Mokre sanje

Anika zna tudi sama poskrbeti zase, zato rada sanja in sanjari… Le o čem in kam jo bo to pripeljalo?
Na Krfu sem nastanjena v majhnem mestecu, v apartmaju pri stari domačinki. Tokrat sem sama in mojega vibratorja ne bo nihče slišal… V času popoldanskega počitka si ga pripravim ob postelji. Prižgem radio, počasna in lenobna glasba me zaziba v pravo razpoloženje. Povsem gola sem in rjuhe so prijetno hladne. Božam se po joškicah, vročih od sončenja, drsim z dlanmi po trebuhu in do gladko obritega mednožja. Čisto rahlo si božam sivkasto-rožnate sramne ustnice in v velikih krogih masiram klitoris, ki je že rahlo nabreknil.

Spominjam se včerajšnjega fuka na ladji, kako divje se je Emanuel nabijal vame in sladko me zvije. Vzamem debel silikonski vibrator in ga izdatno navlažim z lubrikantom. Dražim se po ščegetavčku, si nastavim vibrator na ozko pohotnico, in ga samo za centimeter potisnem noter, sama sebi nagajam.
Lahko bi si ga takoj pričela nabijati v g-točko in opravila bi v nekaj minutah, a hočem, da traja, o ja, počasi z vibratorjem prodiram vase in si samo za trenutek privoščim draženje magične točke. Spomnim se na postavno Gabrielle in njeno dišečo mucko z zajetnimi malimi sramkami, zdaj bi jih z užitkom sesala, ona pa bi me fukala z vibratorjem in mi dolgo ne bi dala tega, kar hočem, z jezičkom bi mi izmenoma udarjala ščegetavček in anus, vibrator pa bi globoko zakopala v mojo pohotnico. Njena muca bi drhtela na mojem obrazu in ko bi ji prišlo, bi me močno objela s svojimi dolgimi, elegantnimi nogami in se mi prižela z mokro pičko na obraz. Potem bi me divje fukala s prsti in jaz bi jo presenetila z ejakulacijo v njena našobljena usteca. Ah, sanjarije … Z vibratorjem se zaletavam v točko užitka in s prsti nemočno, krčevito udarjam po ščegetavčku. Orgazem pride in glasno se mu predam, takrat pa v mislih zagledam obraz svetlolasega piflarja. “Kako mu je že ime?” Zaspim, a nisem povsem zadovoljena. V sanjah se mi spet prikaže svetlolasec, tokrat brez očal in v smešni tuniki. Kot bi bila v nekem svetišču. Jaz sem oblečena kot vsak dan, le da nosim joškice na ogled, kot kaka minojska deklica. Piflar me prime za obe roki in me dokaj grobo posadi na nekakšno kamnito klop.
Potisne me, da na klopi ležim. Ne morem se upirati, zelo me tudi zanima, kaj bo sledilo. Sleče me, da ležim popolnoma gola na kamniti klopi. Hladno je, rahlo drhtim, a mi je prijetno. Roki mi priklene na klop, nogi prav tako, daleč narazen, da je mednožje izpostavljeno. Bojim se, nekje v meni pa narašča tudi nenavadno vzburjenje. “Tako, zdaj boš končno moja,” reče s temačnim in zelo nizkim glasom. Takoj se spusti nad mojo prestrašeno muco. V sanjah je porasla z neznimi dlačicami. Z obrazom se zakoplje vanjo, liže mojo odprtinico, njegov nos mi pritiska ob ščegetavček. Nato se približa mojemu obrazu, zavoham se, vonj je močnejši, morda zaradi dlačic, in zelo vzburljiv. Zelo nežno me poljubi, da se okusim na njegovem raziskujočem jeziku. Drhtim od želje po globljem poljubu, želim si, da bi se z golo kožo ves prižel na moje premrlo telo.

A se mi želja ne uresniči. Piflar vzame peresce in me prične z njim božati po prsih. Sprva ničesar ne čutim, a moja koža se naježi in čutiti pričnem te zares peresno lahne dotike, oh, kako bi hotela več! Potem vzame košaro cvetnih listkov in me posuje z njimi. Ko se dotikajo moje kože, se zvijam od sle. Iz košare vzame vrtnico in z njo drsi po mojem trebuščku, po vzdraženih bradavičkah, končno po razprti, hotni pički. Samo nekaj trzljajev nežnega cveta je potrebnih, da me zaobjame krčevit orgazem. V trenutku orgazma pa piflar prodre vame s svojim kamnito trdim udom. Takoj najde mojo g-točko in moj orgazem se podaljša, podaljša, podaljša, vse do njegovega, ko se izprazni vame in ko začutim njegov seme v sebe, se mi stemni pred očmi.

V spanju mi je prišlo in zbudim se v mokrih rjuhah. Oprham se in se odpravim na spoznavni večer študentov.