Жаклина, 56, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Неодамна се разведов бидејќи маж ми ме изневери. Сакам некому на кого можам да му се доверам и да имам со кого да пијам кафе. Можеби и нешто повеќе ако се развие некоја хемија.

Барам:
Искрен човек

Moje fotke