Pričakala ga je v seksi perilu

zgff“Lahko vstopiš,” je tokrat že nekoliko bolj razneženo velel skrivnostni glas. Ko je vstopil v sobo, je Luka naletel na že dobro mu znani prizor, le z majhnim dodatkom. Tjaša je stala sredi sobe, oblečena v čipkasto rdeče spodnje perilo in podvezice, ki so bile ravno tako krvavo rdeče. Od navala srepe pohote je Luka kar izbuljil oči. Hipoma so se mu v možganih odvrtele vse tiste prepričevalne debate, ki sta jih s Tjašo imela, še ko sta bila par. Spominjal se je tudi svojega, njemu nič kaj prijetnega moledovanja, da naj za vraga že nekoliko popestrita njuno spolnost. Vsaj z erotičnim perilom, če že ne s čim bolj radikalnim.
Tjaša bi tovrstno diskusijo vedno znova zavračala s predvidljivim protivprašanjem: »Si se me mar že naveličal?« Luka je, tako kot vsak pameten dedec v podobni situaciji, tovrstno provokacijo seveda nemudoma in kategorično zavrnil, »češ, le kaj se zdaj gre.« Po drugi strani, pa je bila Tjaša rahlo zadržano dekle, ki ji sramežljivost tudi za štirimi stenami ni bila ravno tuja. Luka se je tega zavedal, kar ga je v svoji spolni sli vsakič še bolj podkurilo, saj mu je bilo odstrinjanje tančic Tjašine zadržane skrivnostnosti vselej v neopisljivo zadovoljstvo. Morda naključno, vendar sta se kot par razšla ravno v trenutku, ko bi bil za Luko primeren čas za uvajanje kakšnih malenkostnih novotarij. Kakorkoli že, med vsemi živo rdečimi barvami, ki so prekrivale Tjašino breskvasto zrelo in žmohtno telo, z obilnimi in rahlo visečimi joški, je Luka kot svetinjo sredi njenega mednožja zagledal njeno – kot oglje črno – muco, za katero se je zdelo, kot da ga nezadržno vabi k sebi. Bila je sicer še čisto zaprta, vendar se zaradi njene poraščenosti, potencialnega razporka tako ali tako ne bi videlo. Luka je oboževal kosmate mačke, ki so poleg prijetnega vonja in okusa, morale že na pogled izžarevati nekakšno primarno divjost. Odveč je seveda poudarjati, da je Tjašino bogastvo posedovalo prav vse omenjene atribute

V trenutku je Luka občutil, kot da bi se mu vsa kri, ki jo je premogla glava, preselila v njegovo spodnje domovanje, torej v glavo med nogami. Tudi Tjaša je zaznala spremembo v njegovi figuri, saj so mu bile kavbojke kar naekrat pošteno pretesne. Situacija jo je kar pošteno zabavala, zato je bruhnila v glasen krohot. Luka je medtem doživljal svojevrstno naslado neke težko določjive privoščljivosti, saj je bil prepričan, da bo že čez trenutek ali dva, v njegovih rokah kar hropla od zvokov neukrotljive naslade. Smeh s strani nasprotnega spola, je Luka že večkrat v preteklosti doživljal kot nekakšen posmeh, zato ga nikoli ni pretirano sproščal. Celo nasprotno, lahko ga je že kar pošteno omejeval. Vendar tokrat ni šlo za takšno situacijo. Luka si je Tjašo do te mere želel, da ji v tistem trenutku ne bi bil zmožen šteti v zlo prav ničesar.
Bil je ves prežet z željo po njej, zato se ji je hipoma približal in se napol grobo začel dotikati njenega bujnega oprsja. Zelo hitro je, s potrebo novorojenčka, pričel cuzati njeno desno bradavičko, kar je Tjašo kar nekoliko presenetilo. V trenutku se je njen smeh transformiral v uživaško vzdihovanje, kar je Luki dalo še dodaten zagon. Tjašini joški so bili do te mere prožni, da jih je Luka z rokama lahko stisnil skupaj in obe njeni bradavički cuzal istočasno. Zdelo se je, kot da se oba potapljata v brezno brezčasne naslade, ko ni obstajalo ničesar več, razen njunega brezmejnega užitka. Luko je medtem že pošteno začelo ščemeti med nogami, kar je začutila tudi Tjaša in ga pomirila že z dotikom svoje roke. Prepričan je bil, da ga zna tako božansko prijeti zgolj ona, saj mu ga je drgnila celo precej bolje kot on sam, kar je bilo za takšnega pohotneža izjemnega pomena. Tjaša je imela prav tako nekakšen prirojen občutek za posteljno dramaturgijo, saj je tempo kretnje svoje roke na Lukovem premoženju, znala stopnjevati na videz neopazno. Luka se je medtem celo ustrašil, da ne bi doživel prezgodnji izliv, kar bi bilo zanj seveda neizmerna škoda. Tako se je raje odločil za spremembo položaja in ji začel svoj ud vtikati med čedalje bolj pudingaste joške. Njegov ud ni bil silno velik, vendar dovolj, da ga je Tjaša nekajkrat v navalu silne pohote poimenovala tudi “kurac,” kar je Luki imponiralo. Medtem, ko je bil zaposlen s polzenjem med Tjašinima že dodobra prepotenima joškama, ji je velel, da naj se sama ročno zaposli s svojo, sedaj že dobro razgreto, muco. Luka jo je namreč odnekdaj oboževal opazovati, kako se igra sama s seboj, ob čemer je bila njegova angažiranost tolikšna, da je nakuril tudi njo. V ekstazi pospešenega in tudi vedno bolj usklajenega medsebojnega ritma, sta se bližala vrhuncu. Luka je moral znova nekoliko ustaviti konje, zato je v vnovičnem strahu, da predčasno orgazmira, s svojim otepačem z nadzorovano kretnjo pričel boksati po Tjašinih bradavičkah. Medtem se je Tjaša nezadržno bližala orgazmu, ki je bil posledica kombinacije lastnega igračkanja in čutenja Lukove zadrege, ki ga je pripislejvala v igro na samem robu. Njegovo orodje je bilo tokrat resnično ogromno, zato si je zaslužilo ime kurac, v pravem pomenu te besede.

