Вероника, 38, Кичево

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Сакам на овој начин да си ги задоволам моите сексуални потреби. Стерилна сум, разведена, сакам голем и дебел за да ме полни без страв. Сакам дискреција!

Барам:
Барам повозрасни и поголеми курови, не ми се игра играчки, сакам машки играчки.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Veronika ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Veronika ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija