Јулијана, 26, Штип

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Свирам виолина, секогаш сум физички активна. Бившите велат дека сум жена за се, али треба да провериш… Одлично готвам, заведувам, добра сум во кревет..

Барам:
Не сакам да се мажам сеуште, повеќе сум за уживање кај тебе или кај мене сеедно. Али прво да се подобро запознаеме.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Julijana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Julijana ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija