Footjob Dragana

Probacu biti kratak, ali i jasan. Imam 22 godine, do sada sam imao odnos sa 5 djevojaka, ali to je u glavnom bilo ono, jebanje u picu, po nekad i pusenje ili eventualno malo u supcic, ali nikada niti sam cuo, niti isprobao footjob (tako sam skontao da se zove). Radim u firmi koja se bavi preradom, pakovanjem i sivanjem pamuka. Ima oko 15 muskih, i oko 90-100 zena u dobi od 20-55 godina. Medju njima i jedna jebozovna Dragana koja ima 26 godina, visoka oko 170, ima 60-65 kg, plave kose, i vitke figure. Ja radim inace na pisanju otpremnica, a ona na drugom odjelu, gdje je valjda smjenovodja.

Uvijek me je privlacila, u smislu da bih je rado pojebao, ali nisam ni slutio sta ce se dogoditi. Bio je to 23 decembar 2016 godine. Oko 20:00 smo trebali ici slaviti poslovnu novu godinu, nisu isli svi, ali nas je bilo oko 90. Nisam tada imao curu, a koliko znam ni ona momka. Mi muski u firmi smo se dogovorili da cemo, kad proslava zavrsi oko 1-2 ici malo do grada juriti picice. Sjeli smo tako da je Dragana bila preko puta mene, obukla je neki kaput, i crnu haljinu i tamno smedje strample. Cim sam je vidio, a uz to i malo popio, kita mi je nabrekla, a hlace i jesu bile malo potijesne, tako da sam se trudio da ne ustajem, da neko ne bi vidio moj ‘ponos’ od oko 17-18 cm. Bilo je fino, opusteno, muzika uzivo, narodne pjesme, sve potaman, nismo bas uspjevali da ostvarimo neki razgovor, jer je muzika bila bas glasna. Ali onda, oko pola 11-11, Dragana se vratila sa kola, koje je prethodno igrala, u pauzi za muziku se pozalila da je bole noge, a drugarica joj predlozi da izuje stikle, da ce joj se tako noge opustiti. Ubrzo, nako svega 10-ak minuta, osjetih kako mi nesto ide uz nogavicu, onako pijan pomislih ko zna sta je, provirih ispod stolnjaka, kad ono Draganine noge na mojim koljenima (ja se inace u stolicu uvalim kao direktor). Nista, pomislim u sebi, mozda ju stvarno bole noge, pa joj taj polozaj odgovara, nisam ni slutio sta ce da bude. Nije proslo ni pola minute, njena noga se polako kretala preko moje kite, koja je iste sekunde skocila toliko da sam imao osjecaj da ce glavic da eksplodira. Prebacila je i drugu nogu sa koljena te je tako sa obe noge polako trelazila preko kurca koji je bio u farmerkama. Meni je srce toliko lupalo da sam se u momentu otrijeznio, jednostavno to nikada nisam probao ni nasamo sa djevojkom, a kamoli na javnom mjestu.
Polako sam ga probao izvaditi iz hlaca kroz slic, ali se nije mogao saviti, tako da sam nakon nekog vremena uspjeo u svojoj namjeri. Najvise me je brinulo da neko ne vidi, ili ne primjeti nesto cudno, Dragana je djelovala sasvim normalno, kao da se nista ne desava, tek bi me povremeno pogledala i namignula mi. Kad sam ga izvadio, opet sam se zavalio u stolicu, a ona je nogama, mekim kao svila, pocela polako da ga mazi. Mislio sam da cu da dozivim infarkt, toliko sam bio uzbudjen, da sam bukvalno osjetio da mi kuca glava. Mazila ga je jedno 5 minuta, a onda je svukla kozicu sa glavica, i onako ‘na suvo’ na mazima nogama koje su toliko glatke da je to neopisivo. Nije proslo ni 2 minuta, ja vec osjecam da cu svsiti, pokusavam da se nekako namjestim da mi ne ode po hlacama, jer su crne boje, ali brate kad je dosla ‘zuta minuta’ jednostavno je eksplodirao. Jedno 10 sekundi sam svrsavao toliko jako da sam mislio da je ispod mene bara sperme. Nisam ni smjeo da pogledam ispod stola, Dragana, ’mrtva-hladna’, proli po podu malo crvene votke, samo da bi se mogla sageti, ja sam kinu nekako ubacio u gace, i usput sam prepio hlace i nisam osjetio nikakve tekucine. Ali su zato Dragani sve strample do koljena mokre, navodno od votke, te je tako otisla u wc.
Ne znam ljudi, ali to je toliki utisak ostavilo na mene, da samo mastam da mi se to opet ponovi. Od tada ja i Dragana ne komuniciramo nesto, cisto ono ‘cao, sta ima…’.Nemam hrabrosti da je pitam zasto i kako joj je palo na pamet da to uradi, ali ajde, vrijeme ce pokazati svoje…