Pridna punca

kjnnPridne punce so vedno urejene, zadovoljne z naravno barvo las, doštudirajo ob pravem času, potem se poročijo, imajo dva otroka in povprečno službo. Pridne punce imajo rade knjižničarje, ki jim vedno najdejo ta pravo knjigo. Sposojajo si knjige o vrtnarjenju, družbene romane, knjige o porodu, tiste o seksu pa samo skrivaj prelistajo. Pridno punco je težje spraviti v posteljo kot ledeno kraljico. In treba jih je dejansko spraviti v posteljo, zakotna stranišča ali zadnji sedeži ne pridejo v poštev.

Tanja, moja dolgoletna prijateljica, je taka pridna punca. Zaposlena kot učiteljica razrednega pouka, vedno poštirkana v svojih pastelnih oblačilcih, nevsiljivo naličena. Lase ima naravno pšenične barve, dišijo pa po otroškem šamponu. Zelo suha, pri tem pa ne izgleda podhranjeno. Tanja je poleg tega, da je pridna punca, tudi zaročena. Jasno, da sem si jo že predstavljal golo, prsi ima najverjetneje manjše, kot zgledajo, saj zagotovo nosi podložen modrc. Ritka ni najbolj izpostavljena, ima pa Tanja lepe dolge noge.
Povabi me na pijačo v petek pozno popoldne, njenega zaročenca Gregorja ni v mestu in ima končno čas zame. Že je zagorela in bela oblekica to še poudarja. Naročiva sadni koktejl in govoriva o banalnostih. Opazujem, kako nezavedno menca z zagorelimi koleni. Ko mi je dovolj nesmiselnega pogovora, ji položim roko na nemirno koleno, ki vzdrhti kot plaha žival. “Tanja, kaj je narobe?” jo vprašam in jo pri tem pozorno gledam v oči. Sramežljivo se nasmeji in nekaj zamomlja. Ko jo prosim, naj ponovi, ihtavo odkima. Situacijo hitro rešim in naročim dva močna alkoholna koktejla. Večeri se že. V tišini pijeva izdatne požirke svežega koktajla, moja dlan počiva na njenem kolenu, ker je nobeden od naju ne želi umakniti. Moji prsti pričnejo nezavedno drseti po čvrstem notranjem delu njenega stegna. Čutim, kako ji drobne dlačice stopijo pokonci. Tudi meni že stopi. “Boš povedala, kaj je?” zaupno vprašam. Polmrak mehča najina pogleda, mislim, da mi bo zdaj že zaupala. Sploh pa mi ni jasno, kako da še ni zbežala od moje roke. Tanja se skloni k mojemu ušesu in me pri tem ponesreči oplazi z vlažnimi ustnicami, hladnimi od koktajla. Zavoham njen cvetlični parfum, pomešan s toploto telesa.”Z Gregorjem mi ne prihaja,” mi zašepeta. Ok, v tem stavku je eno moško ime preveč, vendar mi kljub temu pošlje vso kri proti kemblju. V hlačah je že kar napeto. Obvladano, a z zavestno znižanim glasom jo vprašam: “Zakaj pa ne? Sama se znaš zadovoljiti?” Skomizgne z rameni. Začnem ji govoriti o vsem, kar lahko stori za boljši seks. Ne, tabletk ne jemlje. Pobrita je. Pobrita je. Japonske kroglice so brez veze. Grelni lubrikant jo peče. Gregor ima dovolj velikega. Ok, tega nisem hotel vedet. Ne zna je niti polizat. Ok, tukaj se mi pa ustavi. “Pa kaj dela taka ženska, kot si ti, s takim lolekom? A mu prinesem eno sodobno kamasutro ali kaj?” Tanja se fatalistično nasmehne. Obsediva, moja roka pa je vse bolj aktivna. Božam njena stegna, ki jih odpira ravno dovolj za mojo dlan. “Matej… ” reče in že mislim, da me bo hotela ustaviti. “Ti imaš precej izkušenj… Kaj pa če je kaj narobe z mano?” “Bi rada preverila?” jo vprašam, a ne pokažem preveč entuziazma, da se ne ustraši. Pobožam jo po licu in tiho rečem: “Lahko te pofukam.”
Tanja zardi in pogleda okrog sebe, če me je kdo slišal. Sklonim se k njenemu ušesu in zašepetam: “Zelo se bom potrudil za tvoj užitek.” Pri tem se z vlažnimi ustnicami namenoma dotikam roba njenega ušesa, ki gori v vročici. Moja je. Primem jo za roko in jo odvedem do avta. Na poti k meni domov poslušava neko zelo nakurjeno glasbo. Takoj ko vstopiva, jo pričnem poljubljati, najprej po vratu, da je vsa mehka in cvileče vzdihuje. Med poljube primešam tudi čutne ugrize in ko je že pošteno zagreta, jo dolgo in mehko poljubim na usta, z jezikom jo prepočasi raziskujem. Potem jo spet presenetim in ji z eno potezo zarolam oblekico navgor. Trenutek za občudovanje dolgih zagorelih nog, a potem ji že slečem bele tangice in se zakopljem v njeno povsem obrito mednožje. Stavil bi, da se je pri tej divjaški potezi ustrašila, da tudi jaz nimam pojma.

Vem, kakšen okus ima, zdaj se ji lahko v miru posvetim. Kot princesko jo odvedem do svoje velike, udobne in sveže postlane postelje. Odpnem ji oblekico in jo slečem. Podložen modrček odvrže sama. Drobne čvrste prsi se mi smehljajo v brk. Poljubljam jih, zagorele joškice, spet ječi, in se po gladkem trebuščku spuščam proti lolita pičkici. Z eno roko jo razprem, pri tem z robom dlani masiram venerin grič. Rožnato meso se svetlika od vlage, ščegetavec se sam ponuja. Ošvrknem ga z jezikom. Tanja se zvije. Posvetim se sramnim ustnicam, ščegetavčku pa se izogibam. Jezik si vlažim z njenimi izdatnimi sokovi. Spravljam jo ob pamet z dobro odmerjenim lizanjem, pazeč, da se je ne dotaknem tam, kjer si najbolj želi. “Pofukaj me,” zaječi. Pridna punca je izrekla besedo fuk. Kateri norec bi se uprl takemu ukazu? Odločno prodrem vanjo in obstojim. Čakam, da se njeni boki prvi premaknejo. Prične krožiti. Še bolj se pritisnem obnjo, da se skoraj ne more premikat. “Daj,” me prosi. “Kako boš rekla?” “Prosim, pofukaj me,” zasope, zardela, skuštrana, mokra. Pričnem porivati, počasi in vsakič do roba. “To ti je všeč, a?” jo dražim. “Rada imaš debelega tiča v svoji mokri pičkici.” Zenice se ji širijo in lica ima vse bolj rdeča. Zgrabim jo za lase. “Všeč ti je, ko čutiš moja jajčka, ki se ti zaletavajo v rito.” Ves čas je nas robu orgazma. “Obrni se,” ji ukažem.
Nastavi se mi kot pohotna živalca. “Božaj se,” ji ukažem. Uživam v pogledu na svoj kembelj, ki izginja v njenih globinah. Z vlažnim prstom drsim po njenem nedolžnem anusu. Ko ji pride, se krči kot nora in kar omahne na posteljo. Naj uživa v blaženosti. Zdrkam si ga na njen sloki hrbet.