Njen razvratni načrt

Ko je prišel domov, ga je presenetila z vročim večerom, kakršnega ne bo hitro pozabil… Odgrnila je zaveso in pogledala na dovoz, ko je zaslišala hrup avtomobila. ‘No, končno’, je pomislila in se nasmehnila. Sedaj pa samo še zadnje priprave. Prižgala je še dišečo palčko, pospravila mizo in nanjo postavila skledo sadja. Tako kot vedno, je verjetno jedel po poti, zato ne bo umiral od lakote.
‘Končno doma,’ je pomislil, ko je zaloputnil vrata avtomobila in pretegnil noge po dolgi vožnji. Bil je dolg dan in ni hotel nič drugega, kot se zlekniti na kavč in se sprostiti. Ko je za sabo zaklenil vhodna vrata, ga je izza hrbta presenetila žena z objemom in pozdravom. Obrnil se je v njenem objemu in jo poljubil. Nasmehnil se je svoji okornosti – še vedno je bil v debeli jakni, njegova draga pa v trenirki in ponošeni majici. „Daj, da se vsaj slečem!“ je rekel v smehu. „Ah, če že moraš,“ mu je odgovorila nagajivo.
Pričakala ga je na kavču, na katerega se je ulegel ter ji položil glavo v naročje. Udarila ga je po ramenu za predrznost, nato pa mu začela kuštrati lase. Zaprl je oči in zavzdihnil od ugodja. Ni dovolila, da bi se preveč sprostil, ni hotela da zaspi, zato ga je prisilila, da se usede pokončno. Stisnila se je k njemu in ga poljubila. Vrnil ji je poljub, nato ga je poljubila še enkrat, odprla usta in mu izvabila jezik. Poljubljala sta se počasi, z užitkom.

Sčasoma so postali poljubi vedno bolj ognjeni in zlezla mu je v naročje, dobesedno zajahala. Njegove roke so zlezle gor po njenih stegnih, dokler je ni objemal okoli pasu, ter jo tesno prižel k sebi. Pustila mu je, zaenkrat, ko pa je z rokami zlezel pod majico, ga je prijela za zapestja in mu roke pritisnila levo in desno ob njegovo glavo.
„Pusti roke tam,“ mu je ukazala, ter se z zgornjim delom telesa odrinila od njega. Vrtela je medenico in boke v krogih v njegovem naročju, čutila njegovo trdoto med nogami. Prijela je rob majice in jo počasi dvigovala, čutila, kako je njegov pogled sledil razkriti koži. Med svojimi nogami je čutila, da ni zaman izbrala njegov najljubši modrček. Z boki se je neprekinjeno gibala, ko je še njemu slekla srajco in mu razgalila zgornji del telesa. Ko je končala, se je nagnila naprej, podrsala s prsmi po njegovih prsih navzgor in se dvignila na kolena. Ko je bil iz oči v oči z njenim oprsjem, mu je glavo porinila naprej in mu jo zakopala med svoja “dekleta”. Odpustila mu je, da se je spozabil in jo objel, zagrabil za zadnjico, ter si njeno telo pritisnil ob sebe, toploto njene muce pa podrgnil ob svoj trebuh.
Čez nekaj trenutkov (ali malo več) je spet prevzela nadzor. Ponovno je zagrabila njegove roke, ter zlezla z njega. Slekla si je trenirko – počasi – in videla, da so tudi hlačke naletele na odobravanje. Malce je pomigala z boki, naredila par korakov sem in tja – nikoli ni vedela, kaj naj naredi v teh trenutkih. Stopila je do njega, razkrečenih nog stala nad njegovimi koleni in mu ukazala: „Sleci se.“ Vedela je, da mu je napoti, tako kot stoji, a ji ni bilo mar. Moral se je njej prilagajati. Ko je sedel gol na kavču, ga je spet zajahala in se pritisnila ob njega, poskrbela, da začuti njeno vlažnost na svoji moškosti, vendar ni slekla ne modrčka ne hlačk. Prisesala se je na njegova usta ter se drgnila ob njegov ud, čutila, da se oba bližata vrhuncu. „Sleci mi modrček,“ mu je ukazala in seveda jo je ubogal. Ni si drznil dovoliti rokam, da raziščejo novo razkrite prsi, kar je je vzburilo bolj, kot če bi to storil. „Lahko,“ je zašepetala, in tudi tokrat je ubogal, začel gnesti njene prsi in stiskati bradavičke.

Hlačk ni slekla. Z roko je segla izza sebe in trdno prijela njegovo moškost, stisnila nekajkrat, in podrgnila. S prsti je umaknila presredek hlačk in ga vodila vase, se usedla nanj in poiskala kot, pod katerim ga je čutila najgloblje v sebi. Oba sta izpustila dah, ki sta ga zadrževala. Začela se je dvigovati in spuščati na njega, njegovi boki so se dvigovali v zanosu. Približevala se je in ga pogledala, videla, da se zadržuje, da ne bi končal. Moč, ki jo je začutila, jo je pahnila čez rob, potegnila si ga je globoko vase in se ga oklenila. Valovi užitka so ji stresali celotno telo in dobili nov zagon, ko je še on dosegel vrhunec in jo napolnil.
Kljub neprijetnemu položaju, katerega se je počasi začela zavedati, je ostala na njem in nekajkrat zavzdihnila od potešitve. Po nekaj minutah je le zlezla z njega in se pretegnila. Malce šepavo se je odpravila proti kopalnici, vendar se je obrnila in rekla: „Pripravi se na drugo rundo.“ On pa se je le utrujeno, a navihano zasmejal.