Mala iz pošte

Već dugo znam jednu malu što radi kod nas u pošti. U biti, znam ju sigurno nekih 5 do 6 godina od kako radi tu, ali sam sa njom uvijek bio na službenom nivou. Mada je Anita, kako se zvala, bila bomba od ženske. Sise garant petica, visoka skoro kao i ja, lijepe stražnjice i dugih nogu. Bilo je malo trbuščića, ali nije smetalo na njoj.

Možda se nikad ne bi ništa niti desilo da se u zadnje vrijeme nije počela ponašati prema meni više nego prijateljski. Onako, malo duži razgovori, neobavezni, a onda mi je poslala i zahtjev za prijateljstvom na fejsu, a poslije me i počela pratiti na instagramu. Bilo mi je malo čudno, ali opet i jako mi je godilo to. Nije dugo prošlo i odlučio sam ju pozvati na kavicu, a ona je po mojim predviđanjima i prihvatila. I tako smo nakon što joj je završila smjena u 15 sati sjeli u obližnji kafić i naručili si piće. O kavi naravno ni govora. Već sam joj vidio na fejsu da ima dečka, pa nisam bio siguran kako bi ovo moglo ići. Ubrzo sam kroz razgovor saznao da više nije sa tim dečkom, što se njemu nipošto nije sviđalo, a bio sam siguran da se ni meni ne bi sviđalo da me otkanta neka kao ona. I tako malo po malo u razgovoru došli do škakljivih tema, pitanja seksa i sličnog. Počela je sa nekim aluzijama na svoje sise, kojih je fala Bogu bilo dosta, pa do svoje iskrenosti po tom pitanju, a onda smo došli i na temu kakve kurčeve voli i kako bi htjela da ju jebu. Da bi na kraju ispalila: – A koliki je tvoj? – Šta koliki je moj? -pravio sam se blesav. – Pa koliki ti je kurac? -rekla je nagnuvši se prema meni, pa sam imao nesmetani pogled na njen dekolte koji se pokazivao kroz široki izrez njene majice. – Samo je jedan način da to saznaš.. -rekao sam mirno i namignuo joj otpivši gutljaj pive i oblizavši jezik. – Hmmm.. -gledala me stisnutih očiju, a onda procijedila- Nadam se da ti jezik ne služi samo za oblizivanje pjene sa usnice.. – Idemo provjeriti? -upitao sam i ustao, pa se mogla vidjeti izbočina na mojim trapericama, jer mi se kurac već počeo dizati od tih aluzija na seks, a ona se samo nasmješila vidjevši veličinu izbočine.
Ubrzo smo bili kod nje, jer je kod mene doma bila mlađa sestra sa svojim klincima, pa ne bi imali mira. Čim smo ušli kod nje u stan zatvorila je vrata i zaključala ih, a onda me primila za kurac preko hlača, dok sam ja nju privukao k sebi na poljubac. Ljubili smo se tako dok mi je ona stiskala kurac, a ja njoj guzove, da bi me polako vodila prema svojoj sobi, a kad smo napokon ušli u sobu samo se okrenula i gurnula me na svoj krevet. Pogledao sam ju, a ona se odmah počela skidati. Brzo sam ustao i počeo se i ja skidati, da bi oboje uskoro bili goli i sad sam gledao njene velike sise koje su se dizale i spuštale kako je disala, a pogled mi se spustio do tamnog grma dlačica među njenim nogama. Ona je netremice gledala moj poludignuti kurac, a onda je prišla i počela ga lagano drkati, pa me gurala prema krevetu, da bi uskoro bili na njemu, a ona me poljubila i okrenula mi leđa, pa me zajašila stavivši mi svoju pičku na lice dok se ona bacila na moj kurac kao da ga nije imala godinama. Liznuo sam mokru pičku i osjetio miris pišake i njenih sokova. Osjetio sam da mi se kurac isti tren ukrutio, na njeno zadovoljstvo, jer ga je poljubila u vrh glavića. A ja sam ju počeo svojski lizati i cuclati klitač koji je bio zavidne veličine vrha mog malog prsta, te je bio savršen za cuclanje i grickanje. Izgleda da je to bio pun pogodak, jer se od nje čulo samo:
– Uuu.. aaaahh…mmm..daa.. Nastavio sam dok je ona sad ubrzano drkala moj kurac i mijesila mi tvrda jaja, a onda se stresla i uz jecaj počela svršavati po mom licu. Bijeli sokovi su curili iz njene pičke i ja sam ih sa guštom lizao, a onda se samo odmakla od mene i pogledala me crvena u licu: – Fenomenalno.. sad me samo dobro izjebi i da ga nisi slučajno vadio van kad svršavaš, želim osjetiti tvoju spermu u sebi. Nisam ništa rekao, već sam ju opet okrenuo na trbuh i raširio joj malo noge, smjestio se između njih i odmah joj ga zabio do jaja u pičku. Zastenjala je i zajaukala, ali odmah je počela: – Da, da, daaaa.. jebiiii meeee.. Zabijao sam se kao lud u njenu pičku dok su mi jaja lupala po njenim nogama i guzi, a ona samo svako toliko zastenjala kad bih bio malo grublji. Mojih dvadeset centimetara vručeg mesa je paralo njenu vrelu pičku i iz njen je curilo, pa mi je kurac sav bijel izlazio iz nje koliko je sokova išlo van. Nakon desetak minuta žestokog zabijanja sam počeo svršavati i puniti joj pičku, a sa svakim trzajem sam joj ga zabijao do kraja da joj svršim čim dublje u pički. Kad sam se ispraznio polako sam ga izvukao van i gledao sam kako mi je kurac sav sluzav od naših ispomiješanih sokova, a onda sam došao na ludu ideju, pa sam obišao krevet i došao ispred nje i ponudio joj kurac. Mislio sam da će odbiti, ali ga je uhvatila sa takvim guštom da mi ga je ponovo uspjela dići u kombinaciji pušenja i milovanja jaja, a onda me pozvala da legnem, dok se ona odmah popela na mene i nasadila na moj kurac.

Krenula je druga runda seksa i uskoro sam joj ja mijesio sise koje su bile mekane i podatne, a ona oslonjena na krevet se nabijala ne moj kurac koliko je mogla jače. Povremeno bi stala, pa bi me ljubila, a onda bi pičkom stiskala moj kurac, te bi zatim nastavila sa nabijanjem. Uskoro je ponovo svršila, a onda sam se ja okrenuo na nju, u klasičnu pozu i nastavio ju jebati dok je ona zadigla noge u zrak kako bi mi omogućila da ga zabijem čim dublje. Nakon nekoliko minuta sam i ja ponovo svršio i istresao preostalu spermu u njenu pičku da bi se nakon toga oboje zavalili na njen krevet dolazeći do daha. Nakon par minuta se okrenula prema meni i naslonila na moja prsa i poljubila me: – Svidjelo mi se da znaš.. -rekla je tiho smješkajući se. – Stvarno? -upitao sam malo manje zadihano.
– O da, i ne bi imala ništa protiv toga da dobijem ovako svaki dan.. -rekla je, pa brzo dodala -Naravno, ako se ti slažeš? -Naravno da se slažem.. -nakon toga sam ju privukao u zagrljaj i poljubio.
Od toga dana se jebemo svaki dan, a nakon tri mjeseca sam se preselio kod nje. Planiramo svašta, ali ne forsiramo ništa osim svakodnevni seks, te isprobavamo svašta što nam dozvoli mašta.