Стојка, 64, Тетово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Ваква баба, сигурна сум до сега дека не си запознал… Многу сум перверзна, со доста слободно време кое можам да го посветам исклучиво на тебе и да ти ја исполнам секоја желба. Малку ли е?

Барам:
Барам помлад маж со голема снага, на кој ќе му исполнувам желби.

Moje fotke