Моника, 30, Битола

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Патувањето, накитот и авантурата ми причинуваат огромно задоволство. Сакам квалитетен живот, но не сакам да сум во врска. Свесна сум за својата привлечност, велат дека со мене никогаш не е досадно.

Барам:
Сакам да ми се јави постар, добро ситуиран маж, полн со енергија, кој може да ги задоволи моите апетити. Ако имаш големи… сексуални апетити, јави ми се па да идеме во провод!

Moje fotke