Igra u troje

Prokleta vrućina je dosezala maksimalne temperature. Na televiziji su stalno brujali o najvrućem ljetu otkada se vrše mjerenja. Pokušavao sam raditi na knjizi. Izdavač je već gubio strpljenje, jer je dogovoreni rok odavno istekao, ali unatoč tome i dalje sam samo bezidejno buljio u prazan ekran. Nisam čak znao koji žanr da pišem, pa tko više uopće čita kada je zatrpan gomilom sranja? Možda da i sam pišem gluposti? Uzeo sam cigarete i primjetio da sam na zadnjoj -Prokletstvo! Čitava kutija od jutros?

A tek je bilo vrijeme ručka. Moram smanjiti… ma prestat ću. – pomislio sam, kao što bi često tako pomislio i što nikada nije imalo nekog učinka, jer već dok sam gasio posljednju cigaretu krenuo sam kupiti novu kutiju, točnije više njih. Vrućina je bila neizdrživa, opet sam pokušao upaliti klimu, ali prokleti aparat kao da je još više grijao, nego što bi rashladio. Bilo je uzalud, kao i svaki pokušaj razgovora sa majstorima, nitko ne radi nedjeljom. Dok sam izlazio iz stana susreo sam susjedu Nikolinu. Upravo se vraćala iz kupovine, pozdravljajući me u kratkoj, atraktivnoj haljini, koja je isticala njene, ionako naglašene obline -Hej susjed. Kako ide knjiga? – Kunem se da sam na trenutak poput klinca buljio u njene bujne grudi -Ide… ide …hvala na pitanju. – nekako sam se trgnuo i slagao za knjigu. Samo se nasmijala -Super, radujem se čitanju. – pozdravila je, a nisam mogao odoljeti da bacim pogled na njene glatke noge i čvrstu guzu, dok je otvarala vrata i ulazila u stan. Jedino mi je Nikolina mogla razbuktati uspavanu maštu zadnjih dana.
Motala mi se po mislima još jedno vrijeme dok sam obavljao kupovinu. Dok sam se vraćao u stan, promatrao sam onu studenticu ispred sebe što je dolazila kod jednog od susjeda održavati instrukcije. Imala je utegnuto tijelo, čitavo vrijeme sam se pitao kakva joj je pičkica i zamišljao da je sada negdje pojebem. Bilo mi je žao kada je pokucala na vrata stana i kada sam prošao dalje kimnuvši u prolazu. Jedva da sam stigao sjesti i otvarati cigarete, a zvono na vratima me ustane -Sigurno je opet Dragan iz izdavaštva. – već me hvatala muka oko toga kako mu moram lagati. Iznenadilo me kada sam otvorio vrata. Pred njima je stajala Nikolina, a njene grudi su mi odmah privukle pogled -Hvala Bogu, u stanu si. Je li imaš možda soli da mi posudiš? Zaboravila sam kupiti, pa ti vratim. -Naravno da imam. – spremio sam joj sol neprestano pogledom škicajući na njeno atraktivno tijelo. Bila je šteta što je udata za onog mlohavog direktora. Bio je mnogo stariji od nje i teško da ju je mogao zadovoljiti kako treba -Evo, ne trebaš vraćati ništa, pa susjedi smo. – nasmijala se i nekako još izbacila grudi -A ne, ne. Ne može tako. Zašto ne dođete na ručak kod mene? Muža mi nema, a ne volim sama jesti. – Pristao sam, kako bi to odbio. Pogotovo način kako se naginjala i izbacivala grudi mi je rekao da će se nešto dogoditi. -Vidimo se za pola sata. – namignula je i otišla prekoputa.

