Дара, 43, Струмица

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Водам една фирма, пренатрупана сум со работа и обврски.. Треба ми релаксација и опуштање!

Барам:
Имам малку комплициран вкус, али во суштина барам маж, а не мамина маза.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Dara ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Dara ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija