Udata Melisa

Tog ljeta sam radio na sezonskom poslu u Dubrovniku i pošto se već bližila sredina osmog mjeseca odlučio sam se vratiti doma i malo doživjeti ljeto u pravome smislu, što podrazumjeva otići malo na more, izaći sa ekipom i jednostavno se opustiti. Kad smo završili s poslom prijatelj i ja sjeli smo u bus i krenuli doma. Vozeći se tako ispred nas su sjedile dvije cure naših godina s kojima smo se zezali i komentirali stvari u busu i van busa….

Došli smo do granice sa BiH točnije u Neum. Tu je bus stao i ušlo je nekoliko putnika, među njima mi je za oko zapela crnokosa gospođica onako ljetno obučena preplanula i vesela na prvi pogled. Sjela je točno ispred mene, ja i frend smo se zezati sa curkama do nas, a ja sam krajičkom oka stalno gledao na tu lijepu gospođicu ispred mene koja je gledala kroz prozor i stalno prolazila rukom kroz bujnu i kovrčavu kosu. Naslonio sam se na sjedalo i uzeo mobitel i odjednom mi je palo na pamet da potražim ima li tko uključen bluetooth u busu. Pretražujem i pronađem naziv Melissa, i onako poluglasno reknem: tko je Melisa? Odjednom gospođica ispred mene se okrene i pogleda u mene nasmješi se i reče: ja sam Melisa, zašto pitaš? Ja onako iznenađen počnem da objašnjavam kako je do toga došlo, i odjednom počnemo razgovarati o svemu. Sjedili smo u bus i vozili se, nastavili smo sa smijanjem i vicevima i baš kada smo došli skoro do mjesta gdje ona presjeda u drugi bus, rekla mi je daj mi svoj broj mobitela da se ponekad čujemo porukom. Rekoh može naravno baš sam te htio to pitati. Tako smo razmjenili brojeve i rastali se na kolodvoru. Idućih nekoliko dana smo se stalno čuli porukama i onda jednoga dana sjedio sam na balkonu doma pio kavicu uživao u prirodi oko sebe odjednom mi zazvoni mobitel, pogledam kad ona. Javim se iznenađen, i tako smo počeli pričati općenito o svemu, i ona mi tada u razgovoru rekne da ima muža. Mislio sam da će reći da smo pretjerali sa porukama i da nebi trebali više kontaktirati, ali bilo je skroz drugačije. Počela je pričati kako ima muža koji nikada nije s njom, kako se osjeća zapostavljeno i usamljeno.
Dogovorili smo sastanak u jednom hotelu tu u mome gradu, a kako mi stari prijatelj radi na recepciji sve je bilo 100% tajno. Sjedio sam u kafiću koji je imao pogled na autobusni kolodvor i tada vidjeh da njen bus dolazi prošli su me trnci. Ustao sam i otišao da je dočekam. Išao sam pred nju stajala je i smješila mi se. Na sebi je imala bijele uske hlačice i ljetnu usku majicu, uzeo sam joj kofer i zaputili smo se prema hotelu. Dok smo išli došli smo do recepcije uzeo sam ključ i zaputili smo se u sobu 107. Čim smo ušli spustio sam kofer zaključao vrata prišao joj i snažno joj gurnuo jezik u usta. Žvalili smo se par minuta i osjetio sam kako mi se diže kurac, i ona je počela da uzdiše. Počeo sam joj mjesiti bujne grudi kada sam krenuo prema njenoj maci, odmaknula mi je ruku i rekla: Stani! ! ! ! Moram se istuširati prvo. Nije prošlo par minuta ona je izašla ispod tuša imala je na sebi samo ogrtač. Sjela je do mene na krevet i opet me poljubila. Počeo sam je hvatati i žvaliti međutim lagano me je rukom gurnula na krevet, legao sam ona je ostala sjedeći i pogledala je prema mome macanu koji je bio totalno krut u gaćama. Lagano me je otkopčala, povukla mi hlače ostao sam samo u boksericama i majici na sebi, rekla je: Skini majicu! Poslušao sam je.
Tada je prstima prešla preko moga tvrdog kurca i rekla: uhhhh izgleda da je puno veći nego u moga muža. To me je dodatno napalilo. Povukla je bokserice i tada je moj kurac onako iskočio van. Primjetio sam da je bila presretna kada je vidjela moga macana, koji je inače jako veliki žilav debeo i sa ogromnim glavićem. Uzela ga je u ruku pogledala me i rekla: Puno je veći nego u moga muža, kad me budeš ševio budi nježan da me ne ozlijediš. Poludio sam tada, imao sam osjećaj da ću svršiti! Uzela ga je i potegla kožicu sa glavića. Stavila je glavić u usta i počela vrtjeti jezikom. Počeo sam duboko disati.

