Напалени, 24, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Ние сме Љубица и Менка, најдобри другарки, цел живот. Од пред некое време почнавме да живееме заедно и сфативме дека имаме една неостварена фантазија…

Барам:
Не сме пробале групен секс. Сеедно дали си машко или женско, ако сакаш да ни се придружиш јави се, што поскоро!!

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Napaleni ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Napaleni ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija