Игри на јахта

mkderoticpricaМаглата на страста полека се разидуваше а свеста за направеното ми се вовлекуваше во умот. Па јас се изебав со непознат лик, пред гомила непознати луѓе и сопствената сестра..ебате..Сестра ми, каде е она? Станав, сеуште гола, се свртев околу себе по кабината. Ха, имав што да видам..многу голи и полуголи тела се наоѓаа во разни облици на сексуални игри..Прават римски баханалии..девојката десно од мене на колена пушеше во жесток ритам..На кожната фотеља една го јаваше својот пони во човечки облик набивајќи се на неговиот импозантен алат. Плавокосата беше напрчена, со широко раширени нозе преку наслонот на троседот и го примаше курот на Марко отпозади додека друг цврсто ја држеше за глава и ја ебеше во нејзината алчна голема уста..плавокоса..ухх..сестра ми..со широко отворени очи и страст, со изобличено лице уживаше..Како последна фукса, да, да. Јас имам нешто да и кажам, ми пројде во глава, еехх, признавам, одма ми беше полесно, не сум единствена..

Дури кога стнав свесна за присуствотоо на Александар, стоеше покрај мене со чаша во рака и цигара во уста, исто така уживајќи во блудот и развратноста околу нас. Уживајќи, да, да, потполно уживав во тој призор, сваќајќи дека тоа е таа карика што ми недостасуваше во сексуалниот живот. Возбудата на блуд и разврат а не срамежливо, несигурно и петминутно ебење со врсници по задните седишта на татините автомобили.
Пеперутки повторно ми заиграа во стомак, а брадавичките се стрврднаа барајќи внимание…раката автоматски ми се спушти на избричените усници, сеуште чуствителни и потечена пичкица. Прстите клизеа во жешката пукнатина. Навистина си дроља – ме пресече гласот на Александар, ме фати за половината и ме одведе до троседот преку чиј наслон сестра ми примаше порција жестоки убоди. Ме седна, клекна пред мене, ме фати за нозе ги рашири до болка и ги префрли преку неговите рамена, така да дупето ми се наоѓаше на самиот раб на делоот за седење, а јас скоро лежев под нозете на Марко кој и понатаму жестоко ја тртеше сестра ми. Со прсти ми ги раздели усниците и продре длабоко во пичето со својот врел јазик. Шеташе со јазикот на сите страни, цуцаше и грицкаше доведувајќи ме во состојба на тотална распламтеност, покрај тоа го слушав плескањето на Марко по дупето на сестра ми и нејзините воздивнувања што допоплнително ја зголемуваше мојата возбуда. Ја свртев главата на страна и здогледав прекрасен видик на кур, како при продирањето широко ги разделува усниците на нејзината врела пичка а потоа цел сјаен од нејзините сокови се спрема за нов налет, кучка.. Ууухх -застенкав од возбуда кога Александар покрај јазикот ги уфрли и прстите во игра. Ми се забодуваа длабоко во внатрешноста додека он го цицаше клиторисот кој се стврднуваше и растеше, со раце почнав да си ги тегнам брадавичките додека со дланките жестоко си ги месев цицките. Температурата незадржливо ми растеше. Вжештена лавина протече низ вени а вулканот на мојата врела пичка се спремаше за ерупција секој час, тогаш почна експлозија на убавина и задоволство го тресеше мојата внатрешност исфрлајќи неконтролирано течности од мене…
Го зграпчив цврсто за коса и се набивав на неговиот јазик и прсти додека викајќи на цел глас го полевав со лице и прсти, шприцаше од мене на сите страни како од црево. Потоа стана, сјаен од моите сокови, ме зграпчи за раце, ме подигна на нозе па ме префрли преку другиот наслон… Полусвесна осетив како нозете ми се шират и како на усниците ми чука неговиот повторно стврднат кур. Само воздивнав кога ми го стави со еден потег, телото ми клизна преку наслонот и да не ме држееше за бедрата ќе одлетав на нос…Потоа ме фати закоса и грубо ми ја повлече главата додека продолжи да продира во мене. Болката и задовоството се менуваа во лудачки ритам..пљас,пљас..пдзвонуваа неговите шамари по газињата..божествено чуство. Уживав како прасица, тогаш пред мене се појави округол стомак испод кој под гомила влакна штрчеше дебел надркан кур. Нечии раце ме фатија за глава, не се ни снајдов а веќе тој кур ми се пробиваше меѓу крајници, додека носот ми упадна во гомилата по секс, веќе замирисани влакна. За среќа пред да се загрцнам од предлабокиот продор, почна да ми го набива во уста со прифатлива должина, чуството беше феноменално, неверојатно.

Ме растураа, два кура истовремено. Некако успеав да фатам ритам набивајќи се на нивните курови, потоа нов сок. Прсто на Александар се движеше по аналниот отвор, полека пробивајќи преку цврстиот прстен се подлабоко во моето невино газе. Почнав да вртам со глава пошто се повеќе ме болеше но бев во цврст стисок па немаше помош, болка, болка, па се помалку и послабо почна да се јавува нова врста возбуда, па задоволство, уживање, исполнетост. Ја спуштив едната рака и почнав да се тријам по клиторисот повремено допирајќи го курот на Александар кој со се побрзо темпо продираше во мојата се поосетлива пичка. Едноставно стана превише за моето младо и неискусно тело, цела почнав да се тресам, да се препотувам во во валовите на новиот оргазам што наидува, го осето тоа и Александар и иуште повеќе го убрза темпото на курот и прстот. Све тоа беше супер, свеста почна да ми се мати во нов див оргазам кој како плима ме обзема доведувајќи ме до дотогаш недостижни висини на задоволства, нови телесни сокови почнаа да шприцаат од мојата пичка, цедејќи ми се по нозе, потоа и Александар дојде на свое, па набрзо осетив како нагло го вади курот и како млазеви од неговото задоволство ми шприцаат по грб.
Изгледа тоа беше премногу и за неповиканиот ама добродојден гостин на мојата уста, кој почна да се празни заливајчи ме со обилна количина од своето семе, голтав колку можев, додека остатокот го чуствував како ми се цеди на брада кога се тргнаа од мене, моето затреперено тело клизна како мртво на наслонот чуствувајќи како ме напуштаат и последните атоми на сила. Почуствував како нежни прсти ме милуваат по коса и лице, па гласот на сестра ми на уво, ееехх каква си ти дроља…хихихи..се подбиваше ут на сенката, а летото е уште долго….