Росана, 44, Куманово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Никогаш не сум се мажела, бев посветена на докторските студии и работата. Мислам дека е дојдено време за некои работи да се променат.

Барам:
Во минатото доста бев разочарана од машките, сите сакаа да ме искористат поради парите. Тражам некој ситуиран, изграден маж кој ќе ме сака и почитува.

Moje fotke