Босилка, 24, Кавадарци

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Имам дечко али како да го немам, отиде да работи на брод. Редовно се слушаме, али не е тоа тоа. Ми недостасува секс, сакам дечко покрај мене.

Барам:
Ако ти се допаѓам можеме да пробаме, па кој знае… Можеби ќе го оставам дечкото.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Bosilka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Bosilka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija