Prijateljica Dorica

Svoju djevojku Ines sam upoznao sasvim slučajno na lokalnom događaju u našem mjestu. I kako to često bude, u početku smo oboje bili suzdržani po pitanju seksa i sve se odvijalo uobičajenim tijekom. No, već nakon nekoliko mjeseci, kad su se stvari malo opustile, polako smo počeli s fantazijama i eksperimentiranjem u krevetu.
Jedne vatrene večeri, dok sam joj ga zabijao straga, u naletu strasti sam ju upitao: „ Sviđa ti se,ha? Jel bi htjela primat još jednu tvrdu batinu. -„ Daaaa, ooo daaa…u guzu…mmmm.“ „Dogovorit ćemo nešto već…možda čak za idući vikend.“ Tu smo oboje eksplodirali i počeo sam punit njenu ribicu na što je ona reagirala glasnim vriskanjem.

Slijedećih dana nismo o tome uopće pričali sve dok nije jedne večeri ponovno poželila seks. Već oboje napaljeni, pitao sam ju: „A sad bi možda htjela dobit dvije kite?“ –„Mmmmm… ne bih se bunila. A….pali te to?“ S mojim kurcem u njenoj ruci u transu sam odgovorio: „Uhhh… drkam već neko vrijeme zamišljajuć tebe kako obrađuješ dvije kite..“ -„Pa… onda se nadam da ćemo si ostvariti fantazije…“ Iste večeri sam se sjetio jednog poznanika za kojeg sam procijenio da bi mogao biti dobar kandidat i dao se u dogovaranje susreta. Slijedeće subote smo to proveli u djelo i nakon žestokog seksa, kada je sve završilo, istu noć smo se u dva navrata ševili. U samom tijeku je ona govorila kako bi mi htjela uzvratiti uslugu i da samo trebam reći što bih htio. Nisam se usudio odmah reći da me pali njena frendica ali kao da mi je pročitala misli, ispalila je: „Primjetila sam da odmjeravaš Doroteu… jel bi možda htio neku kombinaciju s njom? Evo… za početak… želiš li da ju pozovemo… Da ti izdrka po mojim cicama? Sviđa ti se ideja? “Po mom nabijanju u nju je mogla zaključiti da me je to napalilo do daske. Naravno, Dorotei je pričala detalje našeg seksualnog života i lako sam zaključio da se Dorica ne bi bunila da se dohvati mog kurca. Već slijedeći vikend, kada sam došao u stan, zatekao sam njih dvije kako piju kavu. Dorica je bila vidno nervozna dok je moja opušteno vodila razgovor. – „Ooo, tu si već?“ Baš dobro… baš smo se malo nas dvije raspričale. Nego, idem ja njoj pokazati novu haljinu o kojoj već danima pričamo… daj nam koju minutu da se ona presvuče pa dođi i daj svoje mišljenje.“ Svo troje smo shvatili što to znači. Njih dvije su ustale i otišle, a ja sam sjeo na stolac sa pulsirajućom kitom u gaćama. Dok sam razmišljao o svemu, začuo sam Inesin glas: “Dragiii… možeš sada doći.“ Ušao sam u sobu, a moja djevojka je gola sjedila na krevetu dok je Dorica sjedila pored nje pomalo nervozna od iščekivanja. „Hajde, spusti hlače…Dorica je nestrpljiva…jedva čeka da upozna tvoj alat.“
Skinuo sam hlače i bokserice u jednom potezu i moja tvrda žilava kita je iskočila stršeći ravno prema Dorici. „Dakle, kao što sam obećala…“ Dorica je kleknula pored mene, a Ines ispred nas. Čim je Dorica uzela kitu u ruku prošli su me trnci. Oduvijek je djelovala nevino ali sad se činilo da jako dobro zna što radi… lagani tempo pa sve brže i brže ali odmjereno. Opustila se i ona i zadigla haljinu te si je drugom rukom drkala pičkicu iz koje su se cijedili sokovi. „Sviđa ti se kako ti Dorica drka? Ha?…“ –„ Da, maco…jako….uhhh…“ „Hoćeš svršiti? Nek ti Dorica izdrka po mojim cicama… mmm …želim vidjeti kako sperma štrca dok ti druga drka kitu… daj, dragi…prskaj me.“ Pogled na cijelu situaciju me natjerao da vrlo brzo počnem špricati po sisama svoje djevojke dok se i Dorici otimao uzdah uzbuđenja ali i orgazma jer je divljački brzo počela drkat svoju macu. Nakon događaja dogovorili smo se da možemo možda još koji put ponoviti sličnu stvar. Kad smo legli spavati, moja draga i ja smo se žestoko jebali duboko u noć. „Jel ti se svidjelo kako Dorica drka, ha?“ –„ Daaa, srećo…“ „Sad sam ja na redu, mmm… htjela bih opet dvije kite……a ti da gledaš sa strane“ To me je malo iznenadilo ali i jako napalilo….„Može, da, želim te vidjet kako primaš dvije kite..“ –„Sviđa ti se to?“ „Daaaa, srećo… želim ga izdrkat na tvoje cice nakon što oni svrše po tebi…mmm…“ – „Da, dragi, mmm, jebi meee, ahhhh, jebi me, odužit ću ti se, ah, odužit ću ti se nakon toga.
Mmmm, nakon toga ti ćeš jebati Doricu i ona to želi, rekla mi je da htjel da ju pojebeš onda s tom svojom tvrdom kurčinom i ona ga želi..Jebat ćeš ju, a ja ću vas gledati i drkat svoju pičkicu.“ Izvadio sam kurac iz njene pičke i isprskao joj facu.