Мартина, 27, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Дипломирав на психологија, планирам да магистрирам. Дечко немам… Обожавам животни и дружење во природа. Велат дека сум многу позитивна, забавна и секси… Што мислиш ти? 😉

Барам:
Сакам да наидам на некој дечко којшто ќе ме сослуша, насмее и привлечи, за добар провод со шарени кондоми…

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Martina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Martina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija