Nabodel jo je na gradu

tgfttKo sta se na sončen dan sprehodila po mestnih ulicah in si privoščila sladoled, sta bila nenavadno igrivo razpoložena. Še posebej ona ga je poredno in sanjavo gledala v oči, pri vsakem ugrizu lučke se je zastrmela vanj in temeljito lizala vrh sladke nagrade, ter si predstavljala, da obdeluje njegovo premoženje. Ko ga je pod mizo začela božati z nogo, stopalo je osvobodila sandala in ga pričela masirati z nalakiranimi prstki, se mu je začel dvigovati.
Grobo je zagrabil njen obraz in jo potegnil k sebi, ter jo kar tam, na očeh starejšega para, ki ju je precej grdo gledal, pohotno zaliznil in jo ugriznil v spodnjo ustnico. Da bi prišel nekoliko k sebi, jo je povabil na grad, saj jima je ugajal fantastični razgled. Na vrhu sta se skrila pod zavetje drevesa in se začela poljubljati, ona je jamrala in božala njegovo izboklino, ki se je oblikovala skozi bermuda hlače. Brezglavo je sesal njen vrat in ves čas živčno pogledoval naokoli, na pol čakajoč, da ju bo nekdo zalotil in ju spodil iz priljubljene turistične točke. Nje pa to ni brigalo, temveč ga je potisnila še globje v zavetje, mu odprla zadrgo in ga izvlekla na beli dan. Začela ga je nagajivo lizati, cuzati njegovo utripajočo glavico in jo hkrati drgniti s prsti. Z ustnicami ga je dodobra navlažila , da je pozabil na to, kje sta, glavo vrgel nazaj in precej glasno zaječal.

‘O ja, to mi delaj, ja, bodi poredna, super fafaš’. V očeh ji je videl, da ji priznanje godi, nato pa je na enkrat prenehala, ga zagrabila za roko in se usedla na bližnjo klopico. ‘Potipaj, češplja je mokra in bi rada tvoj trdi kurac’, je izjavila med dekliškim hihitanjem. Iz majčke brez rokavov je pokukala njena čvrsta majhna dojka, ki si jo je zatlačil v usta in srkal njene gumbke. Kar takoj bi jo napičil, saj že cel teden ni okusil njene muce, vedno tako vabljive, dišeče in tesne, luknjice nebeškega užitka.
Čeprav se je nekje v kotičku možganov zavedal, da je pravi čudež, da sta bila do sedaj v okolici gradu povsem sama, jo je na hitro obrnil na bok ter jo nabodel, čisto do konca svojega zahtevnega korena. Slišal je korake, ona pa je bila precej glasna, zato se jo je odločil kaznovati, prasičko, ki si ga drzne izzivati sredi javne lokacije. Odprl ji je usta in z vso silo brizgnil vanjo seme, ki je zadušilo njene krike. Na hitro sta se oblekla, vedel pa je, da ne bo več dolgo zdržal in jo bo moral doma, najbrž že kar med prho, spet obdelati …