Želja i osvježenje

259_1000Stojim na ulazu i čujem lagano pjevušenje iz kupaonice ali ne obraćam previše pozornosti na njega. Ulazim i ostavljam stvari u sobi te pogledavam na sat da vidim koliko sam se danas zadržao na predavanjima. Opet sam ostao dva sata duže, već je devet i pao je mrak.

Otišao sam u kuhinju pogledati što je za večeru i primjetih da sam nešto zaboravio…Gdje mi je ljubav… a da, pjevušila je u kupaonici kada sam došao. Odlazim do kupaonice i otvaram vrata da bih naišao na zamagljenu sliku nje kako se tušira u kabini. Tiho se skidam i gledam njeno bajoslovno tijelo preko stakla kako se tušira i okreće u kabini sada već punoj pare. Otvaram vrata i ulazim unutra k njoj koja me sva sretna dočekuje u zagrljaj.
U tuš kabini smo i voda i dalje sipi po našim sada već vrućim tjelima. Uzimam je u ruke i ljubim, pritišćući je o hladan zid… Zadrhtala je od hladnoće zida i još jače me poljubi. Griznem je za usnu i rukom prelazim po njenom tijelu dok voda pada po njenom tijelu i mojoj ruci koja ga istražuje. Kako ruka prelazi po njenom tijelu tako dolazi do njene ruke i dižem je iznad glave, također dižem i drugu ruku k njoj… Sada s obje ruke iznad glave, naslonjena na zid dok voda sipi po njoj ljubim je i približavam svoje tijelo sve više njenome. U meni se sve više i više budi želja a to se vidi i na mome spolovilu koje je sada već bilo u erekciji te pulsiralo vrućinom. Prislonio sam svoje mokro tijelo na njeno i osjetio udarce njena srca, ubrzavali su… Snažno je poljubih i stisnem joj ruke koje su sada bile ispreplatene sa mojima. Osjetio sam kako se trljam o nju i njenu mačkicu na što je ona samo ispustila mali zvuk „mmmm“ i počela glasnije disati kada bih odvojio svoje usne od njenih. Ona je primijetila moje uzbuđenje i osjetila dodir na svojoj mačkici te se jako uzbudila. “Znaš kako me to uzbuđuje“, kaže ona meni i poljubi me jače, te ugrizne za usnu. Malo se pomakne, pogleda me onim svojim neodoljivim pogledom i trzne obrvama kao da me izaziva. Jedva je dočekala da vidi reakciju moga lica i nasmiješila se kada je primjetila iznenađenje i želju kako raste u meni.

Primih je i izvukoh iz kabine, omotam ručnikom i podignem, te je nosim u našu sobu. Tamo je spuštam meko na krevet i zagledam se u tu ljepotu preda mnom. Ona sva rumena u licu od vrućine gleda mene. Podiže ruke i prima moje, te me vuče k sebi na krevet. Sada smo oboje na krevetu i mazimo se nježnim pokretima. Noge nam se isprepliću i trljaju jedna o drugu kao da traže još više nježnosti. Nagnem se na stranu i poljubim je, a ona mi dođe u zagrljaj i tako ostanemo par trenutaka ljubeći se. Ruke mi nedaju mira i klize njenim tijelom bez prestanka, od glave pa sve do nogu. Lagano, sasvim lagano joj dodirujem mačkicu na što ono reagira slatkim “mmmm“ zvukovima. Uzbuđuje me, jako…