Убавка, 36, Кочани

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Работам на себе во секоја смисла. Одам на фитнес, трчам, практикувам редовен секс.. Не сум се мажила, а немам ниту намера. Ја сакам слободата, животот и максимално уживам во него.

Барам:
Нови пријатели, слободни за уживање…

Moje fotke