Vroče stopnišče

Zbudila sem se v četrtek zjutraj, zelo potrebna njegovega korenjaka. Seveda sem mu to takoj zjutraj tudi povedala. Ker je on poročen, sva se videla samo enkrat na teden, pa še to če je šlo vse po planu. Čez dan sem mu pošiljala seksi fotografije mojega oprsja in seksi sporočilca kaj vse bi mu delala, v želji, da bi bil tudi on zelo potreben moje vlažne muce.

Dogovorila sva se, da se bova videla, vendar bo to možno le na stopnišču zgradbe kjer je zaposlen. Ker sem bila tako potrebna njegovega kurca, mi je bilo vseeno kje me bo obdelal. Končno je prišla ura ko sva se dobila. Takoj me je napadel, me potisnil ob steno ter me začel slačiti. Ko se je pritisnil ob mene, sem takoj začutila njegovega trdega prijatelja. Prijela sem za zadrgo, mu odpela hlače ter ga prijela v roke. Med božanjem sem začutila, kako trdi utripa v moji roki, in si ga zaželela še v ustih. Spustila sem se na kolena in ga celega vzela v usta. V tem času me je on prijel za prsi jih stiskal in gnetel ter glasno stokal. Moja muca je bila že cela vlažna in v pričakovanju, da mi ga zarije globoko v notranjost.
Končno me je prijel za roko, me potegnil k sebi, ustnice pritisnil na moje bradavičke, s prsti pa me začel dražiti po ščegetavčku in mi dva prsta zaril v vlažno, pohotno muco. Takoj mi je vzelo sapo in sem si zaželela še več. Glasno sem stokala in klicala njegovo ime. Kar naenkrat me je obrnil, me potisnil ob steno ter mi ga na hitro zaril celega v notranjost moje vlažne špranje. Ufff je nabijal na trdo in že se je približeval moj orgazem. Seveda mi samo enkrat ni bilo dovolj in sem mu ukazala, naj se usede na stopnico, da ga bom lahko zajahala. Spustila sem se nanj in mu oprsje trdo potisnila v obraz, ga s polno silo začela jahati ter ga cukati za lase. Hitro me je pripeljalo še do enega orgazma in glasnega stokanja. Stiskanje moje notranjosti je tudi njega potisnilo čez rob in njegovo vročo spermo sem začutila globoko v sebi.

Hitro sva se oblekla, še enkrat sem ga prijela za njegov trdi pripravljeni kurac, ga grobo poljubila na ustnice ter odšla. V mislih sem pa že imela naslednje, še boljše srečanje….