nisem mislil, da jo igranje z njeno ritko tako rajca. Kok je tebi všeč ta moja ritka kaj? Kok uživaš ko mi jo ližeš kaj. Ti prasec, ti. Uff, ja kar govori mi packarije, si mislim, medtem ko ji dražim njeno luknjico … Dober dirty talk me vedno tako dobro razrajca.
Dost je blo. Used se na tla, pejd na kolena. Opaaa, kaj si bo pa zdej izmislila? Poljubi mi stopalo! Pritisnem nekaj vročih poljubov na njeno stopalo. Obližem oba palca. Izkoristi priložnost in mi nasloni svoje stopalo na obraz. Poliži mi vse prstke na nogah! Oboževal sem njena stopalca. Lepo si jih je urejala, bila so čudovito mehka in njeni prstki so me zares privačili. Preližem ji vse vse njene prste pri čemer jezik vtaknem v vsak medprostor med njenimi prstki. Preliži mi celotno nogo, pod prstkov do pete. Da ne boš pustil kaj nedotaknjenega. Ufff, kako me res rajca, ko je tako pokvarjena. Se bo morda kmalu posvetila tudi mojemu tiču, ki mi že dolgo časa prav lepo stoji? To so edina stopalca, ki jih boš kadarkoli lizal, tako da se kar potrudi, ti pacek. Medtem ko se slinim po njenih stopalih se spomnim luštne, blond študentke, ki sem jo nategnil pred kakšnim tednom v službi. Kakšen hud footjob mi je pripravila … Kako mi je znala obdelati tiča, preden sem jo napičil od zadaj na moji službeni mizi. Medtem ko poljubljam in oblizujem stopala moje boginje, se spomnim kako močno mi je prišlo v njeno tesno, popolnoma pobrito češpljico … Uuuh kako ti stoji. Poglej ga, poglej ga. He he, ko bi le vedela. Upam da tole mučenje ne bo trajalo več predolgo. Spodaj sem že povsem trd in želim si odrešitve. Še se bom mau poigrala s tabo, uleži se na tla … Z veliko težavo se z zvezanimi rokami in povsem trdim kurcem uležem na tla pod fotelj, kjer sedi ona. S svojo desno nogo me prične božati po mojem mednožju, po tiču, s prstki se dotika mojih jajčk, z desno nogo pa me poboža po ustnicah. Ej, a ti je kdo rekel da ne obdeluješ več mojih nog. Prstki te čakajo …
Medtem ko strastno oblizujem njene prste, se globoko zagledam v njene temne oči. Njen nagajivi pogled mi obljublja, da presenečenj še ni konec. Kmalu začutim prijetno vibriranje na svojem otrdelem udu. Presenečenje! Ti pašejo vibracije na tvojem tiču kaj? Ti prasička, ti! Kar z vibratorjem se je lotila mojega tiča. Tega nisva počela še nikoli prej, moram pa priznati, da zares uživam ko začutim prijetno draženje. Vzame si čas, ne mudi se ji. Počasi svoj vibratorček premika po vsej dolžini mojega orodja, malo se ustavi in zaokoroži povsem ob glavici, nato gre spet dol in se posveti mojim jajčkom. Opa kako tebi to paše? Mislim da sva odkrila novo metodo najinih igric …
Ti kurbica mala, ti. Nikoli me še ni do orgazma pripeljala s svojo vibro. Zdaj pa zapri oči in si zamisli, kako boš porival tisto blond bejbo iz kafiča … Pomisli, ji ga boš porinil v njeno tesno ritko, med ko jo bom fukala s temle vibratorčkom … Oh, ja, govori, samo govori, rajcaj me. Kako ji bo pasalo ko jo bova pofukala oba naenkrat. Kako kraljevsko bo tebi prišlo v njeno rito. Kako bom uživala jaz, ko si bom privoščila njeno pičko.

Ufff, dobro mi je prišlo! Z njenimi nožnimi prstki v mojih ustih, z podobo norega trojčka v glavi, in ob čudovitem draženju mojega falusa sem izbruhnil kot že dolgo ne. Moj kurac je izbrizgal vso vsebino mojih jajc v nekaj dolgih, močnih curkih. Oh ja lubi..Poglej si.. Poglej si koliko ti je prišlo… Svoja stopala umakne iz mojih ust in trebuha. Vsako nogo vrže čez naslonjalo fotelja in si svoj vibrator, še ves oblit z mojo spermo, vtakne v svojo pičko. Medtem ko ležim z zvezanimi rokami pod njo, povsem od blizu gledam kako se še sama pripelje do vrhunca. Ko pride tudi njej, me pogleda in z lepljivim vibratorjem zaokroži po mojih ustnicah. Poliži ga, poliži moje sokove z umetnega kurca. Povsem nemočen sem ko mi umetnega curaklja potisne v usta in ga ne umakne, dokler ga povsem ne očistim. Šele nato mi odveže roke. Ko oba vstaneva, jo porinem čez fotelj tako da se mi naguzi. Ej model, pravila. Vedel sem da ne smem storiti ničesar več. Pa klub vsemu sem svoj kazalček prislonil na njen ljubki anus in ji v uho zašepetal. Naslednjič te bom pa v rito, prasička, pa ne si mislit da bo minilo brez šeškanja.
Nagajivo me pogleda. Obljubiš? In ne si mislit da sem se šalila s tisto obljubo o trojčku malo prej. Kako jo ljubim. Čeprav me včasih malo zanese in preprosto moram okusiti tudi kakšno drugo češpljo, ne bom nikoli zapustil svoje temnolase boginje