Obdelal je prijateljevo ženo

Jaka in Aleš sta prijateljevala od malega, letos pa sta se odločila za skupni dopust. Že dolga leta se nista videla, Aleš pa je v telefonskih pogovorih pred tem Jaki poročal o spremembah njegovega življenja. Med drugim se je tudi poročil in se Jaki hvalisal, da njegova nevesta ni le baba in pol, saj naj bi imela popolne, jedre dojke in okroglo, sočno ritko, ampak da je tudi v postelji prava mačka. Jaka je kolegu takšno žensko iskreno privoščil, zato se je veselil, ko mu je Aleš namignil, da jo bo kmalu spoznal. Moška sta se dogovarila za vikend odklop na morju, Aleš pa je s seboj pripeljal ženo Dunjo, ki je bila zares popolna: par lešnikovih oči, našobljene ustnice, dolgi, bujni lasje.
Kot kakšna čutna ciganka, je pomislil Jaka. Bila je prijetna in s smislom za humor, Jako pa je šokiralo, ko je opazil, da ga Dunja, kadar je njen mož ne gleda, precej pohotno gleda. Mislil je, da se mu zgolj domneva, navsezadnje se tudi sam ne bi branil takšne mrhe. Nekoč pa ga je pošteno presenetila, saj ga je na večerji v troje pod mizo prijela za koleno in komaj opazno oslinila polne ustnice. Mislil si je, da ga bo takšna ženska, ki v pričo očitno naivnega moža flirta z drugim, odbijala, vendar ga je gnala radovednost.

Kaj hoče od njega in ali je res takšna seksulja, kot se je hvalisal Aleš? Ko sta nekega večera ostala sama in je Aleš dremal v apartmaju, ga je povabila na teraso, kjer se je zleknila na ležalnik ob bazenu, v mikro bikinkah, ki so bile pravi poklon njenemu telesu boginje. Zajel je sapo, ona pa je položila prst na ustnice, mu šepnila naj bo tiho in mu podelila slastnega francoza. Obljubila mu je, da bo ob povratku v Ljubljano, če le želi, lahko okusi njene ustnice na svojem tiču. Ponudba je bila več kot mamljiva… Izkazalo se je, da je Dunja resnično drzna prasička, Jaka pa se je čudil, da sta radovednost in njegova trda spodnja glava sčasoma resnično premagala slabo vest zaradi izdaje prijateljevega zaupanja. Prvič sta se z bujno lepotico zapeljala na jaso v gozdičku, kjer ga je najprej razdražila z nežnim lizanjem njegovih ušesnih mečic in bradavičk, nato pa prijetno osupnila z neustavljivim goltanjem utripajočega tiča. Ko je razprla rdeči modrc, sta iz njega skočili polni in veliki joškici, ki si jih je zbasal v usta in vmes s prstom prodiral najprej v njeno mokro češpljo, kasneje pa ga je sama spodbudila, da je zavrtal še v njeno ritno luknjico.
Kot je domneval že prvič, ko jo je spoznal: Dunja je bila polna življenja in je obvladala zadovoljitev pohotnih moških želja, pri čemer je bila rada dominantna, po želji pa se je prelevila tudi v ustrežljivo malo kurbico. Svoje črne lase je metala nazaj, ter se mu nastavljala kjerkoli in kadarkoli sta si utegnila utrgati kakšno urico časa za njun potrebni načrt.

Tako mu je ritko med drugim nastavila na havbi, se ulegla na brisačo ob zapuščenem jezeru, kot prava cipa pa ga je obdelala tudi v motelu. Jaka je le občasno pomislil na Aleša, Dunja pa si ga je podredila s svojo neustavljivo pičko in usti, ki so se rade prisesale na njegovega potrebnega tiča. Ko jo je nekega dne povprašal, ali ji je sploh mar, da vara svojega neumnega možička, pa se je le gromko zasmejala, ga pogledala v oči in izjavila: “Ljubček, zakaj bi se zadovoljila z enim kurcem, če pa vem, da jih lahko dobim več?”