Bio sam uzbuđen. Brzo sam iz sobe pokupio kondome i stavio u džep, a zatim uzeo bocu vina koju srećom još nisam načeo. Nestrpljivo sam čekao i čak sam uranio. Iznenadilo me kada je otvorila, više nije bila u haljini, već u kućnom ogrtaču -Uranio si. Uđi, izvini tuširala sam se kratko. Idem se presvući, a ti se raskomoti. Ručak će biti brzo. – Spustio sam vino na stol, dok se ona u sobi odijevala -Možeš li doći čas! Nešto mi treba pomoći! – začuo sam kako poziva iz sobe. Polako sam se ustao uzbuđen što ću ući u njenu sobu dok je na njoj samo ogrtač. Gurnuo sam vrata sobe, a na krevetu je ležala gola Nikolina, šireći noge i mazeći pičkicu -Ručak je gotov. – Bio sam već nabrekao, a ono što sam vidio pred sobom mi je oduzelo dah. U dva koraka sam se našao na koljenima sa glavom zarinutom među njene noge. Sokovi su se slijevali dok sam je obrađivao jezikom i usnama. Uzdisala je kada bi joj gurnuo prste i istodobno marljivo lizao. Želio sam joj rasturiti pičkicu, želio sam je nabijati. Ustao sam se i brzo raskopčavao hlače, želio sam je što prije razvaliti, a njena pičkica je molila za to -Polako. – glas koji sam začuo iza sebe me šokirao. Okrenuo sam se, a u kutu sobe je bio njen muž koji je sve gledao -Ne brini za njega, on voli gledati. – Nikolina mi je namignula, a čitava situacija me još više napalila. Muž se ustao držeći u ruci nekakve konopce -Neću da me vežete. – odmah sam odgovorio -To je za nju. – odmah se bacio na posao, a u nekoliko minuta žena je bila polegnuta na trbuh sa savijenim, vezanim nogama i rukama na leđima. Kada ju je svezao čitavu ju je povukao na rub kreveta i samo mi rukom pokazao da nastavim. Nikolina je ležala bespomoćna i vezana, a njen muž je sjeo natrag u kut. Iako me Nikolina oduvijek privlačila, još više me uzbuđivala pomisao da njen muž sve gleda. Osjećao sam njegov pogled na sebi dok sam sa nabreklim kurcem prilazio njegovoj ženi. Prošao sam joj ispred lica da me muž može dobro vidjeti. Bio sam tako napaljen da sam ju prvo zgrabio za kosu i podigao glavu, zatim je nekoliko puta opalio batinom po licu, a onda joj ga polako gurnuo niz grlo. Mumljala je dok ga je gutala, a pogled na njenog muža, koji je u kutu drkao i sve gledao me još više uzbuđivala. Zgrabio sam joj glavu s obje ruke i počeo joj ga nabijati u usta. Stenjala je i mumljala, ali i dalje ga je marljivo gutala. Izvadio sam ga pa je ponovno lagano opalio batinom po licu. Lizala ga je i ljubila. -Pojebi mi pičkicu… dobro je pojebi. – njene riječi su me još više napalile. Prošao sam joj straga držeći nabrekao kurac i navlačeći ga, a muž je ostao iza mene i dalje sjedeći. Uhvatio sam je za vezane ruke i noge, koje je muž uredno privezao, te se protrljao uz njenu pičkicu koja se kao cvijet otvarala.
Kliznuo sam u nju. Bila je iznenađujuće uska i glasno je zastenjala, ali ipak ga je s užitkom primila -Jebi me žestoko! – nije ni rekla a počeo sam ju jako nabijati. Dahtala je i stenjala, što me tjeralo da je još jače zakucavam. Uživao sam u pomisli da ju posve kontroliram. Uvukao sam ruku i stiskao njenu bujnu dojku, dok sam je sve jače nabijao uz tup zvuk kreveta koji je udarao u zid. Skoro da sam i zaboravio na muža u sobi, kada sam osjetio njegovu ruku na stražnjici. Nisam prestao i dalje sam mu nabijao vezanu ženu -Mogu se pridružiti? – bio sam tako napaljen da sam odmah pristao. Izvadio sam ga iz nje, a nisam se ni snašao muž ga je već uhvatio u ruku. Nisam znao što bi rekao, a već se polegnuo i počeo mi cuclati jaja. Desnicom sam stiskao Nikolininu čvrstu stražnjicu, a palac sam zario u njen anus. Ljevicom sam uzeo muža za kosu i nabio mu nabrekli kurac do kraja u usta. -Hoćeš ga pušiti? Sada ću ti izjebat ženu. Oduvijek je želim izjebat. – uživao je dok ga je pušio, pa čak i kada sam mu ga grubo nabijao. Opet ga je uzeo u ruku i lagano navlačio, te ga nekoliko puta ponovno liznuo i poljubio -Dobro je izjebi. Voli kada je tretiraš kao kuju. – Nikolina je strpljivo čekala svoj red, a u samo par trenutaka bio sam ponovno u njoj. Opet sam osjetio koliko je uska, a njeno stenjanje me još više uzbuđivalo. Zgrabio sam je jednom rukom za kosu, a drugom sam joj stiskao čvrstu stražnjicu. Ponovno sam ga izvadio i nekoliko puta udario s njim po njenoj stražnjici. -Nemoj u guzu, to me boli. – još sam je nekoliko puta udario po guzi gurajući palac u njen anus. Muž je pokraj pohotno gledao kako mu jebem ženu, a čitavo vrijeme je uzbuđeno natezao svoj kurac.

Nikolina je bila sva uznojna i dalje me molila da je ne jebem u guzu. Pogledao sam muža pored, a zatim se prislonio uz njenu guzu i pljunuo da joj ovlažim anus -Nemoj u guzu! Čuješ me! Mario, zaustavi ga! – Nikolina je dozivala muža koji je s uzbuđenjem čekao daljnji razvoj i dalje natežući svoj omanji, ali deblji kurac. -Mario! – nije ju nikako čuo, samo je gledao kako pripremam njenu guzu da bude izjebana. Još ga je nekoliko puta dozivala i mene preklinjala da je ne jebem u guzu, ali svaka njena riječ me još više uzbuđivala, kao i muž koji je pored sve gledao. Jedva da sam uspio ući u nju. Vrištala je, a Mario je bivao sve uzbuđeniji. Nekoliko puta sam polako kliznuo u nju, dok se nije prilagodila -Uhhh…jebi me…jebi me jako…- počela je uživati. Sve sam je jače nabijao, a njeni čvrsti guzovi su stiskali moj nabrekli kurac dok sam prodirao u nju. Vrištala je od užitka dok je svršavala, a ponovno sam osjetio ruku njenog muža na stražnjici. Krevet se izvijao, a Nikolina me još više uzbuđivala vičući -Jače… jače …jebi me! – dolazio sam do vrhunca, osjećao sam da ću brzo svršiti u nju. Muž me i dalje mazio po stražnjici, a onda kao da je osjetio da ću svršiti, gurnu mi prst u anus. U istom trenu sam ga nabio do kraja u Nikolinu koja je stenjala i vrištala, te osjetio kako eksplodiram u njenoj čvrstoj guzi.
Zadržao sam se u njoj dok mi je osjećaj zadovoljstva obuzumao tijelo u istom trenutku je muž svršavao po njenom licu, a Nikolina je sve marljivo lizala. Ostao sam u njoj nekoliko trenutaka, a zatim ga izvukao i bez riječi se počeo odijevati. Toliko me uzbuđivala dok je ležala gola prekrivena spermom i dok ju je muž odvezivao, da sam bio spreman za novu rundu. Bio sam spreman za odlazak, a muž me pogleda -A ja? – reče dok je posve gol lijegao pored Nikoline.