Novo stanovanje

Razgled ni takšen kakršnega je pričakovala, vendar zato nič slabši. Odložila je spalno vrečo in potovalko pri vratih ter zaklenila vhodna vrata stanovanja za sabo. Sezula si je čevlje, odvrgla jakno na klop v predsobi in se sprehodila po stanovanju. Bilo je precej veliko in dobro opremljeno, bolje kot je pričakovala glede na ceno. Ko je prišla v dnevno sobo, ji je postalo tudi jasno zakaj. Razgled je zakrival drug stanovanjski blok, le kakšnih 50 metrov oddaljen od njenega. Nasmehnila se je dejstvu, da v oglasu to seveda ni bilo omenjeno. Nič hudega, odraščala je v veliki družini, vedela je, da se zna prilagoditi marsičemu, zasebnost ji ni bila na prvem mestu.

Po obhodu se je vrgla na fotelj in se prepustila njegovi mehkobi. Dogovorila se je za tridnevni najem stanovanja pred podpisom kupoprodajne pogodbe. Ni hotela na vrat na nos podpisati, vendar je stanovanje blizu nove službe, in če je tako dobro kot se sliši, ga noče izpustiti iz rok. Bilo je pozno popoldne in za njo je bil naporen dan. Za trenutek je zaprla oči, da si jih odpočije, vendar je takoj ugotovila, da če se ne dvigne iz fotelja, bo zadremala tukaj in zdaj. Ampak, saj je opravila vse, kar je morala.
Ko se je zbudila, je bil že večer in bilo je vroče. Centralna kurjava se je vklopila in segrela stanovanje, luči v nasprotnem bloku so bile prižgane. Še vedno v fotelju si je odpela bluzo in stegnila roko za hrbet da bi si odpela modrc. Na kratko si je zmasirala rebra, kjer so jo zažulile kosti modrčka in se zazrla predse. Še vedno je bila napeta. S prsti na nogah si je začela slačiti nogavice s stopal in nek neumen ponos jo je prevzel, ko ji je končno uspelo in so odletele v visokem loku proti radiatorjem. Roke so ji zlezle na na gol trebuh in s prsti je začela potovati v počasnih krogih okoli popka. Zavzdihnila je ter odpotovala višje, dokler ni v dlaneh imela svojih prsi, nabrekli bradavički, trdi v prostorih med prsti.
Med božanjem prsi je odprla oči, pogled ji je padel na stanovanje v bloku nasproti od koder jo je opazoval moški. Ni prenehala. Morda je še napol spala, toda situacija se ji je zdela tako neresnična, da ni niti pomislila, da bi se ustavila. Ena roka ji je zapustila sedaj napeto dojko in odšla nazaj navzdol. Odpela je gumb in zadrgo na hlačah in roko položila preko spodnjih hlačk na hribček nad njeno sredico. V dlani je čutila urejen gozdiček pod tkanino, s prsti pa vlažno toplino muce. Moški jo je opazoval, ona pa je s prsti izvabljala mokroto, se igrala z bradavičko. Zaprla je oči in se za nekaj trenutkov povsem prepustila užitku.

Ko je ponovno odprla oči, je pogled takoj usmerila proti opazovalcu. Ni bil več sam. V njegovem objemu, obrnjena proti njej je stala ženska in jo opazovala. Zavzdihnila je v vzburjenju, z roko segla v hlačke in se ugriznila za spodnjo ustnico. Tudi v bloku nasproti sta se moški in ženska brez zadržkov otipavala, njegova roka je segala pod njeno majico in gnetla prsi, njena roka je dvigovala krilo in vedno višje božala po stegnu. Ni več odmaknila pogleda od njiju, ko se je s svojimi prsti zarila globoko vase. Glasen „Ah!“ se je iztrgal iz njenih ust, ko se je s prsti spet in spet vračala v toplo globino med svojimi nogami.
V stanovanju nasproti se je ženska nagnila naprej, medtem ko ji je moški dvignil krilo od zadaj, ter v istem gibu slekel hlačke, ki so se nabrale okoli enega gležnja. Potem ko je prodrl vanjo se je spet zravnala, da bolje opazuje solo igro nasproti. Da bi ugodila sosedom, je modrček kar najbolje umaknila, vendar to je bilo tudi vse, saj ni hotela prekiniti ritma med nogami. Postajala je vedno glasnejša, njena muca je tako mokra, da so njeni prsti povzročali opolzke zvoke.

Bila je hitrejša od parčka, njeno telo je vzdrgetalo, se napelo kot struna ter se za nekaj dolgih trenutkov izvilo njenemu nadzoru. Med orgazmom je opazovala parček kolikor je lahko, bila sta ji tesno za petami in sta končala malo zatem, ko se je spustila iz vrhunca.
Medtem, ko je prijala k sebi, je v mislih že podpisovala pogodbo za stanovanje.