Ležao sam i jednostavno uživao dok mi je pušila kurac. Bilo je savršeno. Izluđivalo me to kad bi mi zubima dodirnula glavić. Legla je, raširila noge i rekla, ajde poliži mi je! Odmah sam se bacio na posao. Raširio sam joj pičku, bila je obrijana i mirisna, skroz mokra. Počeo sam joj lizati klitoris ona je uzdisala i gurala mi glavu na picu. Počeo sam joj gurati jezik u picu i primjetio sam da je bila veoma uska, što me dodatno napaljivalo. Naguzi se rekoh joj. Okrenula se na koljena raširila noge i naguzila se toliko da joj je maca bila skroz vani. Stao sam iza nje i počeo da joj ližem pičku, lizao sam joj strastveno i gutao sokove koji su bili tako sočni. Odjednom je vrisnula. AAAAHHHHH! Jebi me! Jebi me tom svojom kurčinom! Ustao sam se i stavio glavić na njenu pičkicu koja je pulsirala. Počeo sam ulaziti, tada je rekla, polako, jako sam uska. Rekao sam joj kad te nije razradio muž ja ću te razraditi, i gurnuo joj ga koliko sam mogao duboko. Toliko je vrisnula da sam mislio da nas je čuo čitavi grad.
Zabila je glavu u jastuk i stenjela dok sam joj ga zabijao do kraja. Uživao sam, osjećao svaki milimetar njene unutrašnjosti. Počela je da uzdiše duboko digla je glavu iz jastuka i počela da stenje ali sa uživanjem. Tucao sam je lagano i bilo je savršeno. Rekla je: Lezi na mene, želim osjetiti tvoju težinu. Legla je na leđa, i raširila noge. Smjestio sam se između njenih nogu i zaronio u njenu unutrašnjost. Ševio sam je snažno, stenjala je govorila nešto nerazumljivo. Čas sam ubrzavao, čas usporavao ritam, odjednom me je noktima uhvatila za ramena i počela se grčiti. Svršavala je. Bilo je super osjećao sam kako pulsira njena pičkica i kako steže moj kurac. Sklonio sam se s nje, mazio sam je po čitavome tijelu ljubio je po bradavicama i grickao ih. Rekla je zar ti nećeš svršavati Odgovorio sam joj, naravno da hoću samo sam te pustio da malo dođeš k sebi. Rekla mi je jebi me opet i opet i opet, želim da me jebeš čitavu noć! Poludio sam, opet sam je okrenuo u prvobitni položaj i počeo da tucam, uzdisala je, stenjala i počela da govori prostote. Legao sam na leđa, a ona je sjela na njega i počela da se nabija i miješa. Dirala me po prsima i stenjala. Gledao sam je kako se nabija i uživao, njene grudi su poskakivale i to me izluđivalo. Osjećao sam da ću svršiti. Rekao sam: Ahhhhhh. Pogledala me stisnula je zube i rekla: Napuni me! Svršavao sam u mlazovima u nju. Ona se i dalje nabijala ali sve sporije i sporije i odjednom se ukočila zabila svoje nokte u moja prsa vrisnula i pala na mene! Bilo je magično! Svršili smo skoro u isto vrijeme. Otišli smo pod tuš umorni i iscrpljeni. Legla ja pored mene i zaspali smo.

Ujutro sam se probudio ona je ležala pored mene i još bila duboko u snu, gledao sam je onako golu i počeo sam ga dirati, nije mu trebalo dugo već je bio dignut i tvrd. Počeo sam drkati. Mislio sam da Melisa spava ali se okrenula prema meni i kroz smijeh mi rekla: Što to radiš? Sklonila mi je ruku sa kurca i počela ga pušiti, bilo je super mislio sam da sanjam. Namjestila se tako da je legla okrenuta prema dolje uzela ga je ponovno i počela pušiti, jednu je nogu digla i počela se dirati po maci. Znao sam što hoće. Primaknuo sam glavu bliže i počeo joj lizati pičkicu. Bilo je super ja sam njoj lizao ona je meni pušila. Uživali smo. Osjećao sam da bi mogao svršiti pa sam joj rekao: Polako svršit ću. Rekla mi je na to: Svrši, napuni mi usta. I nastavila mi sisati glavić. Počeo sam disati duboko, shvatila je da ću brzo biti gotov pa je dignula glavu jednom rukom ga je drkala, drugom rukom mi je mjesila jaja. Počeo sam svršavati. Držala je glavić u ustima i nekoliko trenutaka okretala jezikom po njemu. Osjetio sam da su joj usta puna. Izvadila je moj kurac iz usta. Pogledala me i progutala spermu. Ostao sam zapanjen zbog toga. Nisam to bio očekivao. Dok je držala kurac u ruci još jedna kap sperme je kliznula, pogledala je i vrhom jezika pokupila i tu zadnju kap iz mojih jaja. Bilo je fantastično.
Spremili smo se prvo sam ja izašao iz sobe sjeo u restoran naručio kavu, nakon toga je došla i Melisa. Izgledalo je kao da smo se našli tek na kavi. A tako smo se i ponašali. Rastali smo se nakon sat dva na stanici. Kao frendovi. I dan danas se redovno čujemo mobitelom i potajno posjećujemo.