Сузана, 29, Штип

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Прво што треба да знаеш за мене е да сум многу перверзна. Немам дечко, а немам ниту девојка. Живеам со сестра ми, а по занимање сум медицинска сестра.

Барам:
Барам некој за озбилна врска, па можеби и брак. Некој кој е на исти години како и јас, мада може и постари да ми се јават. Не барам пари, туку добра душа и некој на кому не му е проблем да се бориме нонстоп. Многу сум напалена и можам долго, без прекин…

Moje fotke