Iznenađenje stoljeća

Dugo vremena nisam vidio frendicu koja mi se fizički sviđala, ali nisam nikad želio ništa više od toga. Tim više jer je bila vrlo dobra prijateljica nekad moje simpatije. No, kako god, puno je vremena prošlo situacija se promjenila pa sam na Sonjči totalno zaboravio. Išao sam neki dan pješice u odvojeni dio tvrtke kako bih provjerio da li je sve uredu i tada sam sreo sasvim slučajno Sonjči koja se šetala tim dijelom grada. Bilo mi je čudno sresti je ondje jer je to bila industrijska zona, a još kad sam je vidio u izazovnom gothic stilu ništa mi nije bilo jasno. Nosila je na sebi kratku crnu haljinicu do pola bedra, visoke čizme i korzet s raspuštenom crnom kosom do pola leđa. Ne moram ni spomenuti da ima savršeno tijelo isklesano od vježbanja borilačkih vještina s lijepim grudima četvorka prema petici tama savršena za razjebavanje do smrti. Kad sam došao koliko toliko k sebi počeli smo pričati i razmjenjivati teme jer se nismo dugo vidjeli.

Nisam mogao odoljeti, a da ne pogledavam u to savršeno tijelo što je Sonjči ubrzo shvatila i bila na rubu da se naljuti. Ispričao sam se na tome i objasnio da ne mogu vjerovati kako super izgleda i da joj ovaj stil odlično pristaje. Nekako je Sonjči popustila i nasmješila se pa je objašnjavala kako traži mjesto gdje bi se mogla opustiti i upucati par slika. Dugo je zamišljala kako bi se htjela uslikati u industrijskoj zoni jer je naš grad poznat po super zgradama, industrijskog stila 19. st. Sinula mi je odmah ideja te sam je pozvao samnom u firmu koja je posjedovala vojnu zgradu s kraja 19. st. baš na početku industrijske zone. Čudno me pogledala jer je mislila da je zezam. Ubrzo se iznenadila i razveselila jer je naišla baš na ono što je tražila. Ušli smo u zgradu, raskomotili se i dopustio joj da razgleda zgradu do mile volje dok odrađujem svoj dio posla. Nisam, ni primjetio, a Sonjči je počela s fotografiranjem svega i svačega, pa i same sebe. Pustio sam mjuzu i iz kutka je samo promatrao i skidao lagano pogledom svaku krpicu s nje.
Međutim kako sam imao posla morao sam se povući i odrađivati obveze, a Sonjči se prepustila svojoj strasti. U jednom trenutku primjetio sam kako se Sonjči počela mazno izvijati u ritmu muzike, skidati krpice sa sebe i slikati svoj odraz u ogledalu. Nije izdržala i počela je spuštati ruku na savršeno izbrijanu pičkicu, otvarajući je što više i slikajući je. Kako je potpuno zaboravila na mene prepustila se strastima pa je sjela ispred ogledala trljajući klitoris i snažno gurajući prst u pičkicu. Približio sam se kako bih pobliže uživao u Sonjči i njenoj igri koja je toliko postala ozbiljna da je stenjala poluglasno i drkala snažno i pohotno. Žmirila je maštajući tko zna kakvog jebača, i nije niti primijetila da sam joj prišao pa sam mogao iz velike blizine uživati u pogledu. Primjetila me je tek kad sam se zagrcnuo, ali se nije dala smesti nego je samo nastavila voditi igru. U jednom me trenutku pozvala da sjednem ispred nje i dignem njene noge na svoja ramena. Od samog prizora i dodira njenih snažnih i velikih nogu kurac mi se počeo dizati kao lud, ali nisam ništa pokušavao jer sam htio uživati u prizoru. Sonjči je tada iz sve snage strpala tri prsta u pičkicu i sve snažnije i brže počela drkati sve dok nije počela svršavati obilato uz snažne krikove orgazma.

Kako je dugo svršavala samo se legla na leđa i sa smješkom na licu se grčila dok je trljala klitoris. Kad se primirila još je neko vrijeme ležala na leđima kako bi došla do zraka dopuštajući mi da je diram po nogama, mazim ih i gledam njeno znojno tijelo. Nisam mogao izdržati i počeo sam je slikati i snimati dok je sa smješkom ležala na podu.