Jebanje tatine prijateljice

mlfhrvNjen opis, crnka sa dugom kosom, u crnima pantalonama gde je guza bila dobro zategnuta onako baš za jebat, nosila je uvek crnu kožnu jaknu a ispod nje opet neka crna majica ali malo svetlija šta da kažem volila je izgleda taj stil, sise su bile ni male a ni velike ali ona ih je naravno pokušavala što više isticati. Ima 45 godina i udovica je odavno ali to ne znači da kurca nije vidila odavno.

Bile su priče o njoj kako se jebala sa ovim i onim da samo traži kurca i novaca što me ne čudi jer baš tako nekako izgleda. Svi mi klinci smo se palili na nju, sada imam 23 godine a sećam se da sam počeo da drkam od 15 na nju.
Inače zna moga tatu oni su tu sličnih godina, sječam se kada sam kao manji dolazio bi sa tatom kod nje pa kada bi sjela do mene odmah bi mi se kurac dizao, još kada bi prekrižila noge nagela se na jednu stranu a guzu izbacila prema meni čekao sam jedva doma doči da ga izdrkam ali opet morao sam se tada smiriti da mi kurac spadne jer gde ću onako ustati sa dignutim kurcem ispred njih. Pa 1 se tako dogodilo da je tata rekao ajde idemo ustao prvi i krenuo prema vratima a ja se dignuo sa nadignuta kurcem ona je odmah pogledala prema kurcu na sekudnu je ostala šokirana ali onda se počela smijškati. Kada sam došao doma prvo šta sam uradio je izdrkao sam ga dobro sam upamtio onu pozu kako je sedela. Sada kada imam 23 godine sada ne drkam več nju jebem pa kako se to dogodilo… evo ovako, tata me je spremio kod nje da joj nešto odnesem. Kada sam došao ispred njenog stana tj ispred njenih vrata čuo sam žensko stenjane nisam hteo još pozvonit stavio sam uho na vrata i pažljivo slušao odjedanput kada sam čuo da je prestalo stenjanje hteo sam pozvonit ali su se vrata otvorila ispratila je svoga jebača suprotnom znam toga čoveka. Ja sam onako ostao zatečen ona je bila u ogrtaču rekao sam da je tata nešto spremio njoj jebač je otišao sa svojim poslom a mene je zamolila da stavim to unutra u hodinika jer je pomalo teško. Kada sam stavio, videli smo se i smeškao sam se, ona je odmah odgovorila čuo si sigurno, klimnuo sam glavom. Prišao sam njoj skroz pogledao je na dvi sekunde a onda odozdo zavukao ruku ispod ogrtača počeo joj mazit picu preko gačica dok sam drugom rukom nežno je držao za bradu i lagano ljubio je usta i po vratu.
Pica se već počela vlažit pička joj je bila savršeno obrijana skinula je ogrtač zatim samo joj skino gačice i počeo lizati picu stenjala je, sjela je na kauč raširila noge uhvatila me čvrsto za kosu i nabijala što više na picu iz pice se cedilo samo a ja sam kupio sokove i lizao je kao sladoled. Dok sam lizao picu jednom rukom sam ga drkao več je bio u čvrstom stanju skino sam se gol namestili smo se u pozu 69 i uživali, sisala ga je jako dobro gušila se jer sam znao u nekim trenucima tako je jebati usta a ona bi grkljala i gušila se da bi na kraju svršio joj u grlo a zatim se dobro nakašljala oči su joj sluzave bile. Nismo više tu pozu koristili izvadio sam ga iz njenih usta kurac je bio splasnut ona ga je brzo popravila obradila ga je odmah brzinski okrenula se i rekla da voli zguza ali u pičku stavio sam ga u toplu pičku i počeo da derem jako ni sama nije bila svesna kako klinici mogu jebati uhvatio bi je čvrsto onako za kosu kao drolju i jebao je ili bi joj držao ruke dok sam jebao što me je još više uzbuđivalo da po drugim put svršim i onda se dogodilo punio sam joj pičku spermom eh kako je to samo bio dobar osećaj naslonio sam se na njena leđa i tako uživao dok se nisam ispraznio.
Izvadio sam ga ovaj put ništa nije mogao splasne samo tako ona je otišla po cigar zapalila a ja sam joj ispričao kako sam drkao na nju kada sam bio mali odogovirla je da više ne moram od sada je mogu jebati ali da nikako ne kažem tati ona je pokušavala njega zavesti ali nije uspela to mi je ispričala iako moj otac dobro zna da je ona drolja. Od sada sam ja prvi jebač njen jer redovono dolazim i ispraznim jaja pa odem.