“Želim te še oralno,” je kar naenkrat zasopel Luka, medtem, ko se je Tjaša nemudoma, čisto spontano, s svojo sedaj že dodobra razprto rožico, dobesedno usedla na njegovo glavo. Luka je v ležečem položaju s svojim ošiljenim jezikom najprej začel lizati notranjost njenih stegen, nato pa je začel z jezikom drseti proti široko razprtim velikim sramnim ustnicam in nenadoma z usti zaobjel celo njeno vlažno pičko. Široko je razprla stegna. Njegova sapa jo je tako razvnela, da ji je ščegetavček čisto otrdel in se popolnoma razkril v vsej svoji lepoti. Takrat ga je začel divje sesati, tako da je Tjaša nemočno zaječala in se začela izmikati od nevzdržnega ugodja. Takrat ji je zaril prst globoko v notranjost in poiskal njeno G točko ter ostal hkrati z usti prisesan na ščegetavček. Takrat ji je glasno prišlo. Orgazem je bil bolj intenziven kot prvi, zato se je zdelo, da iz sebe spušča krik nekakšne ranjene zveri. Njeno vzdihovanje pa kar ni hotelo pojenjati, zato je bil Luka še hvaležen, da ga v tistem trenutku ni drgnila tudi po njegovem mednožju, ker bi mu prišlo nemudoma. Ko si je Tjaša od daljšega orgazma vendarle nekoliko opomogla, mu ga je vzela v usta tudi sama in si ga potisnila globoko v grlo. Njegov tič se je še bolj odebelil in Luka je mislil, da ne bo zdržal, zato ga je hitro potegnil ven, ona pa kar ni in ni nehala in se je z ustnicami pohotno oprijemala njegove utripajoče glavice. Vsa prepotena in razmočena od medsebojnih sokov, v divji ekstazi sploh nista opazila, da je medtem nekdo vstopil v stanovanje.
Situacijo sta dojela šele, ko so se vrata zaprla. V trenutku, ko se je to zgodilo, je Tjašo presenečal že začetek tretjega orgazma.

Glede na okoliščine in prihod neznanega gosta, si je želela zgolj, da bo čim prej mimo in da ne bo tako intenziven kot prejšnji. Napaka. Od razgrete atmosfere, vključno s prihodom skrivnostnega tujca, je v njej začelo kar goreti, slast pa je bila tolikšna, da si je želela, da se nikdar ne bi končalo. Kljub vsemu je zmogla toliko uvidevnosti, da je prijela bližnji vzglavnik in vanj začela nekontrolirano ječati, kar pa ni kaj dosti pomagalo, saj je užitek postal že nezadržljiv in je čedalje bolj silil na površje. V sosednji sobi je zaropotalo…