Morski mačo si privošči voljno porednico

sloooRjavolaska z iskrivimi modrimi očmi komaj čaka pričetek toplejših spomladanskih dni, saj se takrat usede v avto in zapelje v nekaj ur oddaljen letoviški kraj, kjer njeni starši poznajo lastnika apartmajev ob morju. Gospod Lojze in njen oče sta se spoznala že v mladih letih, nato pa je Marina z družino že kot deklica začela zahajati v njegove apartmaje, kjer so jih vedno prisrčno sprejeli ter pogostili.

Lojze je bil vedno navihan, gospod zagorelega in vitkega stasa. Ko ga je Marina to pomlad, po nekajletnem premoru, spet obiskala, ni mogel skriti že skoraj pohotnega navdušenja. Nazadnje jo je videl pred tremi leti, ko je bila še suhljata in precej jezikava smrklja. Svojo zgovornost je ohranila, vendar je pridobila sočne obline. Lojze se je komaj uprl, da ni kot bedak buljil v njena poskočna hlebčka, ki sta kipela iz skorajda prosojne srajčke, oči pa so se sprehodile tudi po njenih lepo oblikovanih nogah in mali ritki, ki jo je stlačila v ekstra kratko krilce. Je bilo pač vroče, Lojze pa pošteno vesel, da je Marina spet na morju, pri čemer so se mu tokrat začele cediti sline po njenem telesu… V dneh, ko ga je obiskala, je bil Lojze do seksi mačke sladek kot med, ne le zato, ker je bila res odlično dekle, temveč ker je imel precej slabo vest, saj se ni mogel upreti, da ne bi oprezal za njo. Večkrat je skozi majhno lino na vrtu kukal v kopalnico, kjer si je Marina v telo vtirala kremo, se nato slekla in gola stopila pred ogledalo, pri čemer so njene težke dojke lepo zaokrožile vitko telo.
Nato je stopila pod tuš in se namilila, ter z roko nežno podrgnila po muci, katero je še posebej skrbno umila, Lojze pa je ob tem večkrat dobil povsem trdi kurac in je začel težko sopsti, saj je hrepenel, da bi jo nekoč lahko zagrabil. Nekega dne je šel še korak dlje, saj jo je zasledoval do samotne obale, kjer je gola, mokra in vroča slonela na skali, na glavi je imela slamnik s širokimi krajci ter je sproščeno brala knjigo. Pogled na njeno čvrsto ritko mu je zmešal glavo, od zmedenosti pa se je spotaknil za grmovjem. Šok, videla ga je!

Na njegovo začudenje Marina ni ponorela, temveč se je le presenečeno nasmehnila ter ga povabila naj prisede. Povsem trd je osramočen sedel k njej in pričakoval, da ga bo nadrla ali bila celo žalostna, vendar se je poredno smehljala. Všeč ji je bila njegova pozornost, nato pa ga je začela lizati za ušesi, mu razpela srajco in napadla trde bradavičke, on pa ji je začel gnesti poskočne melone. Njegovo zasoplo dihanje se je mešalo z njenim sladkim ječanjem, ko je njegov debel prst prodrl v s svetlimi dlačicami prekrito češpljo.
Obrnil jo na skalo in prodrl vanjo, z navzgor štrlečim vojakom, ki je komaj čakal, da dobi svojo mokro nagrado. Hropla je kot prava mala prasička, Lojze pa je z eno roko drsel okoli ritne luknjice in nato zapolnil še njo. Končal je z eksplozivnim orgazmom, s katerim jo je zalil po hrbtu, nato pa se je obrnila in iz bata posrkala še zadnje kapljice svoje slankaste nagrade. Ni kaj, morske kurbice so najlepše darilo za osivelega morskega volka!