Злата, 34, Кавадарци

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Не можеш да замислиш колку сум перверзна. Сакам да бидам целата исполнета, тоа ме прави најсреќна, спокојна и смирена. Живеам сама и секогаш можеме кај мене.

Барам:
Некој сличен на мене, а може и повеќе нив. За групен сум секогаш расположена. Ако имаш другар слободно го повикај. Важно ми е само да сте искусни бидејќи не ми е интересно со неискусни.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Zlata ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Zlata ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija