SLADKO MAŠČEVANJE

sladko mascevanjeNa postelji je ležala gola. Nežno si je božala prsi in roke so se ji pomikale vse nižje do mednožja. Prstki so nežno krožili po sveže pobriti pički. Dotaknila se je ščegetavčka. Začutila je mokroto, ki ji je pritekla iz pičke. Kazalec in sredinec je zarinila globoko v notranjost. Odprla je usta, se s prstom dotaknila ustnic in z jezikom polizala prst. Zraven nje je sedel on. Vedela je, da ga njeno dejanje močno vzburja. Tiho je zastokala, ko si je spet zarinila prstka v pičko. Obrnila se je na trebuh in mu ponudila pogled na ritko. Spet je polizala prst, premikala ga je po jeziku in si ga potisnila v anus. Vedela je, da mu kurac stoji. Nasmehnila se je in mu odpela zadrgo. Z jezikom se je dotaknila glavice, on je pa tiho zastokal. S hudobnim nasmeškom ga je pogledala, zaprl je oči in še glasneje zastokal. Vzburjal jo je, to njegovo vedno glasnejše ječanje jo je prekleto rajcalo. Požirala ga je do jajc in jih nežno stiskala. Z jezikom je krožila po glavici, potem pa strastno vlekla vase. Skoraj je zakričal, medtem pa se je hudobno smejala in si oblizovala svetlo rdeče ustnice. Nežno je drsela z jezikom po kurcu do jajc in jih nežno poliznila.

Spet je tiho zastokal. Z blazinicami prstov je potovala po kurcu in ga gledala. Odprl je oči, spet se mu je hudobno nasmehnila in se nasadila na trdega kurca. Divje ga je jahala, tako da ga je čutila na vseh stenah pičke in globoko v sebi. Prihajalo ji je in takrat se je začela še hitreje zvijat in vedno glasneje ječat. Divje se je nasajala nanj in kričala. Še vedno stokajoče je padla na njegovo telo. Nežno jo je pobožal po hrbtu in ritki. Naj ve prašička, kako ga je zrajcala. Maščeval se ji bo in je niti minutko ne bo pustil, da bi si spočila od orgazma. Odrinil jo je da je padla na hrbet. Prijel jo je za stegna in jih razširil. Pred njim se je bogatila še vedno nabrekla pička. Tiho je zaprosila, da bi se za trenutek odpočila, on pa ji je še bolj razširil stegna in grobo zarinil jezik vanjo. Od prijetne bolečine je zakričala. Ni se mogla odločit, ali jo boli ali ji prija. Hotela ga je odrinit, pa vendar ga je vlekla nase. Z nogami ga je stiskala okrog vratu in nerazumljivo kričala. Bila je tako mokra od sokov ekstaze, tako slastna in tako vroča. Z jezikom je sesal ščegetalček, s prstoma ji pa prodiral v pičko. Še en prst je dodal in ritem stopnjeval. Začela je premikati boke. Dodal je še četrti prst in še palec. Imela je občutek, da jo bo razneslo. Zatem je čutila celo dlan. Zdaj se je on zarežal, potegnil dlan iz pičke in ji v trenutku zabil nabreklega kurca. Ni mogla dojeti, kaj se dogaja.

Slike so ji letele pred očmi in naenkrat je začutila močno ugodje. Bil je njen močan orgazem, ki jo je presenetil in njegova vroča tekočina, ki jo je začutila po stenah pičke. Ni mogla verjet, da se ji je to dogajalo. Iz njenega provociranja, je prišlo do njegovega maščevanja. In bila je nemočna, nemočna še naprej, ker ji je ukazal, da mora prašička še kljub neznosni izčrpanosti kurca polizat. Pomešanega sperme in njegovih sokov ga je dobila v usta in ni ji drugega preostalo, kot da izpolni njegove želje. Bilo ji je všeč, vse dokler ni začutila nabreklega kurca, ki postaja vedno večji in trši. Ni še končal. Nabijal ji ga je do grla, pritekle so ji solze. Usedel se je zraven nje in si ga začel drkati z roko. Gor in dol z eno, z drugo roko si je stiskal jajca. Maščevalno se ji je smejal. Vedela je, da ga je sprovocirala, ko si je začela vtikat prste v pičko. Kurca je nastavil pred pičko in špricnil nanjo. Nežno jo je poljubil. Bila je zadovoljna, ker je vedela, da je bila ona kriva za njegovo pohoto.