Seks sa seljacinom

Bila je ljetna vecer i sve tri smo vec bile pomalo nervozne jer vec par dana nije bilo nesto posla. Pricale smo o rasporedu ciscenja stana jer je svaka cistila jedan dan, ali uvijek nekom nesto nije bilo dobro i uvijek smo jedna na drugu imale prigovore. Tipicne zenske kokosi, zvoni telefon i Dora se javila…cula sam jako se opisuje-duga crna kosa 165, 55, sise trojka. Obrijana sa crticom, poklopila je i rekla nam da lik stize u pola sata.

Visile smo na prozoru i gledale dolje na parking da ga snimimo kad dođe. vidjele smo crni passat kako parkira ispred zgrade i iz njega je izaso visok muskarac. Crna majica, 35-40 god. Pozvonio je na portafon i mi smo otvorile ulazna vrata i pustile ga u zgradu. Lea je izasla ispred vrata stana i nagnula se preko ograde i fućnula mu i pokazala rukom da dodje do nje. Kad je doso na par metara od nje stavila je prst na usta u znak da bude tiho dok ne uđe u stan. Da susjedi ne cuju. Uso je u stan i lijepo pozdravio. Bok curke! Kako ste? Jel se radi?? Rekle smo mu da i nema bas, valjda su ljudi na moru. Malo nas je odmjeravao a onda se priblizio Dori i reko joj “mala pa ja tebe znam…”. Dora je problijedila, reko joj je recenicu koje se uzasava svaka cura koja radi. Ne znas dal te zna iz posla ili je prijatelj od tvog tate ili brata, decka…znači šok.
U stanu muk. Lik je skuzio da je situacija stvarno neugodna i hladna jer Dora od soka nije ni zucnula, pa se nacerio i onako drsko reko- “ma sta si se usrala…jebo sam te vec prije mozda godinu dana. Dosla si mi u stan. Znam da se ti mene ne mozes sjecat jer koliko si kurčina odtada popušila. Di bi došla kad bi nas se svih sjecala..” Dora je samo šutjela. Ja sam prekinula tu neugodnu tisinu i ptala ga -“ii..koju ces onda?” On je i dalje gledao u Doru i reko-“pa nju cu…Znam da mala dobro pusi, pa čemu onda mijenjat ono sta je dobro” Dora mu je donijela rucnik i pokazala mu prema kupaonici da se ode istusirat. Otisla je u sobu, a on je za par minuta otiso za njom. Svi zidovi u stanu su bili tanki, sve se culo iz druge prostorije. I mi smo cule kako se prepucavaju oko pusenja. Dora nije htjela pusit bez kondoma, a lik joj je reko da sta sad koji kurac glumata i glumi neku finu kurvu kad mu je prosli put pusila bez. Dora mu je rekla da vise ne zeli radi zdravlja i da se mora stititi, a uostalom i da je radi njega samog sigurnije. Pristao je i dao joj je da mu ga navuče. Čule smo da lik glasno uzdiše i da joj priča “too mala, puši mi ga droljo. Kaako ti dobro stoji kurac u ustima, nisi ni svjesna..Uuuuhhh kako to dobro radiš…jebote kad bi moja žena barem tako dobro pušila ko ti…” Dori je vec bilo sigurno dosta pa ga je pitala..”hocemo??” Reko joj je-“a ti bi se jebala mala..haa?? Pa ajde onda lezi da ti ga nabijem u tu tvoju lijepu kurvinsku pičku!”

Lea i ja smo se pogledale i preokrenule ocima, kaakva seljačinaaa, jadna Dora. Ubit ce je sad, sigurno ju jebe s nogama na ramenima, a to uvijek redovno boli svaku curu. Za par sekundi cule smo da je Dora zajuknula “Auuuuu….lakse malo.. Molim te, boli mee”. Seljačina je samo reko “sta te boli kurvetino mala, navikla si ti na to. Ne glumataj mi tu sad djevicu mariju. Platio sam i hocu da te karam !” Dora mu je ponovila: “nee stvarno me boli tako, daajj molim te samo malo uspori.” -” Ajde onda, dođi na mene pa se sama nabijaj kako ti paše. Da ne kažeš da sam životinja!” Dora mu je umiljato tepala.” Pa nisi ti kriv sto ti je tako velik, to bi svaku curu boljelo. Moras malo pripazit s takvom kurčinom” To ga je malo odobrovoljilo. Pa joj je dozvolio da ona drži tempo, culi smo kako zadovoljno uzdise. A onda joj je reko: “ajde mi se malo jos naguzi, brzo cu svršit…da te jos malo tako jebem..” I nakon par minuta cule smo kako se lik grči i zavija. Uskoro je Dora izašla iz sobe, a lik je otišao u kupaonicu. Obuko se i reko “curke bok, vidimo se uskoro. A onda cu uzet neku od vas” “Ćaoooo” Seljačina.