Милка, 64, Кочани

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Романтична душа во пензија. Одгледав ќерка и син кои сега живеат во странство. Одамна се разведов а сега сум осамена. Сакам да петам да играм карти со пријателките за викенд и да шијам облека по нарачка. Ништо не може да не исполни како љубовта на искрен маж.

Барам:
Искрен маж со кој ќе го поминам остатојот од животот ако си одговараме еден со друг. Ми недостига љубов и нежност држање за раце и бакнежи во врат. Барам слободен, романтичен, искрен и нежен..

Moje fotke