Otrdela izboklina

Luka se je s filmsko hitrostjo bližal Tjašinemu domu. Tokrat s precej mešanimi občutki. Poleg osuplosti nad njenim klicem na višku spolnega vzburjenja, je bil po drugi strani tudi pošteno razjarjen – v smislu, “le kaj za vraga misli, ta Tjaša misli, da je. ” Kljub vsemu pa je bila njegova trenutna vročično pohotna sla v njem tako močna, da je zlahka zasenčila vse ostalo. Pozabil je tudi na nenavaden dogodek s Sandro, saj se je zdelo, kot da bi ga sanjal.

Ves prepoten od pričakovanja je pozvonil na Tjašinih vratih. V glavi mu je poplesaval scenarij, da bi jo, čim bi mu odprla vrata, naskočil nemudoma, brez sleherne uverture. To pa se ni zgodilo. V času, kjer so sekunde minevale kot ure, mu je vrata odprla Igorjeva najnovejša ljubezen, Marta. Luka je od novega presenečenja kar izbuljil oči. Počutil se je, kot bi vstopil v kakšen paralelni svet, kjer se mu ženske prikazujejo v vseh mogočih podobah in položajih, kar naj bi bil nekakšen božji blagoslov, vendar je po njegovem videnju šlo za pravi pekel, saj je njegova potreba kar naprej ostajala nezadovoljena. Še huje, njegov tič že cel večer ni začutil toplote sleherne magične vulve, ki pa so bile zaradi njega vse razgrete kot vulkan. Še sam ni vedel zakaj, vendar mu je tudi Marta v tistem trenutku delovala precej drugače kot ponavadi. Za razliko od doživljanja Igorja, Tjašinega očeta, jo je vedno sprejemal z izrazitimi simpatijami. Nikoli sicer do nje ni gojil kakšnih globjih erotičnih fantazij, vendar pa se mu je za gospo v zrelejših letih vedno zdela nekako gajstna. V trenutKU, ko mu je namesto Tjaše odprla vrata, pa še prav posebej. Ker je že ves večer mineval v znamenju presenečenj, si Luka ni dopustil, da bi ga slednje pretirano zmedlo. “Verjetno iščeš Tjašo. Vstopi,” mu je rekla Marta in mu s flegmatično kretnjo odprla vrata. Luka je brez pomislekov vstopil in ji sledil do kuhinje, kamor se je očitno namenila. Stanovanje je dobro poznal, saj sta s Tjašo nekaj let praktično živela v njem, ko sta bila še srečno zaljubljeni par. Marta je bila oblečena v kopalni plašč, Luka pa se je od trenutka, ko je vstopil v stanovanje, ubadal zgolj s tem, ali ima kaj pod njem ali ne. Še sam si ni znal odgovoriti na vprašanje, zakaj sploh ni v zadregi, kot bi bila to njegova navada v preteklosti. Marta je bila svobodomiselna ženska, za katero bi lahko rekli, da je resnično ljubila svojega moškega, saj je bila za žensko v 50-ih letih izrazito privlačnega videza, Igor pa je bil po drugi strani nečimrn godrnjavi alkoholik. “S čim te lahko poslužim?,” je sledilo njeno logično vprašanje. Luka je takoj pomislil na očitno packarijo, kar je bilo tudi zanj v odnosu do Marte nekaj novega. Ključno vlogo pri vsem skupaj je tako odigrala Lukova erekcija, ki še vedno ni pojenjala. Marta je opazila, da se z njim dogaja nekaj sumljivega, vendar se je v nonšalantnem slogu pretvarjala, da ne opazi ničesar nenavadnega. “Sok bo kar v redu,” je izdavil Luka, kar pa je zvenelo bolj v slogu “napičil bi te, da bi se kar cedilo!” Tudi Marta je v zraku začutila seksualno vibracijo, ki pa ji je kar se da godila, to si je morala priznati. Po tem, ko mu je postregla s sokom, se je usedla nasproti njega na način, da je prekrižala nogi. Slednje ji je dvignilo plašč do te mere, da se je razgalil njen celotni zunanji del stegna, s katerim je bila obrnjena proti Luki.

Poleg vsega se je še naprej vztrajno vedla, kot da je situacija popolnoma običajna, kar je Luko le še bolj podkurilo. Ponovno so ga preplavili mešani občutki spolne stimulacije in nelagodja, da si pač želi napičiti Igorjevo ljubico. Medtem, ko je atmosfera že dosegala vrelišče se je v hipu spomnil na najbolj očitno stvar. “Kje pa je Tjaša?,” je dejal s sedaj že vidno vzdraženim glasom. Marta ga je zgolj spogledljivo pogledala in se skrivnostno nasmehnila. Zmeda v Luki je naraščala, vendar po drugi strani se je v njem stopnjevala tudi neopisljiva sla. “A si se le spomnil vprašati kje je Tjaša, navihanček?,” ga je Marta v celoti premerila s pogledom. Luka se ni več mogel zadrževati. V slogu ponorelega žrebca je kar skočil na njo in jo začel v divjem ritmu poljubljati po vratu. Izkazalo se je, da pod plaščem dejansko nima ničesar, saj ji je leva dojka v celoti spolzela na plano. “Kaj pa počneš?,” ga je povsem umirjeno vprašala. “Pošteno si se uštel, če misliš, da ti bo tole zneslo,” je zavpila, Luka pa ni bil čisto prepričan, ali kriči od ekstaze ali pač od neodobravanja, zato je za vsak primer s svojim početjem kar nadaljeval. “Si slišal, kaj sem ti rekla, mulc nekulturni?,” ga je nadrla in mu prisolila zaušnico. Luka od silnega vzburjenja, udarca ni niti začutil, vendar ga je kljub vsemu obšel občutek globokega sramu. “Le kaj ob vsem skupaj poreče Igor,?” je z grozo pomislil. “Sedi nazaj na svoj stol! Mar ne vidiš, da si tega skoraj polomil?,” ga je naglo odrinila od sebe Marta. Počepnila je predenj in mu začela odpenjati hlače. Luka še dobro ni prišel k sebi, že je imela v svojih ustih njegovega tiča in ga začela divje cuzati. “Natanko vem, kaj potrebuješ, prasec mali pokvarjeni!,” ga je pričela žaliti. “Kot da nisem opazila izbokline na tvojih hlačah še preden si vstopil v stanovanje!” Luka je zgolj nemočno opazoval, kako Marta s pristno potrebo vleče njegovega tiča, medtem pa ga opazuje, kot da je največji izmeček na svetu. Kar ni se mogel dovolj načuditi dejstvu, da Marta, ženska srednjih let, pred njim kleči kot kakšna služkinja, po drugi strani pa ga je zmožna gledati zviška kot kraljica. Iz njenih ust se je kar cedilo, saj je – s kombinacijo lastne sline in Lukovih izcedkov – v rekordno hitrem času poskrbela, da je bilo njegovo mednožje vlažno kot že dolgo ne. Vmes je nekajkrat tudi pošteno pljunila po njem, da je lahko njena odločna roka spolzela po njegovem premoženju kar se da brezhibno. Lizala je tudi njegova jajca in v nekem trenutku je z usti zaobjela oba naenkrat in jih začela intenzivno sesati. Še nekajkrat je potegnila gor in dol po njegovem korenjaku, nakar je vstala, odpela svoj plašč in ga zaničevalno pogledala. Luka je nepremično strmel v njeno sicer ohranjeno, a vendarle že nekoliko zgubano telo, kar pa ga ni prav dosti motilo, saj si je odnekdaj želel seksa s starejšo žensko. Dojki sta bili za njeno starost izrazito pokončni, le premer bradavic je bil neobičajno velik.

V trenutku poželjivega medsebojnega opazovanja, je Marta obstopila njegovi nogi tako, da se je njegov tič dotikal spodnjega dela njenega trebuha. Prijela ga je za roki in jih položila na svoji ritnici. Pomagala mu jih je tudi nekoliko povzdigniti, kar je bil očiten znak, da želi sesti nanj. Luka je čutil, da je njena češplja v željnem pričakovanju njegovega korenjaka že vsa razmočena, od česar se mu je v glavi kar zavrtelo. “Sedaj bomo videli, če si za kakšno rabo!,” je velela v ukazovalnem tonu. (se nadaljuje)