Perverzna biseksualna dogodivščina

Punca je sicer vedela za moja biseksualna nagnjenja, vendar sva včeraj prvič med naju povabila drugega moškega …
Moja punca je že od začetka vedela za moje biseksualne fantazije. Nikoli jih sicer nisem uresničil z moškim, vendar je Niko to izjemno zabavalo. Rada je nadela strap-on in zahtevala od mene, da ga vzamem v usta in me nato divje poseksala z njim. Tovrstne igrice so jo vedno pripeljale do norega vrhunca, da ne govorim o mojem!

No, včeraj me je Nika klicala v službo in mi naročila, naj po službi pridem naravnost do nje, ker naj bi imela presenečenje zame. Prispel sem okoli petih in pričakala me je v svileni halji ter me pozdravila z mokrim poljubom. Rekla je, da ima nekaj v mislih za zvečer ter da naj se stuširam in obrijem – povsod! Pri britju ritke sem jo prosil za pomoč, saj je zahtevala, da bom brez dlake. Ona pa je nato izkoristila priložnost in naredila nekaj, v čemer je vedno uživala: napolnila je veliko plastenko od šampona z mlačno vodo, jo pritisnila ob moj anus ter jo izpraznila vame, tako da sem mislil, da me bo razneslo. Po klistirju me je pričakala v svoji sobi, kamor sem odkorakal gol. Na postelji mi je pripravila oblačila in obroček za penis, ki mi ga je takoj nadela; ob tem sem seveda takoj dobil trdega. Nato sem se oblekel, ona pa me je prijela za roko in vzela ključe od avta.
Peljala sva se 10 minut iz mesta, v nakupovalno središče. Vstopila sva v prodajalno z erotičnimi pripomočki, kjer sva se malo razgledala po policah, nato pa je Nika kupila kartico za porno kabine. Izbrala je kabino čisto na koncu, ki je bila edina prazna med dvema zasedenima. Ko sva stopila noter in zaklenila vrata, je odpela moje hlače ter mi ukazala, naj se slečem, nato me je zagrabila za rit in s kazalcem poiskala luknjico. Pokazala je na trdega korenjaka, ki se je pojavil skozi luknjo v steni kabine, in odločno potisnila mojo glavo proti njemu.
Nikoli še nisem fafal pravega tiča in okus predsemenske tekočine me je obnorel. V primerjavi z dildom, ki ga je uporabljala Nika je bil to pravi piton in komaj sem ga spravil v usta. Ona pa je trdno držala mojo glavo, tako da je moški na drugi strani stene s sunki kmalu prodrl v moje grlo.
Nika se je medtem igrala z mojo ritko; zdaj je v njej imela že tri oslinjene prste. Stala je za mano, tako da mi je z nogami razširila noge in hkrati držala mojo glavo, da me je tip iz sosednje kabine lahko nabijal v usta. Nato pa je stopila na stran in začutil sem nekaj veliko večjega kot njene tri prste … V šoku sem se ozrl nazaj in opazil, da počasi vame prodira kačon, ki se je kar naenkrat prikazal iz luknje v drugi steni. Ustrašil sem se in stisnil ritko, Nika pa me je odločno spravila v prejšnji položaj in tako sem se prepustil. Drug komad je bil še nekoliko debelejši od prvega a na srečo je Nika že raztegnila in namazala mojo luknjico, tako da je počasi zdrsel cel vame. Nato pa je začel nabijati kot stroj, mislil sem, da me bo raztrgal. Istočasno je Nika porinila mojo glavo še bliže k steni, tako da je prvi tip celo svojo klobaso zarival v moje grlo, iz katerega je v sunkih curljala gosta slina in komaj sem zadrževal bruhanje. Bil sem ujet, kot na ražnju in skoraj bi omedlel od divjega in globokega nabijanja z obeh strani, nakar pa so se moja usta in grlo začela polniti s spermo in skoraj bi se zadušil, če ne bi sproti vsega pogoltnil. Sekundo zatem pa sem začutil še tistega za mano, da je pospešil svoj ritem in po nekaj hitrih in globokih sunkih potegnil komad iz moje danke, za njim pa se je pocedil potoček vroče sperme.

Takoj za tem sva slišala, kako so se odprla vrata – najprej prve, nato druge – sosednjih kabin in dva moška sta odkorakala iz prostora. Nika me je vprašala, ali sem užival in začela drkati mojega korenjaka, ki je skoraj eksplodiral od napetosti zaradi obročka. Porinila me je ob steno in počasi začela fafati … in ni trajalo dolgo, preden sem še jaz spustil kremo v njeno grlo.
Pogoltnila je, se pokvarjeno nasmehnila in jaz sem se oblekel. Odkorakala sva proti avtu in še vedno sem čutil pekoč občutek v ritki, ki je bila vsa mastna od obilnega izliva vanjo. Ko me je poljubila v avtu, se je okus moje sperme v njenih ustih pomešal z okusom, ki je v mojih ustih ostal od neznanega komada, ki je razdevičil moje grlo.