Анкица, 27, Неготино

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Немам време да тражам машки по кафичите и клубовите, па се одлучив на овој начин. Сакам долги предигри, романтика и длабок новчаник. Живеам сама, слободна сум и едвај чекам некој да ми се јави!

Барам:
Не е битно дали си во врска, ако сакаме исти работи и ако знаеш да ме задоволиш.

Moje fotke